Lütfen yadirgamayin ama Müslüman olmadan önce bu kadar mutlu değildim şimdi hristiyan oldum ve hersey çok güzel gidiyor hayallerime ulaşıyorum beni seven bir kız var içim huzur dolu gerçekten bu sitede ki herkesi İsa Mesih yoluna davet ediyorum peki sizce neden böyle oldu neden içim böyle huzur doldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyin hakikat olduğunu anlamaya çalışmalıyız. Eğer hakikat bize musibetlere uğratılacağımızı ve imtihan olacağımızı söylüyorsa buna boyun eğmeliyiz. Hakikatten kaçıp başka yerlerde mutluluk aramaya çalışmak doğru değil. Mutluluğu bulsan bile yarına kalır yanına kalmaz öldükten sonra ahiret var.
Hz. Muhammed (sav) ya peygamberdir ya da hâşâ yalancıdır. Yalancı olma ihtimali bâtıldır, peygamberliğine inanmak daha mantıklıdır. Kendisi İslam dinini yaymak için çok fazla sıkıntıya sabretmiş, büyük büyük imtihanlardan geçmiştir.18 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes sizin gibi saygılı olsa
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılHakaret olmadan konuşulmalı tabi bu konulad
Soran+1 yılBir hanımefendi kadın olduğu halde bir sürü hakaret ederek yorumlar yaptı kadın diye laf etmedim fazla ama İslam a dahada soğumama neden oldu
Cevap sahibi+1 yılBu tarz usluple tebliğ yapan youtube kanalları var sözler köşkü gibi onlara bakabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılVeya çınaraltı gibi. Uslubu biraz daha yumuşak din adamlarını dinleyebilirsin. Bu arada benim din konusunda bir uzmanlığım yok kendi fikirlerimi söyledim sadece.
Soran+1 yılTeşekkür ederim saygılı olduğunuz için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılDotum makarasına bende böyle diyorum isa hiristiyan olunca düzeldi hayatım falan cidden kolyesini falanda takıyordum ve hayatım zor olsa bile mutlu huzurlu ve eglenceli bir hal almaya başlamıştı böyle düşünmeyi bırakınca her şey eskisi gibi olmaya başladı cidden bende sorguladım bir an şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılİslam da çok fazla yanılgı var ben 6 yıl İmam hatip okudum olumsuz yorum yapan herkesten İslam i çok iyi biliyorum ben İslam da ibadet ederken bile mutsuzum Hristiyanlık ise bambaşka sizidr bu yola davet ediyorum
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖbür dünyada çatır çatır yanacaksın yavrum bizde senin etini yeriz
027 Yorumla
Soran+1 yılİslam in hak dini olduğunu nerden biliyorsun hiç Hristiyanlıgi arastirdin mi Hristiyanlık size Cami de anlatilandan daha farklı bir din
Cevap sahibi+1 yılZırlama at hırsızı seni anan baban seni kurslara verseydide adam olsaydın g... ber it seni
Soran+1 yılDüzgün konuş ben sana hakaret ediyor muyum ve ben 6 yıl imam hatip okudum İslam i senden iyi biliyorum o terbiyeni takın ağzımı bozdurma
Cevap sahibi+1 yılİmam hatip mi ahahahahaha imam hatipde ateistler adamlara ders veriyorlar birde imam hatibe gitmiş ahahahahahah kudur valla beni ilgilendirmez ailen düşünsün böyle çocuk yetiştirmişler sen çoktan allaha inanmamişsinki internetten bul araştır anca banane adam akıllı bi yere git ilk önce İslami Müslümanlığı öğren birde rahatlamiş Allah bizi bu dünyaya imtihan için gönderdi öbür tarafa cennete gidelim diye buna dayanacaksin şeytani yeneceksin sen pes ettin ama geç değil tövbe etmek için
Soran+1 yılHayatında eline bir kere kitap alıp İslam i sorgulamayan biri ile kavga etmek istemiyorum hadi yol al emin ol İslam i araştır görürsün ne olduğunu Arap emparyalizminfen başka bir şey değil eminim türbanlısindir da sen
