Sevgilimle yaklaşık 1.5 aydır birlikteyiz. Ondan önce de 3 ay flört ettik. Aramızda gerçekten güçlü bir bağ var; hem fiziksel çekim yüksek hem de duygusal olarak çok iyi anlaşıyoruz. Birkaç kez beraber uyuduk ama henüz herhangi bir birliktelik yaşamadık.
Ben zaten evlenmeden önce bu tarz şeyleri yaşamak istemeyen biriyim. Kendi sınırlarımı biliyorum ve bunu da en başından beri hissettirdim. O da bunu bildiği için saygı duyuyor sanırım.
Ama yine de hep yanımda kalmak istemesi, saçımı okşayarak uyuması, sabahları öperek uyandırması… bu davranışlar beni hem mutlu ediyor hem de özel hissettiriyor
Şimdi aklıma geliyor, ‘Acaba bu durum onun için bir sorun mu? Fiziksel olarak zorlanıyor olabilir mi? Erkekler böyle durumlarda ne hisseder?’
Çünkü arzulandığımı hissediyorum, bunu fiziksel olarakta hissettiriyor onu istiyorum ama ileri gidemem yani istesem ileri giderim ama kendimi tutuyorum. Ama bazen zorlandigini goruyorum
Bu sabah mesela boynumda bıraktığı izi fark etti, gülümseyerek baktı.
Ben mi çok kuruyorum bilmiyorum ama böyle hisseden, yaşayan var mı? Erkekler için bu tarz bekleyişler ne ifade eder sizce?”
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer