Böyle düsünenler yasmasin.
Ben yardim istiyorum sadece
Ailrm hakkimda sorular falan sorucakti. tek o degil onun arkadaslari ailesi benede hepsine tek tek anlatmak zorunda kalacaktim boylelikle tum sorulardan kurtulmak istedim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalan yalanı doğurur, gerçeği söylemelisin.
Sen her ne kadar ailenle iletişimi kessende onlarla plan kan bağını koparamazsin illaki bir gün bir yerden birsey çıkar. Ama merak ettiğim şu ailem böyle yapardı şöyle yapardı demişsin annende dahil mi buna?
En cok da annem.
1-Ailesi seni daha çok araştırmak soruşturmak ister
2-Bence gerçeği öncesinden söylemeliydin ailenin seni sevmemesi senin suçun değil canım
3-Haklıydın diyemeyeceğim ama haksızsın da diyemem canım keşke gerçekleri baştan söyleseydin
Ailemle gorusmuyorum derseydim. neden dicekti bende Beni hor gördülerini köfür ettilerini dövdüklerini ayrımcılık yaptıklarini soyleyemezdim. utanirdim yapamazdim.
Ailrm hakkimda sorular falan sorucakti. tek o degil onun arkadaslari ailesi benede hepsine tek tek anlatmak zorunda kalacaktim boylelikle tum sorulardan kurtulmak istedim
Bunda utanılacak birşey yok sonuçta sen aileni dövmedin sövmedin onlar sana bunları yaptı utanma kuzum biryerde otur konuşun herşeyi anlat
Boşver şansın yaver gitmiş eğer gerçeği öğrenirse yaşadıklarını anlatırsın sonuçta namussuzluk yok ben olsam bir şey demezdim.
Insalah ogrenmez ya. Ailemin durumu iyidi
Ama bana davranislari boyledi. bende onlari sildim
Cevap
4Cevap
ailenle ilgili gerçeği anlat. ama hiç bir şekilde ailenle görüşmeyeceğini de bilsin. seninle bir gelecek düşünüyorsa sevgiline ailesi ne düşünür bir sor.
Ailesinin nasıl olduklarına bağlı , bir şey olacağını zannetmiyorum
Ya sacmalama boyle bir konuda yalan soylenir mi belli sebeplerden dolayi gorusmuyorum der bitirirsin yalanla iliski olmaz vakit gecmeden dogruyu soyle
nasıl tanıştın onunla ailesi izin vermez evlnmenize onlar kendi çevrelerinden gelin alırlar çok bağlanma üzülürsün
Universitede tanistik
Doğruyu söyle ama soru sormasını istemediğini söyle.
Deilsin sölemeliydin çocuğa ortaya çıkınca napcaksın yalan sölediğin için sorun çıkcak.
bende ailem yok diyorum herkese. ama senin kadar şanslı değilim
Film gibi ama bence doğruyu söyle.
Ailemin bana nasıl davrandikalarini anlatamam. utanirim ki.
sen yine de ona gerçeği söyle nedenlerini anlat
Yapamam ya neler dusunur hakkimda. yalqn soyledim bide
ama en sonunda bir sekilde ogrenecek şimdiden bilmesi daha iyi olur bence
Çok Film izlemeyin akla zarar
bir defa aileni reddetmen doğru değil
Iliskinizin temeli yalanla baslamasin
Şaka mı bu?
Nerresi saka gibi duruyo
Filimler gercek olmaz mı
Gercek bu ister inan ister inanma
Sorun olmaz diye d
Biraz az atın la.
Ne atmasi be gercek bunlar
Öyledir kesin.
Evet oyle. seni inandirmak zorunda degilm.
Hem inanilmicak ne var?
Türk filimleri gibi hep aynı senaryo kızımız gider zengin bir oğlana kalbini kaptırır sonra yalan söyler bla bla. Eğer doğru ise Ailesi senin gibi biriyle olması hakkın bir çok farklı şey düşünür onlara bağlı ya seni kabul ederler ya da büyük ihtimal kabul etmezler kendi denkleri bir kız isterler. Gerçeği öğrenirse yalan söylediğin için inancı kırılır sana karşı. Sen böyle yapmakta haklı değilsin gerçekleri söyleye bilirdin ailem ile anlaşamdım tek yaşıyorum vs.
Anneni babani sordukalrinda ne diyebilirdim?
Bana nasıl davrandikalrini anlatamazdim utanirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar