AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eşin problem cikarmiyorsa başkasının konuşmaya hakkı yoktur
Esim. cok iyi birisi ama ailesine karsi mulayim birisi rest cekiyo ama kimse onemsemiyo onu
Sen söylenenlere kulak asma. Eşin arkandaysa gerisi önemli değil
Esim. arkamda cok sukur uzumuyorum benim. yuzumden ailesiyle kitu oluyor 😭
Yapacak bir şey yok. Sen ailesiyle arası bozulsun diye bir şey yapmıyorsun ki. Onlar sana sataşıyor
Tabikide sonucta ailesi ben bisey demen onlar durmuyolar yerinde
boş ver onlari. Sen mümkün olabildiğince uzak dur
Cok zoruma gidiyo gercekten onun aileside bozuk hepsi pavyoncu alenci insanlar cok duzgun bir ailesi yok ama ben kotuyum. aralarinda
Cevap vermek zorunda değilsin ama eski hayatının nasıl olduğunu sorabilirmiyim
Hem. solistlik yaotim. konsta yaptim ama mecburdum. esimle evlenmwden once bi cocugum vardi eski. esim. hamileyken birakri beni bende mecbur kaldim. calismaya oglum.20 gunluktu bakici tuttum valismak zorundaydim ailemde sahip cikmadi o. zaman koca bursada kucaginda bir cocuk tek basinasin neler cektim. nelwr
Kocanla nerde tanistiniz
Calistigim yerde
Ailesinden başka biriyle daha önce yakınlığın olmuş muydu
Hayir ama cevresindeki insanlari beni taniyodu alemde calistigim. icin ama oyle bi yakinlik yasamadim kimseyle calistigim. surece
Seninle görüşmek için maddi zarara uğradı mi
Yok hayir
Eşin çok büyük fedakarlık yapmış. Tepki alması da normal bence. Adam senin arkanda durduğu süre lce kimseyi dinleme
Eşim benim yanımda olsun Vallahi benim Kimse benim umurumda değil ailesiymiş kimmiş Hiç beni alakadar etmiyor Ben eşimin üzülmesine ağlamasına dayanamıyorum Hani bir vicdan azabı yaşıyorum
Vicdan azabı çekilecek bir durum yok ortada. Kandirmamişsin ve sonradan ortaya çıkan bir şey değil. Sen kocani mutlu etmeye bak
😊😊👍👍🙏
Mesela neyden dolayı istemiyorlar eski hayatım derken 🤔
Solislik yaoiyodum mekanlarda
Kimse mükemmel değilki herkesin hayatında illaki vardır bir dönüm noktası bunu seninle konuştu mu yoksa net bir şekilde mi söyledi
Kardesi konustu yuzume agir bir sekilde hatta esimlede kavaga ettiler yumruk yumruga ona ragmen evelndik ama halen istemiyolar beni
Sen eşinle birlikte bir yuva kurmuşsun zaten kardeşi babası seni ilgilendirmez eşin seni seçmiş aslında güzel bişey bu solistlik de bişey yok kons vs olsaydın belki haklı derdim ama geçmiş geçmişte kalmıştır eşine sahip çık onları boş ver
Kons hayatimda oldu hem. solistlik hem kons mecburiyetim. vardi bi cocugum vardi onu bakmak zorundaydim 20 gunluktu bakiciya verdim cakisip bakmak. zorundaydim
Dediğim gibi insanların hayatında dönüm noktası olabiliyor mecburiyetten eskortluk yapanlar da biliyorum başka çareleri olmayıp ama seninki başka olay sen bakma kimseye ailene sahip çık eşin seni her halinle kabul etmiş zaten ailesi ne derse desin dinlemez
Dinlemiyo zaten ama ilerde ne olur bilemem
İlerde problem bile olsa aldırma boş ver baktın fazla geliyolar üstüne başka memlekete git
Ya eşim yanımda olduktan sonra bana sahip çıktıktan sonra ailesi ya da şu bu beni ilgilendirmiyor Ben nikahımı kıydığım namusumla evimde oturuyorum gerisi beni hiç ilgilendirmiyor
Aynen de öyle fazla kafaya takma ne güzel diyosun bak işte her şey gelir geçer
Neler neler geçmedi ki bu hayattan Başımızdan bu da geçer
Aynen öyle her şey gelir geçer önemli olan senin mutluluğun eşin çocugun dediğin gibi neler yaşamadık ki yani
Oyle tabiki 😊👍
Hayatında başarılar
Eşin çok pasif v korkak ne seni ne de kendisini savunamıyor mu lafını geçiremiyor mu
Ailesine söz geçirip sana sahip çıkmıyosa bırak ömür boyu otuzbir çeksin abla
Soz geciriyor bana sahip cikiyor ama benim yuzumden ailesiyle kotu oluyor ben uzuluyorum.
