Hoşlandığım çocuk bana hem iyi hem kötü davranıyor ne yapmalıyım?

benim 2 yıldır büyük bir problemim var. oda "o" . bazen bana çok kaba davranıyor kalbimi kırıyor. bazen de sevgilim gibi davranıyor. hatta ona aynen şu soruyu sormuştum."... senin derdin ne?" demiştim. oda bana bir süre düşündü, gözlerimin içine baktı, gülümsedi ve şöyle dedi"SENSİN." sonra hemen kafasını çevirdi. sonracığıma ben düşerken belimden tutup beni kurtardı, bana sarıldı. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. hatta sosyal hocamız sevgili olup olmadığımızı sormuştu. ve bana şöyle dedi."... (kişisi) derste hep seninle ilgileniyor" dedi. şuana kadar resmen hoşlanıyor gibi gözüküyor. ama arada benimle alay ediyor. ve bir kere en yakın arkadaşımla çıkmıştı. ve aslında başka arkadaşıma dediğine göre onu sevmiyormuş başka bir kişi için onunla çıkmış. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. düşünün şimdi o kişi size elinizdeki topu almak için belinizden sarılıyor, her ona baktığınızda göz göze geliyorsunuz, sizi kurtarıyor, kardeşinize sizinle ilgili soru soruyor, neden üzüldüğünüzü ve ağladığınızı soruyor ve sizinle alay ediyor.(ama sadece sınıfta erkekler varken) ne yapmalıyım? eğer cevaplarsanız çok teşekkür ederim.
Hoşlandığım çocuk bana hem iyi hem kötü davranıyor ne yapmalıyım?