2 ay

Zor zamanında yanında yoksa?

4.5 yıllık uzak ilişkimiz vardı son 5 aydır kavgalı geçti sürekli 5 ay önce ilkinde yanına gittim barıştık yılbaşında uzun süre beraberdik 25 gün boyunca o kadar kötü davrandı ki en son dönüşte ailesinin yanına gitmişti benimle vedalaşmaya bile gelmedi sitem ettim ağır konuştu bitirdim ağır konuşmaya devam etti sonrasında ise özür diledi yüz yüze özür dilemek istediğini söyledi yine tamam dedim buluştuk beraber kaldık bana o yaptıklarını ilaçları bıraktığı için olduğunu vs söyledi neyse inandım kabul ettim vedalaştık şehirlerimize gittik 4. gün doktoru bipolar için yeni ilaçlar verdi onlara başladı 1 hafta sonra konuşurken onunla konuşmaya ihtiyacım vardı başka birinin yanına gidecekti gitme dur konuşalım dedim tercihini yaptı telefonu kapattım mesaj yazdı yanlış anladın vs sonra ben de kullandığın cümle hiç yanlış değildi dedim öyle böyle tartışma devam etti en son birikenler vs yapma dediğim aynı şeyi yapması konuşma tarzı ayrılmak istemesi derken dayanamadım ilk kez küfürlü konuştum söverek konuştum ama küfürlerin çoğu duruma idi neyse olaydan sonra çiçek vs aldım olaya değil de küfürlü konuşmam yanlıştı özür diledim umursamadı abisi aradı rahatsız etme dedi o sabah nöbet geçirdim bayıldım kalp ağrım başladı hastanede kontrole aldılar yakınımdan haber almış soğuk şekilde neden hastanedesin vs diye sordu anlattım tamam dedi sabah bir daha sordu tartışma arasında bir şeyin yok vs dedi neyse doktorlar kardiyolojiye vs yönlendirdi tahlillere baktı kalbime baktı pıhtı gördü tabii bu tahliller muayene vs 1 hafta sürdü o sürede hiç yazmadı yazmayınca bana koydu her zaman yanında olan ben hiç merak etmemesi yüzünden sitem ederek mesaj yazdım engeldim birkaç kez aradı spama düştü arkadaşından mesaj attı durumla ilgilenmek yerine suçlusu sendin ben masumdum tarzı mesajlar iletti cevap vermedim 1 gün ama dayanamayıp 1 gün sonra yazdım baktım engellemiş arkadaşından gönderdim sonra hâlâ ben haklıyım tarzı devam etti neyse 2 gün daha sakin konuştuk.
Güncellemeler
2 ay
Tekrar tartışma oldu o gün numarami engellemis bilmiyordum 3-4 gün yazmadi sonra holter ve efor sonuçları çıktı sonuçlar kötüydü sitem edip ona söyledim cidden yanimda olmasina ihtiyacım vardı tartışma oldu orada ve beni her yerden engelledi. Burada sorma sebebim de geri döner mi vs den çok şu an bu yapılan koyuyor insana içimi dökmek istedim.
Güncellemeler
2 ay
Ben şu an ona yanımda ol dediğim halde beni takmayip engelledikten sonra gidip başkalarını denedikten sonra hiç gelmesin bugüne kadar öyle bir şey yapmamıştı o karakrerde değildi yaparsa bilemem ama yaparsa gelmesin gerek yok guncellemeye ek olarak. Bipolar ilaçları verdi demistim doktor 25 gündür falan kullanıyordu kaçıngan bağlanan profili vardi ve bir de her yerden engelleyip sonra da sosyal medya hesaplarını vs komple silmiş.
Zor zamanında yanında yoksa?