Diyelim ki Rusya'da şu adını bilmediğim ünlü futbol takımlarından ikisi maç yapacak. Eşiniz de ucuz bilet bulmuş, 3 tane erkek arkadaşıyla birlikte Rusya'ya gidip maçı izlemek istiyor. Gitmesine izin verir misiniz?
Ben söyleyeyim, Arabistan'a falan istediği maça gitsin ama Rusya olmaz.
Şu tipte kadınların olduğu bir maça eşimi göndermek, kurtların ortasına kuzu atmaktan beter.
Kızlar, eşinizin Rusya'ya erkek arkadaşlarıyla maça gitmesine izin verir misiniz?
Rus kadinlarindan bukadar korkma asil sorun kaldigin yerdekiler onlari 7/24 gorebiliyo o rusu bir seferlik. Onemli olan guvendir baktin guvenini tepti bozdu yok ver gitsin istedigi ile takilsin detektif gibi onumu kontrol edecen baska isin yokmu? Gidecek olan zaten gider
İki rus takimin macini izlemeye gidiyorsa amaci mac izlemek degildir emin ol ve gerekirse zincire bagla ama yollama. Bu arada yaz mevsimi oldugu belli herkes kisa giyinmis erkekler bile. Telefonla oynayan kadin niye o pek de ince sayilmayan corabi giymis anlamadim :D
Kardeş karısını aldatacak olan sumuklü haticeylede aldatir adriana limayla da. Eşim bana öyle bir soru sorsa zaten baştan kaybeder. Izin vermek istemem ama gitme de diyemem yapimda var naparsa yap derim daha da suratına zor bakarim. Soğuyorum böyle durumlar olunca.
Kendine güveniyorsa gitsin. Sonuçta ben evlenmişim, ona güveniyorumdur. Diyeceğimi sanmıyorum :D niye bana bilet almamış o_0 hem kesin o gün çok önemli bir işimiz çıkar :)
Beni mi anlatiyon :( Esim Şu an rusyada dunya kupasi icin gitti. Arada fotograf falan atiyor video atiyor. Kizlar cidden cok guzel. Kesinlikle bisey yapmaz adim gibi eminim ama bakar yani. Guzel kiz gorunce ben bile bakiyorum. Erkek nasil bakmasin Bu dusunce de beni cildirtiyor. Kiskaniyorum uleeeeen. Trip atip burnundan getiriyorum adamin.. Şu an ben bu mesaji yazarken o bana whatsapp uzerinden yalvarmakla mesgul :((((
sanki herif milli formayı giyip sahaya inecek. alt tarafı bir maç izleyecek hepsi bu. karakteri sağlamsa zaten korkulacak bir şey yok. her vajina gördüğünde g*tü düşüyorsa o zaman yapacak bir şey yok tabi...
Bir erkek olarak cevap veriyorum eşim ya da sevgilim arkadaşı ile ispanyaya boğa güreşi izlemeye gitse ben izin vermezdim... Hanıııım benim vişne suyum nerdeee haniiii
gitmesine izin veriririm, güvenmediğim biriyle evlenemem ve evli kalmam. anlayışlıyımdır ama bir yanlışını yakalarsam faturasını keserim. pişmanlık gözyaşları ve duygu sömürülerinden etkilenmem.
eşim benim kölem olmadığı için izin diye bir şey saçmadır. kocaman adam ne yapacağını bilir ve evlendiğime göre anlaşmışız kafa dengiyiz demektir. soruya gelince kız veya erkek arkadaşlarıyla gezip eğlenmesi beni asla rahatsız etmez.
kizsakncliktan kudurmaya devam... gidecek adam istanbuldada maca cikar 3 tane atip gelir merak etme... rusun tadina bakan erkek bidaha iflah olmaz.. :)
Dostum kafana gör e hareket etmen iyi değil senin esinin üstünde sorumluluklarin varsa eşinin de senin üzerinde var karışır karşıtı artık dinleyip dinlememek de sna bagli ama ona göre de esin seni dinlemeyebilur
En İyi Cevaplar