Cevap sahibi+1 yılTamam havladın çok hadi hadi hadi ineğe git tap ergen
Soran+1 yılİnek mi daha hristiyanların neye inandığını bilmiyorsun ve bunun ergenlikle alakası yok bu ülke laik bir ülke istersem Tengrist istersem Hristiyan istersem başka bir dine inanırım seni ilgilendirmez ve saygı duymak zorundasın
Cevap sahibi+1 yılSaygı durmak zorunda değilim seni kim yarattı taşmı ergen
Soran+1 yılErgen değilim bu bir ve herkes bu ülkede özgür saygı duymak zorundasın duymayacaksan da çölüne dön Arap Hristiyanlık hakkında gram bilgi olsa tanrının peygamberimin kim olduğunu bilirsin
Cevap sahibi+1 yılAgucuk bugucuk seni
Soran+1 yılSiz Müslümanlar neden bu kadar saldirgansiniz niye hiç bir şeye saygı duymuyorsunuz sahi sizin dininiz kafirleri öldürün diyor şaşırmıyorum sizede
Soran+1 yılKaybol burdan
Cevap sahibi+1 yılAyy sus zırlama ergen
Cevap sahibi+1 yılYaşlanıncada böyle diyebilcekmisin bakalım
Soran+1 yılYaw kaybol şurdan yediremiyorsun ergen diyorsun çölüne dön mağarana dön
Soran+1 yılSenin gibi insanlara telefon bile verilmemeli
Cevap sahibi+1 yılAğlama
Soran+1 yılAğlayan sensin ben laflarım ile saygım ile seni bursa gömdüm sen saygısızlığın üslubun zekan ile yerin dibine girdin
Cevap sahibi+1 yılSenin kendi kafanda belirlediklerin bana yansımadı sen anca kendi kendini ye bitir hadi kuzum benim sende dön yat şimdi
Soran+1 yılRezil oldun hala ağlıyorsun
Cevap sahibi+1 yılMmmmmmüahhh 🍼
Soran+1 yılAğlama canım hadi kaybol
Cevap sahibi+1 yılKes hadi
Soran+1 yılSen kes be saygısız hanimefendidir dedim kadındır dedim saygı duydum fazla sert yorumlar yapmadım ama kaşındınız zeytinyağı misali üste çıkmaya çalıştınız bakın ben Ortodoks bir Hristiyanim bu benim dinim senin dinin sana benim dinim bana ben size saygı duyuyorum bunu sizdende bekliyorum eğer benim dinim hak çıkarsa siz sizinki çıkarsa ben yanarım herkes kendi sonunu belirler ama bu dünyada insan olarak birbirimize saygı duymalıyız
Cevap sahibi+1 yılBıdı bıdı bıdı bıdı
Soran+1 yılBen size hala saygı duyuyorum lakin yaptığınız ayıp umarım İsa Mesih size doğru yolu gösterir ve biraz saygı öğrenirsiniz
Cevap sahibi+1 yılAllah'a sığınırım seni şeytandan korusun..
+1 yılYeni bir şey denediğin içinde olabilir ya da gönülden inandığın içinde
01 Yorumla
Soran+1 yılİslam da ibadet ederken mutsuzdum ama bu hristiyanlıks böyle değil mutluyum her şey güzel gidiyir
Şeytanın seni kandırmasi pek uzun sürmez umarım ileride çok pişman olup bocalamazsin
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten İslam da bulamadığım huzuru buldum İslam da ibadet ederken bile mutsuzdum ama Hristiyanlıkta öyle değil içim huzur doluyor
- +1 yıl
Bi zamanlar geçen sene bende senin gibiydim asla namazı birak ramazanda oturup içki içerdik ve o zamanlar o kadar her şeyi iyi gittiğini sanırdım ki bir çukurun içine düştüm hayatımda öyle kötü zaman görmedim cezasını fitil fitil çektim yaptıklarımın şeytanin göz süslemesi bunlar hep acısı sonradan çıkınca pişman olma Şu an geçen sene bu zamanlar onla bunka yatıp kalkip içki içinde yüzen ben namazi aksatmamak için saatleri göz önünden ayırmıyorum
Soran+1 yılÖrnek veriyim ibadetlerimde daha mutluyum yıllardan beri depresyondaydim psikolojik sorunlarım vardı ve çoğu bitti
Dünya kafirin cenneti, mümin zindanıdır.
