Niye Hem Kültürlü Hem Yakışıklı Bir Erkeğin Sevgilisi Olmaz?

Herkese merhaba. Öncelikle kendimi tanıtayım, beyaz tenli, kumral saçlı, 1.77boyunda olan mavi gözlü yakışıklı bir çocuğum. Yaşım 22. Kitap okumayı ve araştırma yapmayı çok severim, bu sayede genel kültürüm ve bilgi seviyem yüksek. 350 kitaplık bir kütüphanem var, bunu evleneceğim kıza çeyiz olarak vermeyi istiyorum :) Fakat 3 yıldır sevgilim yok. Bakıyorum, bazı kızlar kendilerini kullanmak isteyen erkekleri mutlu etmek için herşeyi yaparken, ben hangi kızı çok sevdiysem, hep onlardan ihanet gördüm, beni acımadan üzdüler. Neden düzgün bir kız bulamıyorum? Bana çok ilgi gösterip bana çok değer verecek bir kız arıyorum. Fakat 3 yıldır böyle bir kız bulamadım. Geçmişte egolu, umursamaz kızlar beni çok üzdüğü için egolu ve umursamaz kızları kesinlikle güvenilir bulmuyorum. Bir kız egolu ve umursamazsa, o kızdan kaçıyorum. Kızların saçma egolarından ve umursamazlıklarından bunaldım. Bana çok ilgi gösterip çok değer verecek bir kızı nasıl bulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu okuyup düzgün cevap yazarlara teşekkür ederim :) Düzgün cevap yazan herkese +1 Ve çok güzel bir yorum yapılırsa eig
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum; birde bakir bir erkeğim.
Niye Hem Kültürlü Hem Yakışıklı Bir Erkeğin Sevgilisi Olmaz?