Aslında şöyle benden 9yaş büyük ,1 çocuğu var karısıyla arasında ki sevgi aşk bitmiş 7aydır birlikteyiz ve beni gerçekten ne kadar sevdiğini görebiliyorum bende onu çok seviyorum. 1 yıla kadar boşanmayı düşünüyor. Bu durumu aileme nasıl kabul ettirebilirim?
Cevabın nedir?
Yuva yıkanın yuvası olmaz bu dediklerin sadece bahaneden ibaret. Sana canlı kanlı bir akrabamın örneğini vereyim aklını başına alırsın belki 5 yıl boyunca evli adamla sevgili oldu üstelik adamın 2 çocuğu vardı ve nihayet ayrıldı karısından akrabam da bu evlilik için herkesi karşısına aldı ve evlendiler sonunda şimdi ne durumdalar biliyor musun? Evliliğinin ikinci senesi kocası hayat kadınıyla birlikte oldu ve o kadın hamile kaldı doğurdu adam gitti o çocuğu da akrabamın üstüne aldı haber vermeden şu an bir p. çe annelik yapıyor ne bir yere gidebiliyor ne kalabiliyor hiç kimsenin ahı boşa gitmez sonunu iyi düşün ona göre karar ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bencr kisi bosandiktan sonra soyle canim ailene hos karsilanmaz.
48 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle yapıcam ama benim annem bekar bir kızı daha önce evlenmiş biriyle bile yakıştırmıyor.
- +1 yıl
Canim ben ailevi konuyu inan bilemem yani soyle bir durum var senin iliskiye baslama duzeyinde yanlis ( buyuk konusmuyorum yarin bugun benimde ne olacagim belli olmaz sevmektir.) keske bosandiktsn sonra felan iliski yasasaydiniz. Ailen ne sebep olursa olsun hos karsilamaz sadece sana gore degil evlenip bosanmis insanlara hos bakamayn bir toplumuz biz.
Soran+1 yılHaklısın büyük konuşmamak gerek gerçekten daha tanıştığımız güne kadar tabiki bende bu durumu savunmuyordum ama insan sevdiğini hissedince vazgeçmek te çok zor gerçekten.
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim güzel yorumların için🙏
Soran+1 yılrica ederim ne demek :)
+1 yıldiyelim ki boşandı sonra senle evlendi peki o zaman sana olan sevgisi kalmazsa yine bir başkasını bulup üstelik çocuğunuz da varken onu severse sonra gelip senden de ayrılmak isterse ne yapacaksın diye sorarlarsa ailen ne diyeceksin? veya bir yıl içinde şimdiki karısıyla araları düzelirse ne yapacaksın diye sorarlarsa?
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten eşiyle ayrı ama resmi olarak hala evli benim yüzümden olan bir boşanma isteği yok ortada.
- +1 yıl
beni anlamadın senden dolayı olan bir durum demek istemedim yaa şu anki eşiylede olan sorunlar senle olursa senleykende aynı davranışları sergilerse ne olacak diye annen baban sorarlarsa? ne diye bilirsin ailene bunu düşündürmek istemiştim...
Soran+1 yılEvet ama bu durum herkesin başına gelebilir insanların zamanla birbirine olan duyguları ya da belirli nedenlerden dolayı vs bitebilir. Allah korusun böyle bir durumda da ozaman ailemize biz artık anlaşamıyoruz demekten başka bir yol kalmaz.
- +1 yıl
Cevabını verebiliyorsan sıkıntı yok... Ailende bu cevabı anlayışla karşılarsa senin için problem olmaz...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılafferin sana devam et. karısını boşasın yuvasını yıksın senı alsın. senınlede sevgısı bıtsın. senden sonra senden gencını sevsın onu alsın. ama sıze kalsa sızı seviyor asla bırakmaz. bunların hepsı yalan aklınızı başınıza alın derım
04 Yorumla
Soran+1 yılBakın benim yüzümden olan bir boşanma durumu yok ortada ben zaten boşansın hemen evlenelim kafasında değilim eşiyle zaten 4yıldır aralarında sevgi aşk yok sadece çocukları çok küçük diye resmi olarak evliler okadar.
- +1 yıl
öylemi sanıyorsunuz. arkadaslarımın arasında tek bekar benım hepsi evli. muhabbet aynı. benden hızlılar o kızdan ona ondan ona. sorun lar aynı evde mutsuz eşimle cocuklardan başka beraberligimiz yok. bunlar artık sıradan basıt ınsanların yalanları. hayat sızın. karar sizin hayırlısı olsun. unutmayın ki. etme bulma dünyasıdırbu ne olursa olsun. onun bır eşi var sevsede sevmesede nıkahında. adamsa boşanacak öyle kadına kıza takılmıcak nıkah altında. ve benu bılen kadın kızda onunla paylaşmıcak bu hayatı. eryada gec insan yaptıgını yaşamadan bu hayattan göcüp gidemez. hakkınızda hayırlısı olsun. ınsanın kendıne yaptıgını hıc kımse yapamazmış ve birde kadının kadına yaptıgını...
