En zor zamanında giden sevgili?

Biraz içimi dökmek istiyorum, bir sevgilim vardı beni sevdiğini hissedebiliyordum sonuna kadar, beni hayatanın merkezine koymuştu, yani sevildiğimi hissediyordum…
Fakat uzak bir ilişkiye dönüşmüştü, ve ben gerçekten çok zor bir durumun içine düştüm o da bunun farkındaydı, uzaktaydık ve ben onunla yeteri kadar ilgilenemdim o da bunu onu sevmiyorum olarak yorumladı ve beni çok zor bir günümde ertesi gün çok kritik bir şeyim olmasına rağmen terketti, benim çok zor bir durumda olduğumun farkındaydı ve hayatımın kayma olasılığının olmasına rağmen bunu yaptı. Sonra ona işlerin öyle olmadığını uzakta olduğumuz için bazı şeylerin anlaşılmadığını göstermek için insan üstü bir çaba sarf ettim, sevmeyen birinin asla yapmayacağı şeyler, burada detaylara girmiyorum ama sonunda beni sevdiğini anladım dedi ve hiç bir şey değişmedi. Sonradan öğrendim ki flörtleştiği biri varmış hem de ondan yaşça küçük bir erkek, bazı arkadaşları onunla dalga bile geçiyormuş. Ve insan bir üstü çaba gösterdim dedim ya bunlar saçmaymış onun için o ileride benim hayatıma girecek birini engellemek istemiyormuş mutlu olmamı falan istiyormuş falan filan. Ben flörtleştiği biri olduğunu öğrendiğimde ona söylemesi için bir şans verdim ve bana söylemedi bunun üzerine ben de hakkımı helal etmedim

Önerilerinizi merak ediyorum bu kız için yaptıklarım değermiydi ve özellikle kızlara da bir sorum var bu kız ileride pişman olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
Ufak bir güncelleme: bu kızın benden önce 2 ilişkisi olmuş ve ikiside benden daha uzun ve bu kız hayatta bir kere yaşayabileceği bir şeyi benden çok daha istekli hatta bir nevi ısrarla yaptırdı ben daha yavaş yavaş ilerlemek istiyordum çünkü ciddi düşünüyordum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme devamı: ve benim insan üstü çabam bu konu hakkında ciddi bir sorumluluk hissetmemden dolayıydı, her ne kadar o beni zorlamış olsada

2 güncelleme için kusruma bakmayın
En zor zamanında giden sevgili?