Komşum bana bakıyor. Neden böyle olur ki?

Bizim burda yeni bir komşu geldi hiç konuşmuşluğumuz yok evli küçük bir kızı var adam dindar birisi birazcık 30 yasında falan en fazla esi de acık uzun boylu esmer guzel sayılacak bir bayan bense orta boylu balık etli belim ince renkli gözlü bir kızım bir kac kez fark ettimde bana bakıyor ben balkona ya da cama çıktığım zamanlar onunla hep göz göze geliyoruz kötü gözle hiç bir zaman bakmadım ama ben ne zaman balkona çıksam o da görunce çıkıyor bir keresinde pencereden bana bakarken yakaladım adamı içeri kaçtım sonra tekrar çıktım adam yoktu eşi kötü kötü bakıp perdeyi çekti sanki onların evine bakıyorum herneyse bir gün yolda karsılastık her sabah görüordum aslında içime düsücek gibi bakıor cok utanıorum her zaman böyle yapıor lisedeykende evli bir hocam takmıstı esi bakımsız celimsiz soluk benizli suratsız cirkin biseydi adamda cok yakısıklıydı renkli gözlü bilgili bir adamdı ama bana yakısmaz die hiç bakmadım şu zamana kadar allah biliyor ya neden böyle yapıorlar anlamıyorum suç bende mi ?:((
Komşum bana bakıyor. Neden böyle olur ki?