Ara veren sevgili?

Kızlar erkekler lütfen yardım edin sorum herkese içim yanıyor vakti olan nolur cevap versin teselliye ihtiyacım var , 2buçuk yıllık ilişkimiz vardı bundan önce her ayrılığımızda ikimizde çabaladık ama o daha çok çabaladı hep barıştık, son 2,3 ayda ben erkek arkadaşımın çok üzerine düştüm çok darladım her şeyi 50 kere söyledim her şeye trip attım ve artık doğru düzgün özür bile dilemez oldu çabası 0a indi ve sıkıldı ve en sonunda bana olmuyo vs dedi ama ben onu ara vermeye çevirdim. Sıkıntı şu ki 2 buçuk yıldır aynı sınıftayız ve bunu aslında devam ettirmemiz bile mucize. Arkadaşlar ne olduda bu çocuk böyle beni istemez oldu seni seviyorum ama ilişkiden soğudum mutlu olamıyorum bana biraz süre ver dedi hesapları vs bende resimlerimiz her şey duruyo sosyal medyada ara verdik bikaç kere oda yazdı sınıftada tek tük bazen konuşuyoruz ama ne zaman ben barışmak için adım atmaya çalışsam kaçıyo uzaklaşıyo istemiyorum diyor her gittiğimde biraz daha uzatıyor ara sürecini dün haftaya buluşur konuşuruz demişti ben dayanamayıp bu gün yazdım ve artık oda yok direkt sorduğumda barışcak mıyız diye? Bilmiyorum dedi bana yazma dedi beni bana bırak biraz kafamı toplayayım anlamıyo musun laftan dedi? Sorun şu ki bu çocuk beni çok ama çok seviyordu kaç yıldır yanımda beraber her şeyi yaptık aşıktı bana ben ayrıldım ondan neler yaptı affettirmek için ama nolduda böyle oldu bilmiyorum için yanıyor şu an artık bana barışcaz bile demiyor bilmiyorum diyor ama ayrılmıyorda dünde dedi biz ayrılmadık diye, ama barışcazda demiyor delirmek üzereyim her yazdığımda tersliyor 4 gün önce günaydın sevgilim mesajı atıp el ele yürüdüğümüz sevgilime noldu benim. Sizce nolur barışır mıyız neden böyle oldu soğumuş mu benden? Soğumuş desem okulda kıskançlıklar yapıyo geçen akşam eve geçtin mi falanda dedi bazen ufakta olsa konuşuyoruz ama bilmiyorum allah aşkına napmam lazım ayağına kadar gittim ağladım kabul etmedi çok üzülüyorum

Ara veren sevgili?