Kötü olan hiç bir şeyi, başına gelmedikçe anlamaz insan. Bilmek başkadır, anlamak bambaşka. Hemen hemen bir çok şey, gerçekte yaşanmamış bir duygu, bir olay ne kadar anlanabilir ki? Yaşanmadıkça.. Bazı insanlar da bazı şeylere sebep olabilir ve biz bunu çok geç farkedebiliriz.. #54srp
Zor günlerinde hep o'nun yanında olması zor günlerinin sebebi olabilir mi?
Evet buna katılıyorum bazen zor durumda olduğumuz da yanımızda en çok özellikle en yakınımızda olan kişi aslında o zor dönemlerin baş kahramanı çıkabiliyor. Ama biz o kadar çok kör oluyoruz ki ona karşı hissettiğimiz hisler ve duyduğumuz Güven yüzünden onu çok geç fark ediyoruz. Biz onu fark edene kadar çoktan ruhumuz yıpranmış bedenimiz yorgun düşmüş bir hale geliyor.
Adam komaya girmiştir. Yanında ise karısı vardır. Adamın gözleri nemli, kısık sesiyle, karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar: - "İlk işten kovulduğum zaman yanımdaydın. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda, seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde, hastanede hep başucumda sen vardın." Kadın takdir edilmenin verdiği mutluluk içindedir. Adam konuşmaya devam eder: - "Şimdi komadayım ve yine başucumda sen varsın. Sonunda anladım ama, çok geç oldu. Yahu sen ne uğursuz kadınsın." ahahaah 😂 😂