Diyet & Beslenme Sonunda başardim çok mutluyum 130 ki̇lodan 62 ki̇loya düştüm? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor yola devam tabii 60 kilo olacağımm sizinle de paylaşmak istedim sizce büyük bir başarı değil mi? Güncellemeler10 ay diyet ve sporla 2 yıla yakın sürede verdim ama aralıklı oldu Sonunda başardim çok mutluyum 130 ki̇lodan 62 ki̇loya düştüm? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Buzlubiratuzlufistik Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Aferin sanaEger boğazına sahip çıkmazsan bu mutluluğun çok uzun sürmez o verdiklerini yine alırsın 0 1 Yorumla Soran 10 ay hiç sanmıyorum biliyor musun ara verdiğim çok oldu artık hayat tarzım haline geldi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Gerçekten büyük başarı ne kadar bir sürede oldu ve ameliyat mi oldun 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 10 ay tebrıkler kılo vermek ısteyenlere ornek olman dılegıyle basarının devamını dılerım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 10 ay Nasıl yaptın, ne kadar sürede başardın benimle de paylaşır mısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aferin sana
Eger boğazına sahip çıkmazsan bu mutluluğun çok uzun sürmez o verdiklerini yine alırsın
hiç sanmıyorum biliyor musun ara verdiğim çok oldu artık hayat tarzım haline geldi
Gerçekten büyük başarı ne kadar bir sürede oldu ve ameliyat mi oldun
tebrıkler kılo vermek ısteyenlere ornek olman dılegıyle basarının devamını dılerım
Mideni mi aldırdın naptın
Nasıl yaptın, ne kadar sürede başardın benimle de paylaşır mısın
Tebrikler tabiki büyük başarı
Helal olsun, büyük başarı tebrik ediyorum sizi.
tebrikler harikasın
Tebrikler
Helal olsun aslanima
Helal olsun kız
Tebrikler
Süpersin helal olsun
Helal olsundu.
Tebrikler