047 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun burds niye böyle bu dünyada da mutlu olmak önemli niye hep bir imtihan?
Soran+1 yıl6 yıl imam hatipte surundum İslam i senden iyi biliyorum emin ol çok yanlış düşünüyorsun
Soran+1 yılİmam hatip okuduysan emin ol çok fazla sorgulanacak şey olduğunu da biliyorsundur
Soran+1 yılKuran dan bir örnek veriyim peygambere çok fazla misafir geliyor ve Peygamberin evine gidin ve fazla kalmayın diye ayet geliyor bunu öğrenmek benim ne işime yarıyor sanki bir insanın yazdigi bir şey bu
Soran+1 yılKuranda yazıyor bizzat bu hadis değil niye böyle bir ayet var bir insanın yaizmi gibi İslam hak dini diyorlar ama İslam i kan ile yayıldı
Soran+1 yılKan aksın tamam peki neden İslam yayilirken tengrist Türk kadınlarını araplar 4. karisi olarak aldı niye masum sivil insanları öldürdü neden çocukları öldürdü hani İslam barış dini idi?
Soran+1 yılVe putperestljk günah diyorlar ama bir yapının etrafında tur atıyorlar
Soran+1 yılAraplar bu katliamları Türklere yaptı daha Turkler Müslüman olmadan önce
Soran+1 yılEvet var zaten Talkan ve Curcan katliamları olarak tarihi kayıtlarda var sadece Türklere değil kürtlere farslara süryanilere asurlulara Berberilere antik mısırlılara da yapıldı bu katliamlar
Soran+1 yılNet bir verimi sayı mı 1 tane bile olsa o sayı ben bu sözde barış dininden şüphe duyarım ve Kutaybe denilen şerefsiz Arap komutan binlerce Türk çocuğuna ve kadınına anlattiklarimi yaptı o sayılar o dönem için büyük sayılar bilginiz olsun
- +1 yıl
O bahsi geçen sayılar Dönem için büyük sayılar ancak benim baktıklarımda sadece erkelerin öldürüldüğü bilgisi vardı. Barış olmayan bir din olamaz il emri yaşat olan yahudilerin şu anda kudğte yaptıkları da malumumuz, ilk emri sev olan hristiyanlarında geçmişte yaptıkları malumumuz. Biz Müslümanlar barışı severiz ancak İslamın önünde engel olan kim olursa olsun şah damarını kesmekten geri durmayız. Cennet mekan fatih sultan mehemtin bir sözü var sizinkiler iyi bilir kendisini" diyor ki "kanımla yükselecekse Muhammedin dini (muhhamede inen din manasında) durmayın kılıçlar doğrayın beni" kendi canını vermekten geçenler can almaktan mı çekinecek sanıyorsun, olmazda, gün gelir karşı karşıya gelirsek aynısını yapacağımız dan şüphen olmasın.
