daha önce başka biriyle birliktelik yaşamış cinsi birleşimi olmuş kişiyi
2. el gözüyle görüp kabul etmeyene bakış açınız nedir?
2. el gözüyle görüp kabul etmeyene bakış açınız nedir?
Bunu isteyen 2 tip insan var. 1. si kendi de 1. El ise eyvallah kendi durumundan dolayı tercihidir, saygı duyarım. Lakin kendisi zamanında her boku yemiş sonra da evlenmek için namuslu bakire kadın isteyen sözü düzgün özü düzgün olmayan bu yav şaklara zerre saygı duymam. Es keza kadının da kızlık zarından ötürü eşya muamelesi yapılmasına şiddetle karşıyım, herkesin hayatı kendine. Saygılar...
O cinsel birleşimi yapan arkadaş ne kadar özgür ise o sebeple bir diğer arkadaşı kabul etmeyen şahsiyetli arkadaş da o derece özgürdür.
Fikir cimnastiği olsun,
20 yılda 1500 erkek ile beraber olan bir hanım kız ile hiçbir erkeğe el sürmemiş bir kadın arasında küçükte olsa fark var mıdır?
Saygı duyulur. Eğer sıfır bir kızı istemeye hakkı varsa. Ona göre yaşamışsa tabii ki
Cevap
17Cevap
2. el bir aracı sıfır olarak satabilirmisin? konuttada belli bir yıldan sonra yapı değer kaybına uğramaya başlar. yani yeni gibi olmaz. hiç evlenmemiş biri evlenmiş birini extreme durumlar hariç istemez. ben şahsen kabul etmem...
Bak şimdi ben bakir erkeğim kardeşim birgün evlenirsem evleneceğim kızla herşeyi yaşarım düşüncesi ile yaşıyorum şimdi tabi ikinci el vs işler ayıp olur ama... olur evlilik olur bilmiyorum
Herkesin her şeyi yapmaya hakkı olduğu kadar herkesinde herşeyi kabul etmemeye hakkı vardır olay basit
2. el ucuz diyorlar ya, ötvsi falan ne durumda onlar, ama kazası falan var mı bakmak lazım
Kabaca bir terim nedemek. 2. el yakismaz bir bireyin kullanmasi bakirelik bedende degil ruhtadir.
Eger ki kendiside yasamamişsa bakir bir erkekse kabul etmemek en dogal hakki.
En gıcık olduğum insan tipi.
Kendi tek kullanımliksa saygı duyarız.
başında mı ona göre yorum yapayım?
Kimsenin kimseye bu muamele yapma hakkı yok.
kendi hayati talebi beni ilgilendirmez...
Acilen uzaklaşılması gereken insan tipidir..
Yobaz, gerici, cahil, salak.
mantıklı bir girişimdir
Bol şans dilerim ihtiyacı olucak.
Öyle insanlar kısaca ^karaktersizdir^
kendi temiz olduğu için kabul etmeyebilir
Kendisi kaçıncı el önce onu bilmek lazım
Mal onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar