Hoşlandığım Çocuğa Nasıl Davranmalıyım?

Normalde böyle şeyler umrumda olmaz. Benim için daha önemli konular vardır. Ancak gönül işte, ne yapsan vazgeçmiyor. Hoşlandığım bir çocuk var. Kendisiyle fazla konuşmuşluğumuz yok. Arkadaşımın arkadaşıdır kendisi. Ben de bunu yakın farklı bir arkadaşıma anlattım. Çevremde yaptığım seylerle çokça taninirim. O egoyla ona söylemesini söyledim. Ancak çocuğun duyduğum kadarıyla çok seveni var. Ve gerçekçi olmak gerekirse benden daha güzeller. Onları reddeden biri benim gibi birini kabul etmeyeceğini biliyordum tabi ki. Ama çocuğun kötü bir tepki vermesini istemiyordum. Bunun üzerine söylemesini istemedim. Yakın arkadaşım vazgeçmedi. Kaç gündür çocuğun yanına gidiyor, ben ilk başta onu durduruyordum. Ama bugün söyledi. Çocukla yalnız konuşmak istedi. Ben de, çocukda izin vermedi. Sonuç olarak söyledi. Yüz ifadesini gormedim utandiğım için ama giderken "tamam" diyip gitti. Sonrası onu gördüğümde kaçmam... Yarın ne kadar istemesemde görüşmek zorunda kalacağım. Ayrıca arkadaşlarına söylemesini istemiyorum. Sorum şu yarın gidip buna yalan söylesem, iddiaydı, şakaydı falan filan desem, veya yine yakın arkadaşımı soksam araya ya da açık açık konuşsam mı? Yoksa uzun süre kaçsam mı?
Bayaaa uzun yazmışım bu arada :)
Not:Arkadaşım bir sürü heyecanlı şeyler söyledi, anlamıştı bunun gibi bir şey söyleyeceğini ancak benden beklemiyordu. Muhtemelen arkadaşım dese daha memnun olurdu.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkasından yok öyle bir şey diyerek bağırdım, tabi arkadaşım susmadı bir yıldır seviyor dedi. Yani pek takmadı sanırım, davranışlarına bakılırsa...
Hoşlandığım Çocuğa Nasıl Davranmalıyım?