Soran+1 yılHaklısın dicek bişey yok.
- +1 yıl
iyi düşün kücükhanım.. sonunda üzülen sen olacaksın bir gün gelir herkez evine cekip gider. sen ortada kalırsın. sonradan üzülecegine baştan üzül. karar senin. herşey yalan aklından cıkarma. dogru olan tek şey cıkar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
35Cevap
Can sen aileni bırak önce kendini düşün ailenin bunu bilmesi gerekmiyor 1 yıla kadar boşanacakmışmış sen onu külahıma anlat bu devirde nasıl inanıyorsunuz böyle şeylere anlamıyorum sevgi aşk biterse açar heme boşanma davasını 2-3 aya kadar da en geç boşanırlar seni kandırmasına izin verme
00 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmaz.. Evlilikleri bitmek üzere diyorsun da bitmesini bekleyemedin mi? Ortada bir çocuk var, aile var, kadının sevip sevmediğini de bilmiyoruz. Hisleri yoksa niye bir sene bekliyor? Yazıktır..
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz. Bugun senin için yuvasını yıkan yarın sana ne yapmaz. Insallah ailende seni vurmaz. Adın da metrese cıkmaz.
20 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmazmış. Onunla mutlu olacağını mı sanıyorsun kullanır atar seni nasıl bir kafaya sahipsiniz ya mide bulandırıcı. Dünyada bekar erkek mi kalmadı ne istiyorsunuz evli çocuklu insanlardan.. Kimsenin ahı başkasında kalmaz o zaman anlarsın belki
00 Yorumla
+1 yılsenin Allah uzun ömür versin o çocuğu düşün sürt. k senin gibiler yüzünden mutlu olmaıyoruz babamızı onunla beraber annemızı kaybedıyoruz umarım daha kotusu senın başına gelir aptalllllll
00 Yorumla
+1 yılMetreslik ve yolluluk üzerine yüksek ihtisas yaparken tanıştım dersin ne olacak kim nerden bilecek.
30 Yorumla
+1 yılÇok aradın mı? Ciddi misin? Böyle derkende bu mantıksızlığınla ciddi misin diyorum? Kararlı mısın anlamında değil..
10 Yorumla
+1 yılAilene kabul ettirmek derken? Sonra seni gazetenin cinayet haberlerinde görmeyelim de...
İnanma. O adam seni kullanıyor. O anlattıkları klişe hikaye.00 YorumlaEttiremezsin, 5 yıl sonra da senin kucağında çocuk varken başkasına gider
30 Yorumla
+1 yılAkp bir bes yil daha iktidarda olsun. Senin gibi orysplari sallandiracak meydanlarda ;)
00 Yorumla
+1 yılbir de bunu utanmadan söylüyorsun, Allah önce kendini sonra seni ıslah eder umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin yuzunden barisacagi varsa da barismadi belkide esinden.
aklini celdin ne biliyorsun, Yuva Yikanin Yuvasi Olmaz kadinn Ahi'ni alirsan Yersin Babayi00 Yorumla
+1 yılbüyük ihtimalle kabul etmezler bu çok zor bir şey açıkçası
00 YorumlaKaderin de ne varsa o olur ama bence cocugundaan yola cik beni cok seviyo falan gibisine
00 Yorumlaevli fantazileride arttı baya, nedir sizi çeken ki?
00 YorumlaEvlendiği eşine böyle yapan birisi sonradan evleneceği kişiye neden aynısını yapmasın?
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. baban gelse ben yedi aydır başkasıyla birlikteyim dese sana ve annene bunu nasıl kabul ettirebilir?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Buradan bize söylediğin gibi ama ne yazık ki yuva yıkanın yuvası olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynısını baban size veya onla evlenince o sana yapsa nasıl hissedersin?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. ya sen vicdanina nasil kabul ettirdin ben onu merak ediyorum arada masum cocuk varken sizin gibi yuva yakanlarin allah belasini versin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂 seni mi alacak sonra oda eşek ya birinden kurtulup birine teslim olacak geç o işleri😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuva yikican yani mutlu olucan 😂😂😂devam et çok seviyo seni emin ol 😂😂😂yahu mantığını s... m senin mk ma l misiniz nesiniz yaa
00 YorumlaZaten bu mevkilerinde epsi bir yıla kadar. bosaniyor ne hikmetse.
13 Yorumla- +1 yıl
@Şaban1912 işte akil olmazsa bir insanda. buna inanır. saçma olan evli biriyle birlikte olması
+1 yılYuva yılanın yuvası mı olurmuş. bır baskasını senin terkeden. Baskası içinde senı terkedecektır unutma. Bu kaçınılmaz son
00 Yorumla
+1 yılseni anan doğurmamış git sor bakayım ne yapmış tıp çok ilerledi belki hala aldırılabilirsin rezil canım kardeşim...
