2 güncelleme için kusruma bakmayın
En zor zamanında giden sevgili?
2 güncelleme için kusruma bakmayın
3 yıllık bir sevgilim vardı. Birbirimiz için hem sevgili, hem en yakın arkadaş hem de aile olmuştuk. Ben çok zor zamanlardan geçtim ve psikolojik olarak kötü bir sürece girdim. Bu süreçte bir gece akıl hastanesinde sabahladım. Bunlar özel konular, çok girmeyeceğim. Ve kızın beni terk ettiğini de tahmin edebiliyorsundur herhâlde. En çok ihtiyacım olduğu anda. Geçen üniversiteden bir arkadaşımla konuştum, en çok ihtiyacı olduğu anda 6 yıllık sevgilisi tarafından terk edilmiş. Sonuç mu? Ben de, o arkadaşım da dimdik şekilde yolumuza devam ediyoruz. Düşenin dostu olmaz kardeşim. Biri için çaba harcayacaksan harcadığın çabaya değeceğine emin ol. Hayat kısa. Ve en önemlisi, o kızı affet. Ona kızma, onu yargılama. Bu senden hiçbir şey eksiltmez. Bu seni güçlü kılar. Birer kız kaybetmiş olabiliriz. Şöyle de bir gerçek var ki onlarda bizi kaybetti. Biraz saygı duy kendine. Erkek adamsın sen. Dik dur. Bi hatunun elvedası seni yıkmaya yeter mi gerçekten?
Cevap
4Cevap
Cok sevmenin zararları kardeşim hayatta bir kadını cok. Seciceksen oda annen olsun atlatarsin zamanla
görme onu, emeğine yazık
Öyle sevgili olmaz olsun
Sende intikam için faydalansaydın kızdan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?