"Sana tahammülüm kalmadı" sizce ne denli ağır bir kelime?

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Öncelikle kusura bakmayın dünkü istanbuldaki olaydan sonra bu olayı anlatmam ne denli doğru olur bilmiyorum ama anlatmak istiyorum kötü hissediyorum kendimi. Öncelikle kendimden bahsedeyim yanlış anlamayın anlattiklarimin hiç biri kendimi ovmekle alakali değil. Ben sevdiği insana hattinden fazla değer verip sahiplenen bir insanım , birisine değer veriyosam mutlu olsun diye çaba gösterir uğraşırım onunla iyi olmak için o mutlu olsun diye ve aşırı derecede kıskanç biriyim eğer sevdiğim kadına sahipsem yani sevgilimse üstüne çok düşerim yani kimsenin olmasın benim olsun benle kalsın isterim hep şüpheci davranırımki bu ilişki de yapılan hatalardan sonra dahada fazla bir duruma gelir. O denli kıskanç biriyimki giydiği kiyafete kadar karisirim. Iliskime gelecek olursak 3sene 5aylik bir ilişkim var bu anlattiklarimin yani kendimden bahsettigim kisimdaki herseyi bu ilişki de fazlasıyla yaşadım kıskandım, üstüne çok düştüm , sıktım , daralttim vs vs fakat bunların ona zarar verdiğini gördüm ve banada aynı şekilde zarar verdiğinin farkına vardım ve eskisi kadar bu dediklerimi yapmamaya karar ve 1 buçuk 2aydirda yapmıyorum fakat geli gelelim sorunumuza artık geçmişten gelen biseymidir bilmiyorum ufacık biseyde bile konuyu o kadar uzatıyorki kocaman bir hale geliyor konu dünde bunu yaşadık merakimdam birsey sordum ve bana çok aşırı bir tepki verdi. " yeter artık bıktım, tahammülüm kalmadı, istemiyorum seni " gibi kelimeler kullandı tabi bende sinir oldum ve bende ters teptim ağır konuştum biraz. Yazmadim oda aynı şekilde sustum gecede aklımagelen ve içimden geçen ne varsa tatlı bir dille yazdım. Iste ben seninle bir yola çıktım 4seneye yakın bir zamanımı sana adadim ciddi düşünüyorum seninle ama evleneceğim kadının evlendigim zaman bana tahammülü kalmamış olursa ben bunu böyle kabul edemem diye ciddi dusuncense yol yakınken bitsin dedim ama değilse ben sineye çeker yine seni kabul ederim gibi uzun bişeyler yazdım buraya yazsam sığmaz öyle söyleyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sabah oldu bu hiç birşey yazmamis görmüş ama yazmamis neyse sustum 1saat sonda yazamıyorum evde musait olamıyorum diye bir mesaj attı bende iyi işte iyice düşün taşın ona göre bişeyler yaz dedim yazacaksan yazmasanda bana sorduğum sorunun cevabıni ver dedim tamam dedi aksama kadar bişey yazmadım akşam oldu yine bişey yazmadı kavga ettik bitirdi. Sizce ne yapmaliyim? Kusura bakmayın baya uzun oldu :(
"Sana tahammülüm kalmadı" sizce ne denli ağır bir kelime?