Benim iki arkadaşım tartıştı bir taraf diğerinin arkasından saydı biraz ben de yatıştırdım sonra alındığı bir kısmı söyledi ben de diğer arkadaşa belki o kişi sana bundan dolayı alınmıştır deyip gönlünü al falan dedim sonra o da kendisi mi söyledi deyince yok bu benim fikrim dedim. Neyse bunlar yatıştı diğer arkadaşımız söven arkadaşıma sordu sen benim hakkımda kötü düşünüp bir şey dedin mi diye kız da hayır deyip öyle bir rollendi ki şaşırarak izledim sonra neyse sinirli hâli ile demiştir deyip geçiştirdim bunlar barıştı diğer trip falan attı bana ben de çözemedim bana sürekli senin hakkında çok şey duyuyorum deyip tuhaf tuhaf davranıyordu sonra sordum olay neydi diye bana diyor ki aramızı bozmaya çalıştın ikimizin? Söven arkadaşımın lafını bile kendi ağzımda söyleyip birbirlerini anlayıp alınmasınlar dedim söven arkadaşım inkâr edince benim arayı bozduğum düşünülmüş. Şu an ikisinin arasından su sızmıyor ben onlarla görüşmüyorum ve her gün bu iki canımı görmek sinirimi hoplatıyor
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burada en can acıtıcı şey, iyi niyetle arada durup sonunda suçlu gibi görünmen olmuş 💔 Sen aslında denge kurmaya çalışmışsın ama inkâr eden taraf seni açıkta bırakmış. Bu durum insanın adalet duygusunu fena zedeler. Şunu fark et: Onların hızlıca birleşmesi, senin hatalı olduğun anlamına gelmez; bazen insanlar suçu en güvenli gördüklerine yıkar. İçinde tutma ama sakin kal, mesafeni koru. Zaman kimin nasıl biri olduğunu zaten gösterir ⏳✨