Minyon olmak kötü bir sey degil neden bu kadar uzuldun ki sen? Ayrica boyu kisa olan herkese de minyon denemez. Ki minyon isen sevinmelisin bence yaslandiginda avantaj olacak bu senin icin, yasini belli etmeyeceksin, erkeklerin de yaninda kart bir kadın isteyecegini sanmam 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldont feed the trolls.
boyun dünya ortalamasında, rahat ol. unutma gerçek hayat trollerden değil insanlardan oluşur. sıkma tatlı canını, minyon falan değilsin.00 Yorumla
+1 yılbir dk şimdi sen shakirayı, megan fox u, selena gomezi, ellen page i, eva longoria yı, ashley kate i, salma hayek i, Türklerden duygu yetiş , hazal kaya , özge özpirinççiyi, pelin karahanı, pinar aylini, şenay gürleri ve vildan ataseveri beğenmiyormusun?
07 Yorumla
Soran+1 yıltabii ki de beğeniyorum :)
- +1 yıl
o zaman kendini de beğen ve araştırmalara göre o boylardaki kızlar erkeklerde sahiplenme içgüdüsü bilmem bişeydi hissettiriyormuş yaa avantajlısın şükret bence :)
Soran+1 yılboyum normal mi yani? :D
- +1 yıl
evet senden uzun olanlar uzun boylu oluyor :)
Soran+1 yıliyiymiş :D
- +1 yıl
öyle diyenlere o isimleri ver susarlar :D
Soran+1 yıl162 orta boy sayılır ama ya bence :D sayılsın
bende 1.65 kısa yım sakal olmazsa bende minyon tipliyim minyon tipli olmak iyi birşey yaşını göstermessin genç görünürsün
06 Yorumla
Soran+1 yıl165 boyundaysan benim için idealsin :)
Soran+1 yılminyon kızlar genelde kendileri gibi minyon erkeklerden hoşlanır. ben kendimi orta boylu biirdim ama minyon erkekleri daha çok beğeniyorum. erkek uzun oldu mu kendimizi daha kısa hissederiz bu da moralimizi bozar.
Soran+1 yılyaş 25i geçince terse dönecek, güven bana ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep diyorum, u sitede takılanların %70 ergen ve %80i de toplumun sığ bir kesimini oluşturuyor. yaş 30lara dayanınca erkekler bir çift bacaktan ziyade iyi bir kişiliği yeğleyecekler. bu sitede takılıp zamanını boşa harcama, kendini geliştir. 162 kısa değil ortalama, güven bana.
00 YorumlaCanım şimdi bakıyor hangi millete göre. Slavyanlarla göre minyonsun. Uzak doğululara göre uzun. Skandinavlara göre normal. Türklere göre de iyisin canım dert etme. Hem de minyon olmak kötü bişey değil ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılsevindiim :D burada normalsem sıkıntı yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkek ortalama boyu 1,73 olan bir ülke insanı 1,62 boyundaki kıza minyon diyorsa, şimdi daha iyi anladım 15 senedir neden aynı partinin iktidarda olduğunu..
11 Yorumla
Soran+1 yılhhahahaha efsane yorumdu. :D tebrik ederim :D
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Bu kaçıncı boy sorusu bilmiyorum ama cevap aynı olacak ; ben 1.82 o 1.62 sıkıntı yok kızlar seven insan şuna buna bakmaz üzülmeyin boş yere
02 Yorumla
Soran+1 yılheh işte sevgilin minyon değil, normal, di mi? :D
Bende cok uzun degilim ve hep kısa kızlara ilgi duymuşumdur
Omuzuna kolumu atamadığım, sarilamadigim, bakınca gözlerinin içini göremediğim kızı ne yapayım :))))06 Yorumla
Soran+1 yıl162 kısa mı ki? :( yapmayın yaaa
Soran+1 yıldeğil bence.