Șuan birlikte misiniz, Birleștiniz mi yani
3 aydir evliyim.
Anladım abla, Umarım her şey yoluna girer, Sen çocuk yap her şey hallolur, Habersiz hamile kal bence
Zaten ilişkiye giriyosanız döllenme illaki gerçekleșecektir
Ama eğer daha kötüye gidecekse de ya başka şehre taşının ya da ayrılın
Şu an esim. yanimda onlari takmiyor dinlemiyorda ama. ilerde ne olur bilemem
Sen sahip çık sen eşini koro ezdirme
Asla ezdirmem esim. cok iyi bir es ama cocuk istiyorum bu sartlar altinda nasil olcak onuda bilmiyorum
En kolayı çocuk onumu dert ettin
En azindan bi cocugumuz olsun onun hic cocugu yok ve 48 yasinda o duyguyu ona tattirmK istiyorum 😊cok istiyo bi evladi olsun
Allah gönlüne göre versin
Elini çabuk tut yas geçiyor
Öyle tabii Ben 33 yaşındayım o 74 doğumlu
Mesaj kutun kapalimi
Ne varmış eski hayatında?
Solislik yapiyodum. mekanlarda
Eee ne olmuş yani kime ne bundan ya da evlenmeden önceki hayatından
Onlara karsi kotuymusum eski hayatimdan dolayi baksan aileside her gun icen birileri pavyona takilan birileri ama ben kotu birimisim onlarin gozunde o yuzden beni kabul etmiyolar
Klasik anadolu çomarları. Erkek yapknca sorun yok kadjn yapınca o***pu yollu. Bunlara karşı sert ve acımasız olacaksın başka türlü baş edemezsin bu hayvan sürüsüyle
Belki on yargili olmaslar tanisalar boyle diyom konusmazlar ama.
Valla onlarla iyilşkle baş edemezsin benden söylemesi kocan seninleyse hiç korkma gerekeni yap yok o da onlardan tarafsa onu da gönder gitsin
O benim. tarafimda esim. cok iyibirisi
O zaman en sert tepkini koy ya ayaklarını denk alsınlar ya da defolup gitsinler
Ben sadece esimin hal ve hareketlerine bakiyim benim. tarafimdami onlarin tarafindami tabiki bana soz ve hakaret gelse alta kalcak halim. yok
Aynen öyle özlem. Olaylar netleşsin artık. Sen de ona göre tavrını ve yolunu çiz
Aynen oyle 👍
Umarım her şey iyi olur başarılar özlem
İnşallah her şey olur iyi olur rabbim büyük
nasıl evlendin onla peki
Aileler istemedi ama evlebdik
Eski hayatın derken !
geçmişinlemi yargılanıyorsun eşinin kardesi tarafından
Evet
Onu ne ilgilendirir geçmişin abimin namusu deyip sahip çıkması gerekirken neyi yargılıyor kardeşim
Sorsan Zaten hepsi çok Dindar insanlar değiller Zaten hepsi Alemci pavyoncu içkici yani hep bu tür İnsanlara çok dindar bir insanlar olsa zaten ben kendim yaklaşmam ben derim ki arada fark var olmaz derim kendim uzaklaşırım ama hepsi yani bir değişiklikler Bana gelince şey ayakları yapıyorlar yani
koy gtüne gitsin güzel kardeşim
seni kabullenip sahip çıkması gerekenler seni yargılıyor
Aynen öyle Kim ne yaparsa yapsın umurumda değil kim ne söylerse umurumda değil dinime küfür edenler Müslüman olsa bari Benim eşim benim yanımda olsun gerisi boş
Esini etkilemelerine izin verme özlem
Asla ezdirmem. esimide kendimude ne halleri varsa gorsunler
Sana yürümesine izin verme esinin kardesinin seni yollu sanıp yürüyebilir o zihniyet var sanki onda
Hersey beklenir bu insanlardan ama asla izin vermem. kimseye biz bu hayattan gelirken onlar gidiyodu
ayıksın aleme belli ki aferin özlem !
Tabikide
Eski hayatım derken ben anlamıtşım ordaki nüansı
Eski hayatin nasıldı ki?
Sen boş ver ailesini, eşini mutlu tut...
Ne var eski hayatında
Siz mutluydanız bunu bozmalarına müsade etmeyin
Adam olsaydı almasaydi seni.
eski hayatnda ne var
Ne olduki
Eski hayatın?
Bence ayril