Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Boyun yüzünden seni istemeyeni sen de isteme bu kadar basit. Neden canını sıkıyorsun ki? Herkes mükemmel olmak zorunda değil. Seni böyle kabul eden bir erkek mutlaka çıkacaktır karşına. Sen kendinden ödün vermeden hayatına devam et. Kimse seni yargılama hakkına sahip değil.
05 Yorumla
Soran+1 yılSeni böyle kabul edecek erkek çıkacaktır deniyor ama ben umudumu kaybettim açıkçası. Kiminle karşılaşsam ilk baktığı boy oluyor. Boyuma takılmayacak beni buna rağmen sevebilecek birini bulabileceğimi düşünnmememeye başladım artık.
Soran+1 yılBu evlenemeyeceğim, yanlız yaşayacağım anlamına mı geliyor? Bunu pek istemiyorum ama.
Soran+1 yılBoyuma rağmen beni sevebilecek kadar kör erkek bulamadım.
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kız için 1.58 boy bence gayet iyi. Seni küçümseyenlere hiç takılma, devede de boy var ama eşeğin peşinden gidiyorlar de. Ya da deme, o zaman da sana eşek demeye kalkarlar. Sen takılma yani onlara, gayet iyisin.
08 Yorumla
Soran+1 yılya ben takılmıyorum da 170lik erkekler uzun kız isteyince sinirlerim bozuluyor.
- +1 yıl
Ben anlamıyorum uzun kız isteyen erkekleri. Abi kız dediğin erkekten kısa olmalı. Hem 1.70'le aranızda 10 cm var. O kadar da abartılacak bir şey değil ki. Ego tatmin ediyorlardır uzun boylu istiyoruz diyenler. Yoksa pekte farkınız yok.
Soran+1 yılaynen ya ben genelde kısa erkekler istememe rağmen hepsinde uzun boylu kız aşkı. sinirlendim :(
- +1 yıl
Şahsen ben 1.70'im yani tahminen 1-2 cm aşağı ya da yukarı. ve tercihim kolumu omzuna atabileceğim kızlardan yana oluyor. Kız dediğin kolunun altında olmalı, yanağına tatlı bir öpücük kondurabilmelisin o pozisyonda. Uzun olduğunu düşünsene bir de, kol atmaya kalksan sıkıntı, koluna takmaya çalışsan sıkıntı. Sen iyisin iyi
Soran+1 yılbakmayın uzun kızlara :(
- +1 yıl
Valla ben bakmıyorum müdür, bakanlar da baksın hem, uzun kızların nasibini kapatma sen de :)
Soran+1 yıluzun kızların nasibini kapatmayayım m? ülkenin geneli 170in üstünde kız istiyor zaten?
- +1 yıl
kime göre?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl170 cm boyundakı bırı neyıne güvenıp seni küçümsüyor emınımkı cok sevımlısındır :) bende 158 kurban olsunlar bıze kurbann
00 Yorumla
Açılın 156'lık hatun geldi. Dövelim neredeler?
static8.depositphotos.com/.../...boy-flying-up.jpg00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Ne güzelsin işte :)
Kücük düşürenler kendi kusurlarına baksın01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya adam sanki tanrının bitirme tezi kalkmış bana kısasın diyor :D
+1 yılBoyunu yaşını kilonu görünüşünü bunları kafana takmayacaksın canımın içi sen kendi hayatını kendi kararlarınla yaşayacaksın kimsenin ne dediğini umursamayacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle de 170 boyunda bir erkek bile beni istemeyecekse ben ne yapacağım yanlız mı öleceğim? :(
- +1 yıl
Ölmezsin canım ya abartma kısa boylu olan kızlardan hoşlanan bir erkek çıkar elbet sıkma canını sen
Soran+1 yıl158 170 boyunda bir erkeğe göre minyon mu ki
- +1 yıl
Yok ve değil abartma ben 175 boyundayım ben bile o gözle görmedim :)
:() Sıkma canın kız dediğinin 150-165 arasında olanı makbuldur. geriye kalanı para üstü gibidir. cepte delik açar. idealsin ideal. Ben 172 yim bu arada:() tercihim topuk farkını düşersek 158 oluyo :()
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum senin gibi erkekleri ya bence seni klonlayalım <3
+1 yıl30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Birini küçümseyen insan çok küçüktür.. Sen koca yürekli ol küçük insanlardan uzak dur ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılen güzel yorum buydu :)
Ben 1.65 ten büyük olsun diye diretmiyorum ben 1.60 1.65 istiyorum seninkiini 1.60 diye yuvarlarız sıkıntı yok :) .
010 Yorumla
Soran+1 yıl160 üstü mü istiyorsun? Boyun kaç?
