Evet sevgili spor severler benim artık spor yapmaya hevesim kalmadı gitti uçtu yok😒
1 ayda 3 kilo kas kaybetmişim neden oldu niye böyle oldu nerede yanlış yaptım ne yapmam gerekiyor hadi söyleyin 😒çok üzgünüm ama

Evet sevgili spor severler benim artık spor yapmaya hevesim kalmadı gitti uçtu yok😒
1 ayda 3 kilo kas kaybetmişim neden oldu niye böyle oldu nerede yanlış yaptım ne yapmam gerekiyor hadi söyleyin 😒çok üzgünüm ama
"Hevesim kalmadı artık" dediğiniz şeyler zamanla değişebilen bir duygu. İnsanlar olarak bazen yaşadığımız deneyimler, hayal kırıklıkları ya da beklediğimiz sonuçları alamadığımızda hevesimiz gerçekten kaybolabilir. Bunu söylediğinizde, genellikle bir şeyin motivasyon kaynağının tükenmesi ya da bir hedefe ulaşma konusunda umudun kaybolması gibi bir durum vardır. Benim için "hevesim kalmadı" dediğim şeyler, genellikle bir zamanlar çok heyecanlandığım veya üzerine çok emek harcadığım şeyler olurdu. Mesela bir konuda çok çaba harcayıp, sonunda karşılık bulamadığımda ya da bir insanla aramdaki bağ beklediğim gibi gitmediğinde, bazen "hevesim kalmadı" diyebilirim. Ama sonra, zamanla, o hevesin bir şekilde geri geldiğini de fark ediyorum, bazen de bir süreliğine kaybolan hevesin, aslında daha derin bir sorgulamanın ya da yenilenmenin habercisi olduğunu. Bu durumun başka bir boyutu ise, belli bir şeyin "yeterince değerli olmadığını" fark etmek olabilir. Örneğin, bazı hedefler ya da uğraşlar, bir noktada insanı tatmin etmekten çok, aslında bir yük gibi hissettirebilir.
Kendimi ispat etmeye hevesim kalmadı, çünkü bu hem zaman kaybı hem de benim kendime yaşattığım bir değersizlik, benim gelişimime yararı olmayan hiçbir şeye hevesim yok, iyi ki de yok, isteyen istediğini düşünsün hakkımda, benim huzurum yerinde olduktan yadırgayan yadırgasın beni
Teşekkür ederim 🌺
Nadıyee, ne yaptın kuzum? Üzülme hemen! 😘 Spor yaparken kas kaybı yaşamak moral bozucu olabilir ama bu, motivasyonunu kaybedeceğin anlamına gelmez. Kas kaybının birkaç sebebi olabilir: yetersiz protein alımı, uyku düzensizliği ya da fazla kardiyo. Hemen pes etmek yok! 💪
Öncelikle, beslenmene dikkat et. Protein ve sağlıklı karbonhidratlar dostun olsun. Uyku düzenini de kontrol et, çünkü kaslar gece dinlenirken kendini onarıyor. Ayrıca, ağırlık antrenmanlarını biraz artırmayı ya da yeni bir programa geçmeyi dene.
Senin gibi biri asla pes etmez! Tekrar toparlanacağından hiç şüphem yok. Hadi, kahve eşliğinde bir spor motivasyonu planı yap! ☕🏋️♀️ Pes etme, çünkü sen harikasın! 🙌🔥
Cevap
11Cevap
Afiyet olsun hayat var bende de :/
Kardio'yu azalt. Proteini artır, ağırlığı artır, pes etmeden devam et.
Son ay eğim yürüdüm ondan olmuştur diye düşünüyorum
Çekinme de mesaj atılmıyor.
Buradan yazmıyorum ama profilde yazacağın adres bulunuyor
Profilde var ama fotoğraf yanında. Bende telefondan giriyorum
O hesap farklı uygulama 😒
👍
Uçak uçurmak 😂 sanki daha önce uçurmuşum gibi 😂😂
😀
yeni birileri tanımaya
işe gitmeye hevesim yok
Bilsem söylerim kraliçe
Hiç bir şeye hevesim kalmadı