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası aynen dagilir psikolojin bozulur zaten yeterince bela temisindir 7 aydir bence birak bu sevdayi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonra bütün kızları aynı sanıyorlar yapmayın be boşansın adam sonra ne yaşayacaksan yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBı arkadasım vardı senın gıbı kadını bosamadı senı almaz bosa heveslenme kullanır atar bekar bul.
012 Yorumla- +1 yıl
Ayni fikirdeyim
Cevap sahibi+1 yıl@Polifonik_osuruk kız metresıydı adamın parasını yıyordu sevmıs ne bıleyım herıfte boşarım dıye oyaladı kızı Allah kımsenın basına vermesın.
- +1 yıl
Hayir boyle bir bok yiyebilirsin yapan da cok ama niye umut verip insanlarin duygulariyla oynarsin ki
Cevap sahibi+1 yıl@Polifonik_osuruk Maalesef karaktersızlık
- +1 yıl
Siz nerdensiniz
Cevap sahibi+1 yıl@Polifonik_osuruk Ankara'dan
- +1 yıl
mesaj atsana bana bir
Cevap sahibi+1 yıl@Polifonik_osuruk noldu
- +1 yıl
Tamam yok bisi
Cevap sahibi+1 yıl@Polifonik_osuruk okey
- +1 yıl
bir mesaj yazıcan 10 tane soru :))
Cevap sahibi+1 yıl@Polifonik_osuruk tamam yazalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadina yazik degilmi. Bence sevgilin onula konussun ozm
00 Yorumla
+1 yılKardeşim evli birinden uzak dur yuvalarını dagıtma
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama ben olsam da olmasam da sonrasında bir boşanma yaşanıcak. Benden kaynaklı değil sadece uzun süredir manevi olarak evliliği bitmiş.
- +1 yıl
Bilmiyorum kardeşim Allah yolunuzu bahtınızı acık etsin ama... boşandıkdan sonra kesin seninle evlenecek değilmi
+1 yıl1 yıl sonradan merhaba boşandı mi
10 Yorumlaönce bir boşansın sonrası olur..
00 Yorumla
+1 yılİgrencsiniz ya mide bulandırıcısiniz harbiden bak
00 Yorumla
+1 yılInsallah sende evlenince ayni duruma düşmezsin
02 Yorumla- +1 yıl
düşssün oğlum düşmesin demiceksin; zaten bu aralar moda oldu bu 18 e henuz gelmeyen ufak kızları guzel kandırıyorlar; kafa olmayınca bir insanda...
- +1 yıl
@aliatabak121212 bosver usta biz niye kötü olmayalım.
Evli biriyle çıkacak kadar nesiniz bilmiyorum !
00 YorumlaKeşke boşanıp öyle tanışsaydı senle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle evlat düşman başına.
50 Yorumla Mutlu olabileceğini mi sanıyorsun
00 Yorumla
+1 yıl1 yıla kadar mı ohoo daha çok beklersin...
00 YorumlaCınsel bir baglaşma oldumu?
016 Yorumla
Soran+1 yılEveet
Soran+1 yılEvet yani bekaretimi o almadı.
Soran+1 yılDerdi cinsel birliktelik değil bundan eminim çunku bu konuya ondan çok çok daha düşkün olan benim.
Soran+1 yılEvet 1tane çocuğu var aslında çocuğuyla aram çok iyi arkadaş olduk yani 8 yaşında sürekli beni arayıp bisiklet sürmek için çağırıyor ders çalışıyoruz birlikte vs ama haklısın sanırım.
Soran+1 yılHehehhe doğru söylüyorsun 👊
Soran+1 yılBen mii 😂
Soran+1 yılİhtiyacım olduğunu sanmıyorum😁😁
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgiler için 🙏🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme direk at kendini bir köprüden
00 Yorumla
+1 yılen yakın zamanda ölmen dileğiyle
00 Yorumlacevabı basıt olan soru:tabı kı yalan söyleyerek
00 Yorumlazamanında eşi de çok sevdiğini görüyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnca düşünür asla bosanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosuna umitlenme karisindan asla bosanmayacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşansın ondan sonra söylersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosanirsa kabul ettirmeye ugrasirsin
00 Yorumla
+1 yılHer erkeğin yalanı o seks var demi aranızda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki birlikte oluyor musunuz?
00 Yorumlakendine gel.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHee bok seviyor ziker ziker atar
00 Yorumla
+1 yılBekle boşanır
00 Yorumla
+1 yılYapmayın bea.
00 YorumlaSalak yemin ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılDefol lan 😡😡
00 Yorumla
+1 yılKanmayın bunlara.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeler yapıyosunuz siz günah günah
00 YorumlaSöyleme
00 YorumlaYapma bence; ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı