Öyle bir savunurum ki, hatta karşıda ki ikna olmasa niye beni anlamıyor diye ayar olurum. Halbuki çok mantıklı savunma yapıyorum. 😏
Zaten haklı olsam neden kendimi savunayım zaten haklıyım 😂😂

Öyle bir savunurum ki, hatta karşıda ki ikna olmasa niye beni anlamıyor diye ayar olurum. Halbuki çok mantıklı savunma yapıyorum. 😏
Zaten haklı olsam neden kendimi savunayım zaten haklıyım 😂😂

Hayır haksızlığı savunmam kendim bile olsam…
gerekirse arkasında dururum haksızlık yaptım öyle gerekti diye …. orada da başka bşr haklılık vardır….
ama haksız olup haklılarda takılanlar…. Hem suçlu hem güçlülük ayar olduğum ender konulardandır
Ben tamda ikinci paragrafta bahsettğin şeyden bahsettim
Ama bu çok yanlış birşey😂😏
Yaa ama neden insanız hata yapabiliriz, be o hatayı yaparken mutlaka bir haklı nedenimiz vardır. Onu savunmayalım mı 😀
Savunuyoruz istemesekte... Haksız olunduğunun ve hata yapıldığının kabul edilmesi gerekiyor ama günümüzde herkes kendini her konuda haklı gördüğü için bu pek mümkün olmuyor...
Cevap
6Cevap
Evet ben haksızsam her zaman kendimi savunurum tabi ki de :D çünkü haksızlığa ya da adaletsizliğe gelemem hiç bir şekilde..
Yok ya ben haksızken kabuğuma çekilirim süt dökmüş kedi terimini ben icat ettim bile demek bile az gelir.
Yapma bunu.. Herkes deccal olmuş. Böyle yaparsan üzerler seni 😊
Yanlışımı bilirim hatamı savunmam. Yanlış yaptıysam zaten üzülmem gerekiyordur. Ben hata yapamazmıyım diye kendini savunmak kadar saçma bişey yok ki.
Haksızlığımın haklı gururunu ispatlarım en fazla)) yok yere rol kesip de haksızlığımdan kendime güç edinmem..
Haksızlığımın içinde ki haklılık payını savunurum bende. Yoksa haksızım yani biliyorum 😄 ama neden öyle davrandım mutlaka bir açıklaması var 😂
Mutlaka 😀 sonuçta her doğru her yerde geçerli değil, savunmamız da haklıyız 😌
Haklıysam savunacak bişey mi var 🙄
Haksızsan*
Onu diyorum ya zaten haklıyken neden savunayım haksızsam savunurum 😄
Derken şu an detaya yazdığını fark ettim 😄
Haksız olsam karşımdaki sevdiğim biri ise savunmam , haklı olduğumu anlamasını beklerim
Feci şekilde hem de 😃
Her türlü savunurum kendimii :D
Hayır savunmam.
evet savunurum
Peki diyip geçerim
Haksız olmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?