Soran+1 yılNe diyeyim.
Soran+1 yılboy takıntın var işte. anlamıyorum.
Soran+1 yılonu isteyen senin istediğin uzun kızlar.
Soran+1 yıl160-180
Soran+1 yılhatta 158-178
ahh ahh gel birde bana sor uzun boyluyum hep senin gibi kısalar bakıo ben napıcam :S:S 193 boy nasıl bakıosunuz ya anlamıyorum :SS
01 Yorumla
Soran+1 yılben bakmıyorum. yaş ilerleyince benim boyumdakiler sizin boyunuzdakileri uygunsuz görecek merak etmeyin.
+1 yılhalbuki minyonlar cok tatli oluyorlar. Ben sahsen begeniyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yıl158 175-180 biri için minyondur ama 170 için normaldir bence
- +1 yıl
tabiki normal 170 icin. O hanzo abartmis.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.86 1.87 boylarındayım. Zaten 2 sevgilim oldu biri 1.60 tı diğeri 1.65 filan. Bunun boyla alakası yok ki sevmek, sevilmekle alakası var. Boyunla dalga geçen dallamaları dinleme sen
02 Yorumla
Soran+1 yılboyumla dalga geçilmesi sorun değil sadece erkeklerin neden uzun boylu kız takıntısı olduğunu anlamıyorum. uzun erkekler istesin ona lafım yok da 170lk erkek benim idealim
Cevap sahibi+1 yılOnu bende anlamadım..
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 😂😂😂😂😂😂 Ne iş? Elinizde Mezureyle mi dolaşıyorsunuz yahu?😂😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılyoo ama adam kendinden uzun kızlarla ilgileniyormuş :S
Soran+1 yılerkek istemiyorum artık ya uzun boyunuz baksın hepiniz kavak ağacıyla kocayın inş
Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Takma sende hep kendi egosunu tatmin eden erkeklerle konuşmuşsun yüz verme
02 Yorumla
Soran+1 yılya tamam 175 üstü erkek zaten yoki, 170likler bile yüzüme bakmıyor. napıcam ya yanlız mı kalıcm :(
+1 yıl160 altina ister istemez olusuyor oyle bur algi maalesef
00 Yorumlaİsteyen istediği kriteri koyar seni ilgilendirmez. 170 diye 157'yi kabul edecek diye birşey yok. Adam kendi boyundaki kızlardan hoşlanıyor olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılbiz kızlardan mı hoşlanmalıyız yani? :( bu gidişle öyle. tamam koysun ona lafımız yok da bence boyum 170 boyunda bir erkek için sorun teşkil etmemeli.
Soran+1 yılKısa boylu kızlar 180 boyunda erkek istediğinde o erkekler senin boyunda bir kıza sümüğünü bile atmaz hayal kurmayın nefes alsın yeter size diyip aşağılamayı biliyorsunuz, kısa boylu erkekler uzun boylu kız istediğinde niye olabilir? Herkes boyuna uygun bulsun işte.
Soran+1 yılYaptım çünkü genelinizde kız dediğin 170den kısa olmayacak lafı var sürekli. Uzun boylularda olsun ona lafım yok da 170 boyundaki bir erkek ideal bana bence.
benım eskı kızarkadsımda 1.58 ti ... sorun yapma ben 1.84um boy konusu hıc aramızda gecmedı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka yaaa... Minyon kizin kiymetini bilmeyen salaktir...
04 Yorumla
Soran+1 yıl158 minyon mu ki 170 boyunda bir erkeğe göre?
Cevap sahibi+1 yılAslinda o boydaki erkege gore minyon degil. Senin boyda cokta ufak saylmaz. Boyuna takilani zaten umursama. Topuklu giysen 170 olursunki.
Soran+1 yılMinyon değilse sorun yok, bazıları minyon diyor da. 180lik adam desin de 170lik adam demesin.
Cevap sahibi+1 yılBen demem:):):).
Beyaz tenlimisin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl158 ne tatlı bir boy aslında *-* Tam mıncırmalık :D
016 Yorumla
Soran+1 yılben kısa erkeklerden hoşlanıyorum ama onlar hep uzun kız diye diretiyor :(
- +1 yıl
Ben boyu hiç takmıyorum :D Boyu önemsemek çok saçma geliyo hatta özellikle kısalar daha çok hoşuma gidiyo :D
Soran+1 yılbence boyum 170-175 boyundaki bir erkek için kısa değil, ideal hatta.
- +1 yıl
Ya öyle düşünme. Herkesin kendi standartları farklı. Ben 1,86 boyundayım ve gayet kısa kadınları beğeniyorum. Tamamen kişisel zevk meselesi.
