Merakta bırakan sevgili?

Merhaba,7 aydır bir ilişkim var. Sorunum şu; genelde böyle şeylere takılan biri değilim sonuçta herkesin kendi alanı, ailesi, arkadaşları ve kendine ayırması gereken bir vakti var buna her zaman saygı duymuşumdur. Ama şöyle bir olay var ki erkek arkadaşım bazen mesajı gördüğü halde açmıyor instada story paylaşıyor vb. bu hareketinden rahatsızlığımı dile getirdim birkaç ay önce dikkatli olacağını söyledi tamam dedim kapattım konuyu. Dün akşam 8'de mesaj attı ne yapıyorsun diye cevap verdim aradan 3-4 saat geçti nerelerdesin yazdım tekrar, saat gece 3 oldu hala tık yok ben de uyuyayım artık dedim uyudum. Sabah instagrama baktığımda story paylaşmış araba kullanırken ister istemez çok gıcık oldum bu duruma ve benim attığım mesajı görüldü dahi yapmamış. Sizce mesaj attığında tepkimi belli edeyim mi bu duruma kızdığımı dile getireyim mi ya da ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve dün akşam ayrılmak istediğini ima etti. Dün dışarıdaydım gezdim gittiğim yerlerde paylaşım yaptım hepsini görmüş, akşam mesaj attı sen aynen böyle devam et diye, ne yapıyorum da devam edeyim yazdım artık yaptığın hiçbir şeyin önemi yok yazdı bariz belli son lafı bitsin olucak. Madem öyle o mesajı görünce okuyup görüldüde bıraktım hiçbir şey yazmadım yazmayı da asla düşünmüyorum sizce doğru olan bu mu? Her barışmamızda maksimum 1 hafta sonra adam konuyu ayrılığa getiriyor yeter
Merakta bırakan sevgili?