Cok canim yaniyor ! Ayrilmam gerek ama ayrilamiyorum?

3 senedir cikiyoruz. Ilk seneler hep ilgi herseyi yapardi cok seviyordu beni. Ama ailesi beni hic istemedi kultur farkindan dolayi tanimak bile istemediler. Tanismadilar benimle. Demedikleri kufur arkamdan kalmadi. Bugune kadar sevgilim beni hep oyaladi umut verdi olacak konusa konusa diye. Bugun oldu hala birsey yok bir adim one gitmedi. Evden bir kac gun git dedim korkut onlari dedim onu asla ne sen kimse icin yapmam dedi. Seni cok seviyorum diyor bir kac gun daha konusurum ama olmazsa sende anla bitecek artik diyor. Elimden geleni yaptim seni cok seviyorum ama bitirecegiz diyor. Tabi ben anlamiyorum bukadar cok seven seviyorum diyen adam son kac aylardir beni her gun aglatiyor bir gun diyor beraber asicaz bunlari birgun bitsin olmuyor diyor. Yeni mezun oldu ben bir stresle isime kariyerime adapte olamam diyor. Bana hak veriyor ama yinede ailesinin tutuyor. Hep bana sen boyle ailee gelmek istermisin kendince karar ver seni sevmiyorlsr surekli boyle diyor kalbimi kiriyor sert davraniyor sen beni sevmiyosun diyincede 3 sene bosuna mi dayandim bende diyor. Ben artik sevdigine insnmiyorum ama inanamiyorum ayrilacagimiza cok duygusalim nasil ustesinden gelirim? Resmen zayif karakterli ve bir ikna edemedi ailesi beni kiskaniyor herseyime bir laf buluyorlsr ona aldigim hediyeleri yerlere atiyorlar unutmak icin ne yapabilirim? Iliski iliskilikten cikti sma kotude davransa seviyorum? O beni seviyor mu sizce?
Cok canim yaniyor ! Ayrilmam gerek ama ayrilamiyorum?