Soran+1 yıl170 boyundaki adamın standartı 170+ olunca sinirlerim bozuluyor ama. :/
- +1 yıl
O bulamayınca 170+ kızı standartlarını bidaha gözden geçirir.
Soran+1 yıl170den uzun kız az neyse ki de 165den kısası bariz handikaplı bu arada. Kızlar erkeklerde uzun boya bu kadar takıntılı olmadığı için erkeklerde sorun olmuyor. 170 boyunda bir kız 170 boyunda bir erkeği reddetmez genelde.
- +1 yıl
Sen öyle san :D Kızlar erkekleri bu konuda cebinden çıkarır. Aşırı takıklar, iyiki kısa değilim de bana diyecek bişey bulamıyolar. 165 den kısalar da ekstra sevimli olur genelde. Uzunlarda bir kibir bir küstahlık, hoş değil.
Soran+1 yılBben hiç karşılaşmadım erkekte uzun boy istendiğine. Bir çok özellikten sonra baktığımız bir şeydir boy. Genelde bizden uzun olsun yeter deriz. Benim boyumdaki kızlar 160-175 boyunda erkek ister, daha uzunlarıysa daha uzun
- +1 yıl
Hiç öyle değil gerçeklik işte. 160 kız geliyo 12 cm topuk giydiğimde benden 20 cm uzun olacak erkek istiyorum diyo. Böyle tipler çok çok fazla.
Soran+1 yılErgenliktir abisi :D yaş gençken oluyor öyle. O yaş 25i aşsın sevgilisinin yanında çocuk gibi kalmanın rahatsız edici olduğunun farkına varacaklar. Kendimden biliyorum :D ben de gençliğimde uzun olsun derdim, yaş kemale erince bu sevda da geçti. Çoğu hemcinsim de aynı düşünğyormuş benle, kız muhabbetlerinde konuşuyoruz.
- +1 yıl
Öyle diyosan bilemiycem benim gördüğüm hep bu yöndeydi ki bende kendimden büyüklerleydim bu zamana kadar.
Soran+1 yılBenim arkadaşlarım genelde 25 35 yaşlarında oluyorlar. Yani yetişkin kadın yaşları.
- +1 yıl
Neyse uzun lafın kısası sen ilka kısa adama bakmak zorunda değilsin. Herkes boyuna göre baksa basketçiler yalnız ölür.
Soran+1 yılBen boyu çok önemsemiyorum kişiliği falan daha önemli. Tabii uzun da olmasın öpebileyim en azından.
- +1 yıl
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Kişilik daha ön planda. Hatta boy hiç planda bile değil 😂
ben 183 ama aradığım kriterde birini bulursam boy pekde önemli değil :)
00 Yorumla
+1 yıl1.72 benim boyum.. bnce iyi senin boyun.. milletı takma fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :D 170-175 bana göre ideal <3
- +1 yıl
:) :) rica ederm
Ya kız dediğin kısa olur zaten o ne öyle uzun kız eve gelin mi alıyorsun defansa stoper mi lütfen yani 😄 Sen takma hep bahane bunlar. s
02 Yorumla
Soran+1 yıl158 kısa mı ki... 170 boyundab, ri için
Gizli Üye(36-45)+1 yıl190 boyundaki abimin sevgilisi 160 boyunda sen bakma onlara moralini bozmasınlar
00 Yorumla
+1 yılBenim boyum 1.78 ve 1.50-1.65 arası kızları daha çok severim :)
00 Yorumla
+1 yılKendi egolarını tatmin etmek için başkalarını küçümseyen insanlar onlar, boşver sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 180im banada 170-175liler gelmiyor mu deliriyorum
00 YorumlaBakma onlara be bence çok tatlisiniz 😊hem onlar kisa yani sende onlarla geç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE siz bizi hor gördünüz 1.80 lik kılzar 1.70lik erkekleri hor görünce iyiydi de şimdi mi kötü olunud hadi canım sizde
01 Yorumla
Soran+1 yıl170lik erkek niye 180lik kız diye diretir ki. bizi kim isteyecek?
Ya ben kız olsun yeter diyorum millet takmıs boya vay arkadas.
00 Yorumla165-168 boyda erkekde bol?
014 Yorumla
Soran+1 yılbol mu? bana bir tane yollar mısın gördüğün yerde <3
Soran+1 yılben o boylardaki erkeklerle ilgileniyorum :)
Soran+1 yılülkenin çoğu kısa da maşallah ideal standartlar 170den başlıyor :D
Soran+1 yıl175 boyundaki erkeğin 170lik kız istemesindeki mantık?
Soran+1 yılbiz de kızlarla ilgilenmeliyiz o zaman...