Soran+1 yıl. D:D:D 163e minyon diyen erkekler görünce üzülmüştüm
+1 yılatıyolar ya hiç 1.62 den minyon olurmuymuş o 1.50 bodur tavukların uydurması
01 Yorumla
Soran+1 yılerkekler diyor ya :( 162yi beğendiremiyoruz adamlara.
minyon mu bildiğin dwarf ya cüce :D şaka şaka boy okadar önemli değil takma bence :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl163 minyon mu orta mı cidden, erkeklerin boy ortalaması 173 hatırlatırım
163 boyundayim bende ama minyon degilki. Cogu kisiden uzunum. Rahat ol kafana takma
04 Yorumla
Soran+1 yılrahatladım :D buradakileri takmıyorum o zaman.
Soran+1 yılAynen bu 163 ü beğenmeyenler uzun erkeklerdir de burada herkes 185 olduğu için (!) maşallah beğenmiyorlar boyumuzu
+1 yılNe güzel işte
Minyon kadinlar candir
Daha ne olsun be09 Yorumla
Soran+1 yıl162 minyon mu cidden? :(
- +1 yıl
Minyionluk sadece boy değil ki
Daha çok yüzdeki bebeksilik.
Senin yüzün nasıl?
Soran+1 yılhmmm...
yuvarlak, dudaklarım kalın gözlerim anime gözü gibi ve kahverengi. burnum normal.- +1 yıl
Dudaklarim kalın kısmını okuyunca
Ben de hımmmmm dedim bak şimdi.
Yaş aralığın doğru mu
Soran+1 yılevet yaş 30 :D
- +1 yıl
Evli bekar nedir durumun?
Soran+1 yılbekarım :D
- +1 yıl
O zaman uzat kafani derim 😃
- +1 yıl
Kaç sen kaç
Kalın dudaklı çirkin 😃😂
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle ama 1.78 im ben bile orta diyom kendim için
1.62 minyon yani03 Yorumla
Soran+1 yılya 178 de çok uzun sayılmaz bir erkek için, orta boy. ben de orta diyordum ama değilmiş. üzüldüm.
- +1 yıl
Kızlarda boy sorunsalı var ırkdanmı artık türklerin %80 kafadan minyon tipli
Soran+1 yılırktandır. ama amerikada da bu civardalarmış. erkeiğimiz uzun boylu seviyor :(
hem minyon olsan ne olur ki yemekte kimyon kızda minyon diye bir laf var. senin boylarında kızlar bana daha çekici ve tatlı geliyo
014 Yorumla
Soran+1 yılya minyon olsam ne olur? olsun. herkesin vardır bir kusuru.
Soran+1 yılneden gelsin ki? kim kusursuz? :D
Soran+1 yılaynen öyle. :D
Soran+1 yılkaçın altı minyon sayılıyor?
Soran+1 yıl162 minyon sayılsa bile, 174 de 162ye eş bence. yani erkeklerin boy ortalaması ile orantılı, çok sorun olmaz herhalde.
Soran+1 yılDış görünüşüme aşık olacak erkekler aşık olmasın zaten ben onlarla ilgilenmiyorum. Beni seven böyle sevsin.
Soran+1 yılYani seven erkek körken sakatken topalken bile sever, minyonluğunu mu sorun yapacakmış? Saçma geliyor.
+1 yılboyum 186 daha 160 üzeri sevgili yapmadım kendime, çok hoş çokta çekici geliyorlar bana minyon demek kısa demek değil. takıntı yapma ben takmıyorum mesela boy meselesini denk gelir miyim? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende memlekette 17o i uzun sanırdım izmire bir geldim kızlar bu kadar.
06 Yorumla
Soran+1 yılben de izmirliyim :) kızlar genelde benim boylarımda ve çok güzeller.
Cevap sahibi+1 yılneresindesin bornove ege de durumlar böyle değil işte topuksuz gezende çok az zaten.. birinden hoşlansam konusamıyorum
Cevap sahibi+1 yıl165 kızlar için ideal bunun altı minyona girer ama iyi boyun bence 5 cm de ayakkabı katsa çok iyi : D
Soran+1 yıl165 altı minyona falan girmez, hollanda değil burası. 175 boyunda bir erkekle gayet ideal olurlar.
Cevap sahibi+1 yılsen kadının minyonusun o da erkeğin minyonu olur yani : D kime sorarsan sor öyledir aslında
hayır diyenlere anlam veremiyorum..
yalnız minyonluk sorun değil seven seviyor . erkeklerin boy takıntısı yok aşırı.. kızların uzun boy sevdası var
Soran+1 yıl1- benim uzun boy sevdam yok, aksine ortalamadan uzun erkekleri beğenmiyorum. karşılıklıbeğenmiyoruz birbirimizi sorun yok.
