Bak tatlim aşk nedir bilirim baglanmak sonuna kadar yasadim ama kim ne derse desin yas farki cok fazla bak o ilerde basina dert olacak dusunsene sen bebekken o 12 yaşindaydi bak guzelim söyle dusun sen 20 yasinda oldunmu o 30 yasinda olcak senim tam gezme tozma yasinda o oturma yani yasliliga adim attcak sen sen 30 ken o 40 yani sen biseyler yapalim derken aranizdaki yas farkından cok sorun yasiyacaksiniz Cinsellik sen cok istedigin zamanlae o istemicek cunku dede olcak böyle düsün inan bunu sıkinti yapan o kadar cok tanidigim varki neden evlendim diyen Bide ustune cocuk var bak sakin beni yanlis anlama dediklerimi mantikli düsün aski ciddennbilirim ama zaman gectikce onu yanina yakiştirmamaya baslicaksin genc erkekler gözüne daha güzel gözükmeye başlicaklar bi onlara bakicaksin bi yanindakine bak bu evliligi yapma kandirmiş bak iyi düsün ❤
12 yaş abartılacak bir yaş değil. Hislerine güveniyorsan ve onunda seni gerçekten sevdiğini düşünüyorsan görüşmeye devam et. Kadınların hisleri güçlüdür. Olumsuz yazanlara bakma sen.
Şüphelenmeyecekleri bir şekilde fikirlerini öğrenmeye çalışsan? Biraz zor ama sanırım en mantıklı şey bu. Eğer hoş karşılayacak gibilerse söylersin belki.
justimagineittx | Aşk İlişkileri konusunda 731 görüş paylaştı.
Xper 7
2 gü
Olumlu karislamazlar bence ayril
0|0
0|0
ьüşüm | Aşk İlişkileri konusunda 223 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
Allah kolaylık versin, diyeceğim tek şey bu
0|0
0|0
Soran
2 gü
amin
Erotltp | Aşk İlişkileri konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
62Cinsellik sen cok istedigin zamanlae o istemicek cunku dede olcak böyle düsün inan bunu sıkinti yapan o kadar cok tanidigim varki neden evlendim diyen
Bide ustune cocuk var bak sakin beni yanlis anlama dediklerimi mantikli düsün aski ciddennbilirim ama zaman gectikce onu yanina yakiştirmamaya baslicaksin genc erkekler gözüne daha güzel gözükmeye başlicaklar bi onlara bakicaksin bi yanindakine bak bu evliligi yapma kandirmiş bak iyi düsün ❤
Hayat senin hayat ve mutlu olmaya bak :)
inan bilmiyorum ben de benim icin hicbir sıkıntı yok tabiki ama ailem ne der napar kestiremiyorum
Şüphelenmeyecekleri bir şekilde fikirlerini öğrenmeye çalışsan? Biraz zor ama sanırım en mantıklı şey bu. Eğer hoş karşılayacak gibilerse söylersin belki.
amin
Bir insan kendi kanından da olsun ister
Sorun cocuk yapmak mı
Kim doyurcak o kadar boğazı 😂
Yemek yetmez
çok şükür bi işim var merak etme doyururum