Soran+1 yılNeden bozmayayım ki. 170 boyunda birinin bana idealsin demesi gerekiyor :(
Soran+1 yılNiye ki
+1 yılE 10cm filan uza ozaman ne bekliyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılyaşım 21 şu formülü söyle bir 170 olayım da 2 metre altındakileri reddedeyim, anlasınlar halimizi
- +1 yıl
190 olmak istermisin
- +1 yıl
Sana deseler ki ya 1.85 olacaksin ya da bu boyda kalacaksin hangisini tercih edersin?
Soran+1 yıl185 tabii ki
+1 yılne alaka bee tam tersine minyon hatun candır can.
14 Yorumla
Soran+1 yıl158 boy 170 boyunda bir erkek için minyon mu?
- +1 yıl
erkeğin boyuyla ne alakası var 158 bir hatun minyondur ve ben çok beğeniyorum minyon hatunları
Soran+1 yıl170lik erkek için normal değil mi 158 boy? Hangi boy için normal?
- +1 yıl
erkeğin boyunun ne önemi var yaa sen aksessuar mısınarkadaşım bu neyin kafası.
+1 yılOnce kendi icinde minyon oldugunu kabullen
00 Yorumla
+1 yıltipe takılan insanlar hiç kafaya takılası değildir
00 YorumlaBoy takıntın midemi bulandırmaya basladı
00 Yorumla
+1 yılUfaklık, gel birazda ben küçümseyeyim.
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen. geldim hadi küçümse
- +1 yıl
Ya yok benim ne haddime.
+1 yılSende ilgilenme o zmn
02 Yorumla
Soran+1 yılben kimle ilgileneceğim ya :D 165 boyundaki kızlar eklesin. :D
- +1 yıl
Ekler ekler sen merak etme 😊
+1 yıl165 liklere bak sende :D
05 Yorumla
Soran+1 yılçok yok onlar ya, bulsam alacağım da. onlar da 170 isterse atom bombası atarım bu ülkeye, bıktım da
- +1 yıl
Yok ya varlar :/ ben 159um benle sevgili ol :/
Soran+1 yılciddi misin? ciddiysen konuyu kapatacağım ve evleneceğiz de.
- +1 yıl
Evt. s. s
Onlarida 1.70 ustu kizlar kucumserler ama
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kızlar, 175in altını koşulsuz reddedin de bize kalsınlar. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl173 kısa kızları seviyorum tatlıysan gel tanısalım
02 Yorumla
Soran+1 yıloleyy :D
Cevap sahibi+1 yılhehehe :D
+1 yılYooo boyun gayet iyi oda oda dolaşın.
00 Yorumla
+1 yılboyun kısa degil bakma sen o boy düşkünlerine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yıl170 boyunda bir erkek icin 165 bile uzun
04 Yorumla
Soran+1 yıl170 boyundaki erkeklerin benimle ilgilenmesini istiyorum.
- +1 yıl
Senin boyun 165 ise ve 170 bir erkek sana kisa diyorsa emin ol bu sadece bahanedir baska nedenler vardir
Soran+1 yılboyum 158 ve 170lik erkek kısasın dedi
- +1 yıl
Sacmalamis bir erkekle kiz arasinda zaten 10 15 cm olmali
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin tercihin saygı duyarız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız üzülme alırım ben seni
02 Yorumla
Soran+1 yılboyun 170 mi? :) <3
Cevap sahibi+1 yılyok 193 balım nerelisin
170 boyunda erkek mi olur ki seni küçümsüyor? :)
12 Yorumla
Soran+1 yılben öyle seviyorum <3 ortalama 173 yani 180 varsa 170 de vardır niye olmasın. herkes 180 miymiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 1.86 ym hiç karşılaşmayalm
05 Yorumla
Soran+1 yıl175 üstü ile ilgilenmediğimi belirttim zaten.
Cevap sahibi+1 yılİlgilenme zaten seni aşar
Soran+1 yıle tamam niye teşrif etme gereği buldun o zaman? :S
Cevap sahibi+1 yılÇünkü geçenlerde bir tane s4 gördüm kendi kendine gidiyordu 😣😣
Soran+1 yıltebrik ederim.
+1 yıl157 ler var ne diyosun onlar ne yapsın :)
00 Yorumla
+1 yıldert etmeyin öyle gavatları
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yıltipte onemli
02 Yorumla
Soran+1 yılTipi çok güzel olsa?
- +1 yıl
Guzellik gorecelidir bisi diyemem.
185 im uyarmi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılçok uzun
Bıkma
01 Yorumla
Soran+1 yılBıktım. 158 175 üzeri için minyon olabilir ama 170 için minyon değil bence
+1 yılonların mallığı
10 Yorumla
+1 yılHarikasın sen bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem