Arkadaşlarının yanında kötü davranan sevgili

3 yıllık bir ilişkim var. ilk sene lisedeydim ilk aşık olduğum çocuk bana teklif etmişti kabul ettim öyle başladık 2 ay çıktık o o zamanlar eskişehirde üniversite okuyordu. bana sen eğlenilecek kız değilsin dedi ve ayrıldık. sonrasında araya uzun bir ayrılık süreci girdi. o okulu bırakmış askere gitmiş falan, her neyse bigün mesaj attı ve biz tekrar görüşmeye başladık. .ben izmirde üniversite okuyorum o dönemde yanıma geldi tekrar barıstık izinde üniversite sınavına girdi kazandı askerliği bitince benim yanıma geldi Şu an aynı okulda farklı kampüslerde okuyoruz. hiç birşey yoktu herşey çok güzel gidiyor son 8 aydır hiç ayrılmadık çok şükür. onun anne babası biliyor benim sadece annem biliyor ama olsun daha önce hiç bir sevgilimden anneme bahsetmemiştim. Sorun şu ki son zamanlarda eskisi kadar mesaj atmıyor hatta hiç atmıyor desem yeridir. aramıyor.başkasımı var diyorum ama imkansız benden gizili en ufak birşey yapsa bana haberi zaten geliyor. onada sordum bana güvenmiyomusun ben sana öyle bişey yapmadım yapmam dedi.az önce aradım beni arkadaşlarımın yanında zırt pırt arama falan dedi tersledi. yeni arkadaşlar edindi 2 hafta öncesine kadar ve onlarla takıldığından beri çok değişti neler oluyor anlamıyorum :(
Arkadaşlarının yanında kötü davranan sevgili