Eli yüzü düzgün, boyu posu yerinde, kötü alışkanlığı olmayan, iyi işi olan, sevdi mi tam seven bir adamın neden sevgilisi olmaz?

29 yaşındayım, devlet kademesinde iyi bir işim var, sigara alkol yok, düzenli spor yaparım, güzel giyinirim, sevgilim varken diğer kızlara göz ucuyla bile bakmam ama asla bir kız tarafından arzulanamıyorum. Yani azcık bir güzelliği olan albenisi olan bana çekici gelen bir kıza yazdığımda 3 gün boyunca instagramda istek gönderildi yazısı oluyor, iş yerinden beğenip de kur yaptığım kızlardan da asla karşılık almıyorum. Hani neyim eksik neyi yanlış yapıyorum onu bilmiyorum. 29 yaşındayım bu yaşıma kadar bir kızla bu haftasonu şuraya gidelim hayali kuramadım sevgililer gününde şunu alırım hayali kuramadım el ele tutuşup sokak sokak gezemedim. Bunları neden hak etmiyorum? Ben hayatta en çok böyle şeylere değer veririm ama asla ulaşamıyorum bu tarz güzel hislere. Türkiyedeki kızlarda mı sorun var bende mi sorun bar biri bana sorunun ne olduğunu söylesin 😀

Eli yüzü düzgün, boyu posu yerinde, kötü alışkanlığı olmayan, iyi işi olan, sevdi mi tam seven bir adamın neden sevgilisi olmaz?