sevgilimle beraber uyumak istiyoruz. ama nerde daha bilmiyoruz. ben halledicem dedi. hic sevgilisiyle uyuyan varmi? yani hic bisey yapmadan , sadece sarilip uyumak, koklasmak, öpmek.
Şu bazı erkeklerin görüşünü okudumda sen onların yorumunu unut bence. Bir erkeğin hormonları vardır tamamda bir kızında beyni vardır. Sen kendini bildiğin sürece bişey olmaz eğer eminsen ona güveniyosan onun yanında hiçbirşeyden çekinme derim. Tabii bazı erkekler vardır ki kafaları yerine başka kafalarıyla düşünürler. Sen onun sevgisinden ve güveninden eminsen hiçbirşey olmaz. Ve inan bana onunla uyumak hayatın boyunca unutamıyacağın en büyük tatlı heyecan ve mutluluk olucak...
@YakışıklıİFA Ah canım sana yorum yapmak bile istemiyorum. Ama madem yorum yaptın cevabını veriyim, senin gibi erkekler yüzünden bu dünyada tecavüz, kadın cinayeti gibi durumlar söz konusu. Ama bazıı erkekler var ki hakkını yemiyim maşallah dedirtiyorlar. Ama senin gibi israflar için bela okuyorlar 😎😎😎
@KayıpKimlik Tabii erkekler işlerine gelmediğinde ya sus derler ya da dur en baştan yorum yapmıycaktın. Evet büyük cesaret örneği bu zekanı heryerde kullanmanı tavsiye ediyorum sen bıralarda boşuna duruyosun git bir şirkete seni ceo yapsınlar...
Adamı unut kendine güveniyor isen Boşuna ateşle barut yanyana durmaz diye boşuna dememişlr
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Opusme, koklasma, sarilma seklinde kalmiyor o. Sen uyurken arkandan kerkinir ruhun duymaz. Birakin bu filmlerde gordugunuz romantik sahneleri yasama hayalini. Adamin amaci resmen karsi cinsle ayni yatakta olup tatmin olmak. Herkesi kendinle karistirma gibi bir saldiriya da bosuna gecme. Ben, bekaretini vermek isteyen sevgilime hayir dedigi icin terk edilmis biriyim. Benden daha artniyetsizini goremezsin. Birak uyuma planlarini ozetle.
sen kendini bilirsin eminim o konuda ama erkek hormonlarına %99 yenik düşer hayvansı bir kıvama gelir. Bence herşey zamanı gelince hoş bide şöyle düşün bu uyuma meselesi benim söylediğim şekilde yönlendi ve o sevdiğin insan hayallernin ve tanıdığının dışında birine döndü kaybetmeye değermi bu hisleri
önce sürtünecek sana ne hale geldiği konusunda acıtasyon yapacak senden yardımcı olmanı istiycek seni bişeylere zorlayacak hazır baş başa kalmışken mast da yetmiycek ya oral ya anal bişiler teklif edicek 2+2=4
En İyi Cevaplar