Sevgilim zor günler geçiriyor bakar mısınız?

Merhaba arkadaşlar.2 senelik bir ilişkim var. Sevgilim yaklaşık 1 senedir de ailevi problemleri var. Her koşulda her şekilde yanında olmaya çalışıyorum. Ama çoğu zaman nedense beni çok kırıyor, tersliyor kızıyor sonrasında özür diliyor. Her defasında alttan aldım hala da öyle yapıyorum ama bugün çok ağır kırıcı birşey söyledi dayanamadım gözlerim doldu ağlayacak duruma geldim konuşamadım yine alltan aldım 'Ben yatıyorum bitanem iyi geceler seni seviyorum'dedim ve ağlamaya başladım. Belkide hayatımda ilk defa ağladım. Sonrasında mesaj atmış uzun lütfen affet beni çok kötü zamanlar geçiriyorum sen her koşulda yanımda oluyorsun sen olmasan belkide daha da kötüye gideceğim dediklerim ve çektirdiklerim için lütfen affet beni ve daha devamıda var.. Ama dayanamıyorum arkadaşlar cidden neereye kadar gidecek böyle? Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama bende bittim yıprandım.. Ne kadar daha devam edecek bu süreç? Neler yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum.. Seni seviyorum derken bile çekinerek diyorum siz düşünün halimi.. Yardımcı olabilir misiniz kızlar? Uzun yazı için özür dilerim :(
Sevgilim zor günler geçiriyor bakar mısınız?