Soran+1 yılSen hangi kaynaktan baktın erkekler öldürüldü ve bu erkeklerin içinde erkek çocuklar bebeklerde var bazıları askere alındı kız çocukları kadınları zorla evlendirildi 700 lü yıllarda siz Müslüman olmuşsunuz ama Türk olamamışsınız ve Hrisityanlik ve Yahudilikten bahsetme bana ünlü bir oyuncunun lafını yazma Muslumanlarda pardon Süslümanlarda okumadı
- +1 yıl
Bu tür durumlar olduğu zaman hususiyetle belirtilir araştırdığım zaman çıkan ilk kaynaklardaydı bir ünlü bir sözü olabilir veya olmayabilir bu senin Barış yok diye terk edip mensubu olduğum Hristiyanların da dininin Barış dini olmadığı anlamına gelmez bir din Barış'ı emretmiyorsa zaten küpe lazım Eğer ki İslam kan akıtıyorsa ucunda muhakkak barış ve Selamet vardır Aksi bir durum olursa ki tarih maalesef buna da şahittir o İslamın değil kişinin kabahatidir. Bunun en büyük örneği de haccacdır.
- +1 yıl
Kısaca şunu söylemek gerekir senin İslamda bir kuyruk acın var idi, türlü bahanelerle kendini Hristiyan yaptın Hristiyanların kim olduğunu da biliyoruz bundan yüzlerce yıl evvel haçlı seferleri ile müslümanların da Türklerin de kanını dökmüşlerdir sonrasında İstanbulun fethi ile Müslümanlarla huzur içinde gaşamışlardır. 100 yıl öncesine kadar ise kudüste Hristiyanlar Yahudiler ve Müslümanlar barış içinde yaşamıştır Şimdi ise Yahudilere karşı Müslümanların yanında saf tutmuşlardır.
- +1 yıl
Benim ne yahudilikle ne Hristiyanlıkla derdim yok o dini adam akıllı yaşayanlarla da bir derdim yok benim sıkıntım adam akıllı yaşamayıp hem kendi dininden hemde diğer dinlerden insanlara sen şöylesin böylesin diyen diğer dinleri sürekli kötüleyenlerle yani senin gibilerle sen Hristiyan olmuşsun o dine davet edersin ben Müslümanım İslama davet ederim. Önceki yazdıklarıma da bakabilirsin ben Hristiyanlığa bir şey demedim bütün lafım Hristiyanlaraydı ancak sen İslama da laf uzattın haddini aştın bir dine mensup olanın hatası dine maaş edilemez haçlı seferleri yapıldı Hristiyanların hatası Hristiyanlığın değil.
Soran+1 yılMüslümanların İspanya da Avrupa da döktüğü kanları niye konuşmuyorsun Turklerlr haçlılar savaştı lakin Türkler haçlıların topraklarını feth ediyordu biz kendimizi koruduk araplar ise sebepsiz yere Turklere saldirdi
Soran+1 yılAma sivil halkı zorla Müslüman yapmak nedir açıklasana zorla ispanyolları Müslüman yaptılar kaç tane halkı zorla Müslüman yaptılar Turkler de zorla Müslüman olunca onlarda araplar gibi fetihler yaptı ve kabul etmesektr bazı dönemlerde bizde baskı yaptık haçlılar kendi topraklarını ve dinlerini koruyordu
Soran+1 yılGüldürme beni dünya nüfusunun yarısı Müslümanmis ayrıca Kuranda evet dinde zorlama yoktur yaziyir ancak bir ayet daha var bana inanamayanlarin derisini cehennemde değiştirip değiştirip yakicam diye hani yoktu?
Soran+1 yılYa güldürme beni tamam inanmayanların başına gelecek şeyi söylüyor peki niye kafirleri gördüğünüz yerde öldürün diye ayet var barış dini değil mi?
Soran+1 yılDünya nin 3 te birine Osmanlı degil mogol imparatorluğu hükmetti bilgin olsun
Soran+1 yılDediklerin ile benim yazdığım şeyin alakası yok aq
Soran+1 yılSaçma bir cevap verdin alakaasız
Soran+1 yılEvet alakalı boş yorum yapıyorsun surda kaç gündür
Soran+1 yılSorduğum soru seni alakadar etmez evet hristiyan olduktan sonra çok mutlu oldum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler