Gerek günümüz de İsrail, ABD ve Batı'nın masum insanlara, bebeklere yaptıkları ve böyle evladını öldürecek kadar vahşi insanları görünce iyi ki diyorum.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerek günümüz de İsrail, ABD ve Batı'nın masum insanlara, bebeklere yaptıkları ve böyle evladını öldürecek kadar vahşi insanları görünce iyi ki diyorum.

demiyorum çünkü kötüler bu dünyada yapabildiğini ardınca yapıp, iyiler ise üzülerek ve haksız muamele görerek ayrılıyorlar neden diğer dünyaya bırakılıyor neden bu dünyada hak ettiği değeri görmeden gidiyor
Cevap
2Cevap
Hayır çünkü cehennemin varlığı bizi tembelliğe itiyor. Nasıl olsa onlar cehenneme gidecek diye bu dünyada adaleti sağlamak için çabalamıyoruz.
O zaten sağlıyor. Peki ya insanlar üzerine düşeni yapıyor mu? Hayır. Niye? Çünkü Allah yapacak zaten.
Ateist Japonlara bak mesela. Cennet cehennem inancı olmadığı için kendi adaletini kendi sağlıyor
Sen istatistiğe bak diyorsun ama uç örnekler veriyorsun. Hukukun üstünlüğü, adalet, yolsuzluk, refah, özgürlük gibi bir sürü endeks var. Bunlara bak bakalım Japonya kaçıncı sırada?
Bide Türkiye'ye bak bakalım kaçıncı sırada? Öyle 3-5 katil ve manyağa bakarak bir toplumun durumunu anlayamazsın
Ben niye Japonya'yı örnek verdim? Çünkü halkının çoğu İslam dışında başka bir dine inanıyor ya da hiçbir dine inanmıyor.
Güya İslam dinine inanan bizim durumumuza bi bak bide onların durumuna bak. Demek ki ya İslam doğru değil ya da biz doğru İslami anlayışa sahip değiliz.
Ben ikincisi olduğunu düşünüyorum ve keşke yozlaşmış İslam anlayışı yerine hiç İslamla tanışmasaydık diyorum. Yaşar Nuri zamanında bunu söylemişti ama yanlış anlamıştı bizim halk
https://youtu.be/XzKDbNsy8RA?si=m60E2lhSLcJIHOTj
Yoksa hepten sîki tuttuk
Olduğunu gördük mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?