2 - ülkemizde 175 erkek için, 162 de kadın için normal. dünya geneli de buna yakın. avrupaya gitmedikçe sorun olacak boylar değil bunlar ortalama sayılır. ama insanlardaki uzun boy sevdasından dolayı kızlar için ideal 170den uzun erkekler için de 180den uzun kabul ediliyor. kim ideal ki diyorum kendilerine.
+1 yıl162 ortalama bir boy işte nesini dert ettin anlamadım.
04 Yorumla
Soran+1 yılburdaki tipler demediğini bırakmamış boyuma :(
- +1 yıl
buradaki tipler SIFIR
Soran+1 yılaynen adam moroko prensi sanki kız beğenmiyor. ya nefes alan kız bulmuşsun boyunu eleştirecek durumun yok neyini kasılıyorsun :D
- +1 yıl
sen burayı boşver dışarıdaki erkeklerin görüşleri önemli.
Bence kısa kız iyidir ya nesi var ki uzun boylu kızı napcaz merdiven dayayıp mı sevecez 😂😂😂 not: 1.70 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de kısa erkek iyidir <3 :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuraya bakarsan moralin bozulur tabi
Günlük hayatına bak bulursun birini01 Yorumla
Soran+1 yılaynen burada herkes itin üne sokuyor milleti :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoya takmayan birine denk geldin evet, o benim hatta daha kısa olursa çok iyi olur,
00 YorumlaMinyon değilsin sıkma canını. 160dan kısa olsaydın o zaman durum vahimdi. Sen iyisin, orta boylusun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük kızlar yanıdan geçinc boyumun uzun oldugunu farkediyorum hiç yakışmıyor çocuk gibi yanına
02 Yorumla
Soran+1 yıl162 türk erkekleri için ideal. Daha uzunlar da ilgi alanım dışındadır zaten.
Cevap sahibi+1 yıl1.87
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yıl1.62 Minyon evet. Bu kadar üzülecek bir durum yok.
031 Yorumla
Soran+1 yıl3 cm daha uzun olsaymışım kurtarırmışım sanırm. minyon sayılmayacağım ülkelere mi gitmeliyim? :D
- +1 yıl
Yok burada da talibin olur rahat ol. Özellikle minyon sevenler var ki zaten sen çok da kısa değilsin.
Soran+1 yılboyu 170 175 arası orta boylu beyler için sorun olmaz bence boyum özellikle de kişiliğimi sevmişse.
- +1 yıl
Yüzün gülsün de boyuna kimse bir şey demez :)
Soran+1 yılkimse biraz iddalı olsa da vardır buna takılmayan illa ki zaten ortalama 174müş erkeklerde.
- +1 yıl
Ya o zaten lafın gelişiydi de dediğim gibi boyunda bir sıkıntı yok dert etme.
Soran+1 yılminyon olmamam için kaç boyunda olmam lazımdı? yaş geçti tabii uzamaz artık da..
- +1 yıl
Bence 1.66 ve üstü daha uzun durur gibime geliyor.
Soran+1 yılben kendimi ortayım fena değil boyum diye bildim ama değilmiş meğer. sağlık olsun vardır her malın bir alıcısı.
- +1 yıl
Sen gerçekten kafana takmışsın sanırım ama.4 mesajdır aşşağı yukarı aynı şeyi yazıyorsun :D
Soran+1 yıltaktım biraz evet. ama değiştirmez bir şeyi, buyum.
- +1 yıl
Evet öyle. Takma.
Soran+1 yıl30 yaşına kadar yanlızdım zaten 70ine kadar yanlız olsam da olur.
- +1 yıl
Belli olmaz o işler çıkar birileri karşına.
Soran+1 yılsahi, kim kusursuz ki?
- +1 yıl
Kimse değil de. Bu bir kusur değil zaten.
Soran+1 yılkusur, dış görünüşte negatif etki yaratacak etmenler değil midir? minyonsa kusur, normalse değil.
- +1 yıl
İşte dediğim gibi kimisinde negatif etki yaratmıyor aksine hoşuna gidiyor.
