bi değişiklik yapiim diyorum ve erkek arkadaşımı şaşırtayım.
evlilik teklifini ben edeyim ama nasıl bi mevzu yapsam :))
evlilik teklifini ben edeyim ama nasıl bi mevzu yapsam :))
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bunu yaptım zaten. erkek arkadaşıma evlenme teklifi ettim :)
Tabi bizim zaten ilişkimiz evlilik yolunda, yılbaşını birlikte kutluyorduk, o an esti, benimle evlenirmisin dedim, kahkahayı bastı, olmadı böyle biraz daha üsülüne göre sormalıydın dedi, iyi dedim, oturttum bunu sandalyeye, diz çöktüm (tabi şakalaşıyoruz hep) benimle evlenir misin dedim, olmaz tek taş yüzüğüm nerede dedi, ulan sende amma nazlı çıktın ha dedim bir tekme savurdum, "evet evet evet" diye bağırdı, ya da bağırmak zorunda kaldı bilemedim :/
Ama eğlenceli oldu hani, baya güldük eğlendik.
Ha tabi sevgilimi ihmal etmedim, ipliği parmağına tek taş niyetine bağladım sonra :p
terkedilirsen sasırmam .sss
bi bu eksikti kuzum iimisin kafan mı güzel ?
benden baska hicbisye sahip olmayan"o" gün gelir baskasına yanasırsa bu benim verdigim özgüvenden ve mal düsünüp bu beni hic bırakamaz deysimdendi!
Tatlım biz fikirlerimizi söyleriz isine gelirse illa yap demıyoruz :)
genelde evlilik teklifini o mu yapardı da sen bu sefer ben bi değişiklik yapayım da ben teklif edeyim diyorsun. :D :D neyse şaka bi yana,
eğer çok sıkı fıkıysanız, sevgilin çok neşeliyken veya beraber neşeli bir ortamdayken çantana önceden sakladığın gülü ( yalancı gül olursa çantanta uzun süre saklayabilirsin ) ona uzat ve "sevgilim seninle evlenmek isitiyorum " de :D
Alarm çaldı uyandım du biraz daha yatayım
Senin teklif edeceğin yok bari ben yapayım
Bi tektaşa razıydım onu da kendim takayım
Daha çocuk yapacaz bi "he" de bakayım ..
bence çok güzel olmuş seven yapar
Cevap
14Cevap
Neden sen teklif ediyorsun güzelim.
Evlenme teklif erkekten gelir, kız tarafı nazlanır. Bu bir gelenektir, eski köye yeni adet getirme.
Yoksa sen al lav yu filmindeki ibrahim'in ablası gibi mi? oldun. :)
camının altına git birisi arkadan gitar çalsın sende bi şarkı söyle dışarı cağır sonra tam önüne geldiğinde onu nekadar sevdiğini söyle diz çök çok düşündüm bu hayatta ben senden sonra başka kimseyle yapamamde ve evlenme teklifi et
ben senden daha erkeğim bak sana ne sorcam iyi düşün bi kere cevap ver bu hayatı benle yaşamaya var mısın yok musun de
Ankara da MOVİE HOUSE FİLM EVİ var ( www. movie house film evi. com ) 2 kişilik özel odalarda baş başa sinema keyfi ve Sürpriz Romantik Oda süslemesi Sevgiliye Doğum Günü ve Evlilik Teklifi mekanı Ankara çankaya Kızılay ve Tunalıda 0534. 0729012
Bir kafede ya da arkadaşları ile ufak pankartlatla bir sahil yolunda yapabilirsin ve nişan alyansını cıkartıp benimle evlenir misin diyebilirsin🙂Ve bir arkadaşın yorumu erkek kendini hazır hissetdiğinde eder demiş de ederken kadın o evliliğe hazır değilse o zaman kimse kimseye etmesin bence heee... Hem sizler erkek eder diyip erkeklere dayattığınız bir gelenek görenek kadın da eder erkek de sonuç değişmiyor.
Bir gün Buluşma yeri olarak " Belediye Nikah Sarayını seç" bakalım gelecek mi.?.kih...kih...kih..
Reddederse kem küm yaparsa ne yapacaksın riskli iş...
ya ne gerek var erkekleri öyle havaya sokmaya bırak o teklif etsin tektaşını alıp gelsin sen mi alıcan tektaşınıda
Bi kızın evlenme teklif etmesi çok şey olur yaa:) bence teklif etmede belli et yada ne zman evlenicez falan diye bi sor bakalım
"Evlen benimle senden çocuğum olsun istiyorum, senin gibi biri olsun diye.."
ben ettim sen etme
erkeğin hazır olması gerek ki sana gelsin bunu şu anda anlamayabilirsin.
evet çok güzel düşünce bide bayan yaparsa taktir ettim.ufak hediye al masrafa kaçma yeter ona dersin ona en büyük hediyen benim dersin
ona bir ortam hazırla...romantik bir ortam...o büyünün içinde kulağına fısıldayıver...
Sen var ya kızın dibisin ya böyle kızlar lazım :P sen et yeter nası olduğu önemli değil zaten şaşırır baya
Umutsuz bir kadın gibi görünmek istiyorsan buyur yap
Bir evlilik teklifi videosu hazırla ve adresine postala,
beni istemeye ne zaman geleceksiniz de yeter..
artık evlenince çocuğuda o doğurur
Bende sevgilime evlenme teklifi edecem yardım lütfen 😆yüzük alamam ona ne alabilirim?
29 subatta teklif et
"Gel beni al" dercesine...
Koca istiyom gel beni al diyebilirsin.
romantik bi akşam yemeği:)
çok saçma olur,uyarim seni,
Büyük cesaret:))
bir yüzük al ve önünde eğil
dumur olsun ;-|
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar