Bişey olmaz diye diye erkeklerin altından kalkmıyosunuz nikahınız da yok anne babana söylememişindir erkek arkadaşımla kalacam diye kız arkadaşımda kalacam diye yalan söylemişindir şimdiki kızlar ayrı bir dert ve fena yalanlarınız çoktur kendinizi satıyosunuz sevgililerinize
Ya kalkıpta sana yok sarılarak uyuyamayız ille de seni s'ikicem demez zaten. Sarıldıktan sonra yavaşça bişeyler yapmaya çalışabilir ya da ne biliyim harbiden sadece sarılabilir
canım çıktı sabaha kadar ne si iyi bi ara dedimki tamam resmen durmuyor benim isim bitti en sonunda bi çığlık attım 7 mahalle duymustur anca öyle kalktı üstümden
İzin verdiğin alanları söyle. Sen demesende deneyecektir zaten. Ama devamı için kesin uyarı ver. Birde elini özel yerine atması yasak olsun. Yoksa sende koparsın
Dediğim gibi verirsin arkanı ona. Oda hem yadlanır hem sarılır. İradeli biriyse en fazla biraz memelerini okşar fazlasını yapmaz. Öyle güzel güzel uyursunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sevgiliyle uyulmazki şeytan dürter ateşle barut yanyana olmaz yani
ya bisey olcagini sanmiyorum
Bişey olmaz diye diye erkeklerin altından kalkmıyosunuz nikahınız da yok anne babana söylememişindir erkek arkadaşımla kalacam diye kız arkadaşımda kalacam diye yalan söylemişindir şimdiki kızlar ayrı bir dert ve fena yalanlarınız çoktur kendinizi satıyosunuz sevgililerinize
Gece nasıl geçti kız
bişey olmadı durdurdum ben hep güzel geçti eğlendik
Sadece yattınız mı
yattık biseyler daha yaptık
Yetmez birbirinizi zincirleyin tuvalete, duşa falanda girersiniz
o kdrda degil
En sevdiğim hatta onu uyurken saatlerce izleyebilirim 😊
bunu sevgiline sor sadece uyusak olur mu diye biz sevgilin değiliz
olur dedi😂
ne geziyorsun hala burda git uyu o zaman
Atesle barut yan yana durmaz. Seytan doldurur
offf napim simdi ben istiyorum da uyumak sadece uyumak
Oda istiyorsa beraber dujj o zaman ne olacak
Sadece uyuyacaksanız olur tabi
baska napabiliriz ki uyucaz valla
🤷🏻♂️ her şeyi yapabilirsiniz. Hem bana niye valla diyon yapacak olan sizsiniz bana ne 😂
yapmicaz bisey
Yapın be
hayır sacmaalama
Yapın yapın gençsiniz lazım olur
kanka uyu tabii de o uyuyabilir mi bilmiyorum
uyumaz mı😂
Kanka o uyusa bile aşşağıdaki uyumaz yani araya yastık koy istiyorsan laskdjlasjdlkasd
sadece sarılsak falan olmuyomu
Yavrum bana niye soruyorsun sanki benimle uyucaksın asjdhajksdkas yani sevgilinin karakterini bilmiyorum ki
manit olur dedi
Ya kalkıpta sana yok sarılarak uyuyamayız ille de seni s'ikicem demez zaten. Sarıldıktan sonra yavaşça bişeyler yapmaya çalışabilir ya da ne biliyim harbiden sadece sarılabilir
e tamam fazla ileri giderse dur derim zaten ben kalkar giderim en kötü
Kanka eğer libidoma sahip çıkabilirim diyorsan olur yani çocuğun kalkıpta sana zorla sahip olacak değil ya
kanka olurum herhalde ya niye korkutuyosun beni ahahahhaa neden olamayım
Kanka libido sonuçta hani şey diyorsun 'ulan inceldiği yerden kopsun' alskjdaljksdlajsda
ya ne diosn ak ahsjsusjd korkutma beni
Ya kanka tam makara birisine benziyorsun he aklsjdlkasjdklajsdklasd
hic deme ya ahahahahahah krizke napcam kank ben
Kanka yazsana bana özelden hem makara yaparız hem taktik veririm sana lşsakdfşldskfşlsdkfs
Once onu uyutman lazım
onu derken ahshhahs
Fesatsın ya sıvrı sıneklerı dıyorum :)
uyuyamazsın, başka şeyler olur
olmaz ya sadece uyucaz nasıl olsun ki😂
inandım, tam şu an
valla bak
uyuma a. derdin ne?
yürü, sapık kız
Kurbanın yüreğini yemiş arkadaş.
niye ya
Baska seyler yaşamak istemiyosan o riske girme 😂
yok istemiyorum da ne vardı biraz uyusaydik yaa
ateşle barut yanyana durmaz 🔥
zar zor durdurdum onu😂
😂😂 durduysa iyiymiş
canım çıktı sabaha kadar ne si iyi bi ara dedimki tamam resmen durmuyor benim isim bitti en sonunda bi çığlık attım 7 mahalle duymustur anca öyle kalktı üstümden
giremeden diyosun attım. benim de öyle bir anım oldu. sevgilim baktı olmuyor hadi dedi 🔥🔥
Olur ama bir sertlik yaslanırsa yadırgamıyacaksın
yok ya
Öyle bir dünya var mı be
neden
Yani uslu durulabileceğine ihtimal vermiyorum. Ha yine ileri gitmeden uyuyabilirsiniz ama biraz temas ve okşama kaçınılmaz bence
onu göze aldım da sonrasından korkuyorum
İzin verdiğin alanları söyle. Sen demesende deneyecektir zaten. Ama devamı için kesin uyarı ver. Birde elini özel yerine atması yasak olsun. Yoksa sende koparsın
yok o kadarda değil
Dediğim gibi verirsin arkanı ona. Oda hem yadlanır hem sarılır. İradeli biriyse en fazla biraz memelerini okşar fazlasını yapmaz. Öyle güzel güzel uyursunuz.
bakalım nolucak
sadece uyucağına inanıyor musun
uyumamda yani en azından yanımda hissedeyim
sadece yanın değil başka yerde de hissedersin :D
of saçmalamayin lütfen
istersen iddiaya girelim
Sdece eminmisin
evett ne var ki
Uyudu gor
Nolduki
sabaha kadar sohbet ettik yatakta ileriye gittiği zamanlarda oldu ama engel oldum
Ama sonucda bir mudahele oldu yani sevismeler kacinilmszmiydi
evet zor dayandık
Noldu kolay deyil canin😆
Sanki cok pismanlikmi hisediyirum
Uyuu
Olur
Nasıl geçti
mükemmel
Sadece uyumazsın
niyeki
Uyumakla kalmaz o
kalır ya