İnsanlar olarak kolayca pes edebiliyor ve artık birçok şeye hevesimizin kalmadığını düşünüyoruz. Ya insanlar bizi bunu söylemeye itiyor ya da hayatın zorlukları karşısında bu kelimeler dilimizden dökülüyor... Peki sizin hayatta hevesinizin kalmadığı şeyler var mı? Varsa nelerdir?
"Hevesim kalmadı artık" dediğiniz şeyler var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bütün yorum okuyanlara sesleniyorum. İki çocuklu vede üçüncüye hamile bir kadın olarak yazıyorum bunları size. Hayattaki hevesinizi bulun geri getirin hemen. Sizin ufacık dertleriniz size ağır geliyor ya daha sonra ki yaşlarınızdaki zorlukları yaşayıp gördükçe bu hallerinize ve zamanınıza cok üzüleceksiniz hep depresif takıldım tüm gençliğim ergenliğim zamanlarında şuanda geriye bakınca dertlerimizin dert değil tamamen saçmalık olduğunu görüyorum. Derdin ne olduğunu anne olunca anladım iki çocukla ve hamile bir şekilde terk edilince anladım. Çocuklarına koştururken anladım. Yaşım daha 29 yaşlı sayılmam ama buradaki genc kardeşlerime demem o dur ki. Yaşınızın gençliğinizin değerini hemen ama hemen anlayın kendinizi keşif edin herkezin bir beçerisi var yazı mı yazıyorsun sessin mi güzel hemen kendini keşif et ona yönel kendini bul dışarıya çık saçlarını savur hisset hayatı nefes alıyorsun ya güneşi görüyorsun ya. Unut dertlerinizi yalnızlık mı derdin bırak para mı sıkıntı bırak. Kendini bul bak her sabah kalkınca kendime bir saatim var çocuklar uyanmadan. O saati kendime bakmakla güzelleştirmekle kullanıyorum vaz geçmiyorum vaz geçmiceğim. Hem bir anne olduğum için hemde bir birey bir insan olduğum için. Bunları yazmak kolay değil ayrıca bende cok üzgün ve kötü hissediyorum kendimi ama bu gerçekleri kendime ve sizlere hatırlatmak istedim. Sevgilerle kalın. Umutlanın 🙏🏻
Evvela Rabbim yardımcınız olsun. Umudu insanın tükenmemeli 🍃 Siz ne güzel başarmışsınız bunu. İnşallah görüşleri okuyan biriyim kişiler feyz alır, ellerinize ve yüreğinize sağlık 🌸
Yeni insanlarla tanışmaya hiç hevesim kalmadı artık. İnsanlardan uzak, doğanın içinde bir evim bir de can dostu köpeğim olsun başka hiçbir şey istemiyorum. Hayallerime tutunuyorum. Umarım tutunduğum dallar elimde kalmaz.
Hevesin ne ile alakalı olduğuna bağlı. Dediğin gibi bazen insan kendini çok yorgun hissedebiliyor. Eskiden çok tutunduğun şeylere eskisi gibi güçlü tutunamıyorum. Bıkıyor ve vazgeçmek istiyor. Bunun için pes etme yoluna gidiyor. Bu biraz kolaya kaçmak gibi görünse de. Bazen insanın gerçekten takati kalmıyor..
Heves ya daha önceden olması istenilen şeyin olmamasından, ya da fazlasıyla olmasından dolayı kaçabiliyor..
Misal; benim arabada direksiyon karşısına oturasım hiç gelmiyor, hevesim kaçtı.. Bunun altında yatan neden ise; gece gündüz devamlı uzun yola gitmem sanırım..
Bir keza uçakla bile olsa uzun yol.. Önceleri can atardım, uzun yol seyahatleri bana keyif verirdi.. E şimdi Türkiye'nin 81 il ve bir çok ilçelerine birden fazla gitmiş, 7-8 de farklı ülkeye gitmiş biri olarak haliyle, seyahate hevesim kalmadı artık..
Evlenmeye hevesim kalmadi. Demem dogru olur. Kadin olmak ayricalik artik. Yillardir okdum bir sey olmadim. Yas oldu 35 cile baska bir sey degil. Universite de birisi ile el ele bile gezemedim. hep kadini po. rno da gordum. Aci cektim defalarca kpss girdim. Olmadi iste. Acaba kadin denen canli bu kadar mi zor? Acaba hatayi nerede yaptim? Neden biraktim hatam neydi? Bir kadini merak ederdim. Son bir yildir kadinlik hormonu aliyorum. Neden boyle yapiyorsun demeyin. Lanet olasi kadini tanimak onun hissettigini hissetmek istiyorum. progestrin aliyorum. erkekligimi kaybettim. Artik hic bir seyde hevesim kalmadi. Lanet ediyorum hayata
Artık heveslenmeyeceğim dediğim şeylere hevesleniyorum sonra bir şey oluyor yine hevesim kaçıyor üzülüyorum. En iyiyisi hiçbir şeye heveslenmemek hevesim kursağımda kalıyor çünkü. Ne demişler umma ki üzülmeyesin.
Uyumaya hevesim kalmadı eskiden 8 10 saat uyurdum şimdi nefret ediyorum uykudan. 6 7 saat uyuyunca hayatım boşa gitmiş gibi hissediyorum öylede zaten. Hayata bir kere geliyoruz onunda 3 te 1 ni uyuyarak geçirmek çok aptalca günde 2 saat yeter yani kısacası uyumaya hevesim kalmadı
Bir çok şeye hevesim kalmadı evet, insanlar heves bırakmıyorlar sağolsunlar, sevmek gibi veya birisine güvenmek gibi, istiyorsun ama heves yok bırakmadılar.
Aşk falan. Hevesim kalmadı. İşin garibi hiç sevgilim olmadı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bazen hayat o kadar yoruyorki en güvendiğin insan bile zarar verebiliyor sana hemde defalarca ailen yerine seçtiklerin bunlar o kadar kötü olabiliyorlarki o kötü dedigimiz ailemiz bir an olsun yanından ayrilmiyo o dönemde hep kendine kızıyorsun belki onları dinleseydim böyle olmazdı diyorsun diyorum belki dinleseydim sevgilimin tecavüzüne uğramazdım..
Hayata karşı hevesim kalmadı, ya neye elimi atsam elimde kalıyor. Bazen her şey üst üste geliyor, bazen çekip gidesim geliyor ama sonra ne değişecek diyorum... Bazen ölmek en iyi seçenek oluyor ama... olmuyor işte
Nekadar uğraşırsan uğraş anlamayan aslında anlamak istemeyen ama muş gibi yapan insanlara tahammülüm birşeyleri düzeltirim daha güzel olur diye diye laf anlatmaya da hevesim kalmadı iyi b*k yesinler benmi kurtaramaz dünyayı
Abicim max 10 yıl daha libido yüksek gitsin ee sonra? biraz daha hayata farklı bakmak tarafındayım ben. Elbette cinsellik hayatın bir köşesinde olabilir ama tam ortasında, her şeyin önünde olmamalı.