Soran+1 yılben en azından ortadır boyum diye biliyordum ama ya. :/
- +1 yıl
Tamam boyun orta minyon değilsin :D
Soran+1 yılbeni susturmak için öyle dediğini biliyorum. :D neyse. canın sağolsun
- +1 yıl
Susturmak için değil de çok kafana takıyor gözüküyorsun dediğim gibi. Neyse.
Soran+1 yıltakıyorum tabii. sinirlerim bozuldu. burada erkekleri hepsi 190 kızlar da 175 sanki, 162ye minyon diyorlar :(
- +1 yıl
Burada herkes öyle bakma sen :D
Soran+1 yılİyi de de sen de öylesin dedin.
- +1 yıl
Ya sen minyonsun evet de buradakiler de kendi boylarını abartıyor onu diyorum.
Soran+1 yılbir minyonsun diyorsun bir değilsin diyorsun anlamadım. cidden depresyona gireceğim artık ya :(
- +1 yıl
Onu sen depresyona girme diye söylemiştim ama işe yaramadı herhalde :/
Soran+1 yılyaramadı tabii. bence minyonum ve bunu kabul edip herkesin bir noksanı olabileceğini benimkinin de bu olduğunu kabul edeyim.
- +1 yıl
Neyse o zaman minyon olduğun konusunda hemfikiriz? :)
Soran+1 yılmalesef.
+1 yıl165 aşşağısı kısadır bana göre
01 Yorumla
Soran+1 yıl175lerinde bir erkek için sorun olmaz boyum diye düşünmüştüm ama? genelde ortalama bu civarda erkeklerde sanırsam
+1 yıltek derdiniz bu olsun be kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılorta boylusun boyunda bir sorun yok rahat ol de de rahat olayım nolur :(
Minyonlar tatlı oluyo salla
02 Yorumla
Soran+1 yılMinyon 160 altıdır bence, türk ortalamasına göre.
Ben 1.60ım sen milyonsan ben minnoşum o zaman 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılben benim boylarımda erkekleri çekici buluyorum :)
Soran+1 yılevet :)
+1 yılmorel bozulcak bişey yok sevimlisinn
08 Yorumla
Soran+1 yılminyon değilim di mi? orta boyum :)
- +1 yıl
yoo minyonn orta boylu iyi değil minyonlar iyi :D
Soran+1 yıl162 orta boylu değil mi? :O
- +1 yıl
bilmem öyle olsun hadii ufaklık
Soran+1 yılkırdın kalbimi.
- +1 yıl
Yoo kirkam ben kimseyi
Soran+1 yılufaklık dedin kalbimi kırdın. neyse yazmayacağım daha.
- +1 yıl
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılyok hiçte bile
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiiim :D
+1 yılne takıcam ya benım gözumde uzunsun sen;)
02 Yorumla
Soran+1 yıleğer fotoraftaki sensen diğerlerinin boyum hakkımdaki yorumu umrumda olmaz şu an.. :D
- +1 yıl
ama değilimmm sanıırım umursamaya devam edeceksın:)
Çine git bol bol pirinç pilavı yersin😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBen takmıyorum yazıp görebilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. orta bir boy bence
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :) mutlu oldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tanismaliyiz :(
00 Yorumla
+1 yılNormal bence
06 Yorumla
Soran+1 yılbence de ya. :( burdakiler beğenmiyor :(
- +1 yıl
Burda zaten erkekler 190 kizlarda 170 ya...
Soran+1 yılaynen ya adamlar best model olmuş burada bizi eleştiriyorlar.
- +1 yıl
Bosver takma hepsi hobit hrm boyuyla posuyla ovunen insan olamaz benim gozumde
Soran+1 yılbence de. Boyumu kısa bulan adamla da çıkmam olur biter.
- +1 yıl
Mantikli kabul eden boyle etsin
+1 yılÖyle ama
01 Yorumla
Soran+1 yıl175lerinde bir erkek için sorun olmaz boyum diye düşünmüştüm ama? genelde ortalama bu civarda erkeklerde sanırsam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi demişler
00 Yorumla
+1 yılminyon iyidir ya
00 Yorumla
+1 yılSacmalama
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım