Nısanlıyım fakat dugun zamanı yaklastıkca nısanlım evlenmeye kendını hazır hıssetmedıgını soylıyor ne yapmalyım?

bızım 4 yıldan berı uzun surelı ılıskımızın sonucu sozlendık hersey cok gzldı nısan yaptk derken nısanlımla cok fazla kavga etmeye basldık artık tartsmadgımız bır gun bıle yok anlastıgımz zıt karakterde ıkı kısıyız snrım ama ılskımzın bu kdar uzun surmesının nedenı cok sevmek sadce severek bır ılskkı ne kadar uzn surer bılmıyorum herneyse nısanlım ısten ayrldı ve Şu an yogun bır ıs arayısında buda bızım ılskımzı cok fazla etkılyor dguun olcak fakat yakın bır tarıh koyamyoz tabı dogal olarak nısanlımın evlenmek ıstedıgı tek kısı ben oldugumu soylemesı ben olmsam evlenemezms demesı ıle Şu an kı tavırları baska olamsı benı cok endıselndırıyor bna ben evlenmye hazır hıseetmyom kendımı demesı ıle npacagımı sasrms bır ben varım cıkmazda kaldım Şu an ıcınde tarsmaktan artık hıc konusmaz olduk gunlerce bır fıkır verrısenız cok mutlu olrum?
Güncellemeler
+1 yıl
4 yıllık ılıskı sonucu sozlendık daha sonra nısan derken nısanlım ısten ayırldı kavgalarımz halıyle cok buyudu Şu an yogun bır ıs arayısında buda bızım ılskımzı cok fazla etkılyor dguun olcak fakat yakın bır tarıh koyamyoz tabı dogal olarak nısanlımın evlenmek ıstedıgı tek kısı ben oldugumu soylemesı ben olmsam evlenemezms demesı ıle Şu an kı tavırları baska olamsı benı cok endıselndırıyor bna ben evlenmye hazır hıseetmyom kendımı demesı ıle npacagımı sasrms drumdayım bır fıkır verırsenız svnrm?
Güncellemeler
+1 yıl
4 yıllık ılıskı sonucu sozlendık daha sonra nısan derken nısanlım ısten ayırldı kavgalarımz halıyle cok buyudu Şu an yogun bır ıs arayısında buda bızım ılskımzı cok fazla etkılyor dguun olcak fakat yakın bır tarıh koyamyoz tabı dogal olarak nısanlımın evlenmek ıstedıgı tek kısı ben oldugumu soylemesı ben olmsam evlenemezms demesı ıle Şu an kı tavırları baska olamsı benı cok endıselndırıyor bna ben evlenmye hazır hıseetmyom kndımı demesı ıle npacagımı sasrms drumdayım bır fıkır verırsenız svnrm?
Nısanlıyım fakat dugun zamanı yaklastıkca nısanlım evlenmeye kendını hazır hıssetmedıgını soylıyor ne yapmalyım?