aşağıya mesajlaşmalarımızı yazacağım onun doğrultusunda bana söyler misiniz bu adam ne demek istedi?
ben" hayatımda gözlerine bakıp aklından geçeni anladığım tek insan sensin"
o " nereden çıktı şimdi bu durup dururken "
( ona olan duygularımı hep inkar ediyordurum yani onu sevmediğimi söylüyordum hep )
ben" bilmem düşünüyordum aklıma geldi rahatsız mı oldun kendime söz vermiştim böyle birşeyler yazmayacağıma dair ama yazdım özür dilerim"
o " geri misin nedenr rahatsız olayım başka şeylerden rahatsız oluyorum"
ben " başka derken"
o"oldugundan farklı göstermek gibi"
ben " anlamadım mesele sana olan duygularımı sana söylemem gibi mi?"
o " istersen bu konuyu kapatalım"
ben " tamam tataile gitmekden vazgeçtim yanıma da gelme seni özlemedim sanırım bir sene daha görüşmeyelim konuyu kapattım "
o" ya canım beni yanlış anladın öyle demek istemedim sakin öyle birşey yapmaönce yanıma gel sonra gidersin ne olur lütfen falan demek isterdim ama beni biliyorsun huyum kurusun cehennemin dibine kadar yolun var "
ben " bunları demeni beklemiyordum ama bu kadar da kaba olmana gerek yok"
o" dedim ya huyum kurusun ben öyleyim ne yapabilirim ki:) hem üstelik bu yazdıklarımı yazacak çevrede oldukca insan var hani bunları istiyorsan o bakımdan:) ama ben buyum ben buyum ben buyum :) "
ARKADAŞLAR BU YAZIŞMALARA YORUMLARINIZ NEDİR ?
ben" hayatımda gözlerine bakıp aklından geçeni anladığım tek insan sensin"
o " nereden çıktı şimdi bu durup dururken "
( ona olan duygularımı hep inkar ediyordurum yani onu sevmediğimi söylüyordum hep )
ben" bilmem düşünüyordum aklıma geldi rahatsız mı oldun kendime söz vermiştim böyle birşeyler yazmayacağıma dair ama yazdım özür dilerim"
o " geri misin nedenr rahatsız olayım başka şeylerden rahatsız oluyorum"
ben " başka derken"
o"oldugundan farklı göstermek gibi"
ben " anlamadım mesele sana olan duygularımı sana söylemem gibi mi?"
o " istersen bu konuyu kapatalım"
ben " tamam tataile gitmekden vazgeçtim yanıma da gelme seni özlemedim sanırım bir sene daha görüşmeyelim konuyu kapattım "
o" ya canım beni yanlış anladın öyle demek istemedim sakin öyle birşey yapmaönce yanıma gel sonra gidersin ne olur lütfen falan demek isterdim ama beni biliyorsun huyum kurusun cehennemin dibine kadar yolun var "
ben " bunları demeni beklemiyordum ama bu kadar da kaba olmana gerek yok"
o" dedim ya huyum kurusun ben öyleyim ne yapabilirim ki:) hem üstelik bu yazdıklarımı yazacak çevrede oldukca insan var hani bunları istiyorsan o bakımdan:) ama ben buyum ben buyum ben buyum :) "
ARKADAŞLAR BU YAZIŞMALARA YORUMLARINIZ NEDİR ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer