Korkularım var takıntımı bilmiyorum lütfen yardım?

merhabalar ben küçük bir şehirde yaşıyorum. herkes herkesin akrabası arkadaşı çıkıyor. yani küçücük bir şehir. ben 23 yaşımdayım. bu zamana kadar tartıştığım küstüğüm aramda münakaşa olan kızlarda oldu erkeklerde. insanız sonuçta. sevgilimde oldu. Sonuçta insan kimseyle ayrılmak için sevgili olmuyor. en azından benim niyetim hiç bir zaman öyle olmadı.2 buçuk yıldır sevgilim var ciddiyiz evlilik düşünüyoruz. gerçekten çok seviyorum. benim üniversitemi ve onun askerliği bekliyoruz. oda 27 yaşında. benim korkularım var hemde çok. hele son günlerde bunu düşünmekten delircem. bbirgün nişanlanırsak veya evlenmek için araştırma olduğunda hakkımda dengesizin biri kötü birşey derse Allah korusun ilişkimiz bozulursa diye çok korkuyorum. örnek vereyim benim zamanında çok kötü kavga ettiğim (kızın suçu sevgilimin numarasını benden gizli kaydedip ona anlattığım sırları onla aram hafif bozulunca sevgilime anlatmak) bir kız benim sevgilim kız kardeşinin yakın arkadaşı çıktı.. hadi beni kötü anlatırsa mesela. bide benim zamanında konuştuğum bir oğlan sevgilimin kuzeninin arkadaşı çıktı. dedim ya küçük şehir. sizce neolur sorun olurmu bu gibi şeyler de. neolur yardımcı olun?
Korkularım var takıntımı bilmiyorum lütfen yardım?