Bir kız sevdim sevgimi belli ettim ama o beni sevmedi?

İlk aşık olduğum kızla stajdaa tanıştık ilk günden beri konuşuruz okulda wp den hep konuşur Duk ben buna yüzüne karşı seni seviyorum dedim ilk adım sevdiğimi göster dim utandım oda utandı söylediğinde ama o nun eski sevgilisi bunu aldatmıs buna tekrar yazdı sonra buda yavaş yavaş elimden kaydı yavaşça sonra bir duydum ki bu eski onu aldatan sevgilisine gitti o günden bu güne hep kırgınnim sonra staj yerlerimiz ayrıldı işte 1 ay görmedim alışmış tim biraz gene sonra tekrar staj yerlerimiz birleşti şansa bak gene aynı yerdeyiz ben bunla konuşmadim hiç soğuk davrandim ama bana yaklaşmaya başladı tekrar konuş maya çalış ti isede yaradı engel olamadım kendime tekrar konuş maya başladık ama eski sevgilisi bunu tekrar aldatmıs çok kötü şeyler yaşamış şimdi son noktama kadar sevdiğimi belirttim sınıf takı herkes öğretmenler herkes bilir sevdiğimi ama şimdi bana diyor ki benim toparlanmaya ihtiyaçım var herşeyi zaman belirliyecek dedi bende tamam zamanla hersey olur dedim ama biz bunla yemeğe felan gittik kafelere gittik ama gene olmadı dediki değer verirsin ama gitmek zorundasındır ona birsey olsun üzülsün istemiyorum işte ben tam o noktadayım dedi bana dediğin den beri konuş muyoruz gene stajda okulda sınıfta yüz yüze bakicaz ne yapıcam bilmiyorum yardım edin zor durumdayım...
Bir kız sevdim sevgimi belli ettim ama o beni sevmedi?