bugün arkadaşımla aynaya bakarken bir baktım benim koca koca iki tane çıkıntı ama öyle böyle itici değil,kızın ise gayet normal hoş bir görüntü niye ben böyleyim ki?ayrıca şişman da değilim çok moralim bozuldu hiç estetik durmuyor etrafımda herkesin küçük göze güzel görünen göğüsleri var bense kocaman iki tane çıkıntıya sahibim.bu büyük göğüsleri küçültmek için estetikten başka çare yok mu?
Cevabın nedir?
+1 yılestetikten başka dolu çare var. Öncelikle niçin silikon ya da toparlayıcı minimizer sutyen giymeyi denemiyorsun? Hem göğüslerin 1 cup daha küçük gözükür hem de çıkıntılardan ziyade göğüslerini toparlar ve karşıdan bakıldığında daha düzgün ve biçimli görünmesini sağlar. Hiç öyle estetiğe boşuna para verip canını yakma, alternatifler var. Göğüs kfesinin arasından değil yanlardan kol tarafı olan bölgeden toparlayıcı tarzda sutyen almalısın bu tür sutyenleri bildiğim kadarıyla ancak İstanbul'dan temin edebilirsin. :)
012 Yorumla
Soran+1 yılbenim göğüslerim yuvarlak ve dik zaten minimizer küçültmüyor ama.
- +1 yıl
hmmm dediğim silikon peki ? ölçüler kaç ve hangi cup?
Soran+1 yıld cup
- +1 yıl
Hmmm C cup a geç hem toparlayıcı hem kızlar daha çok tercih ediyor :) bence hemen estetiği düşünme derim :)
Soran+1 yılnasıl c cupa geç?taşıyor tam gelmiyor küçük sütyen giymem.
- +1 yıl
Bedeni büyütüp cup küçülteceksin ama küçük sutyen giymem diyorsan yapacak birşey yok o zaman verige çare estetik kalıyor ama bence vücudunun her halinden memnun olmalısın bırak seni beğwnen öyle beğensin sen kendini kasma bence hem büyük göğüs iyidir :)))
Soran+1 yılbedeni nasıl büyüteyim ya
- +1 yıl
O cup ölçüleri her beden büyüyünce bir cup azalır örneğin 90-C nin bir sonraki bedeni 95-B olur dolayısıyla askılar büyüse bile meme ölçüsü küçülür, bir.cup bile en azından memeleri 2,5 cm (1 inch) küçültür. Kızların çoğu illa beden büyür diye memeler de büyür ama halbuki cup ölçüsü küçülüyor, bunu demek istedim :)
Soran+1 yılsırtım dar benim olmaz.
- +1 yıl
Hmmm öyleyse sen bilirsin karar senin seçim senin :)
Soran+1 yılseçim değil zorunluluk
- +1 yıl
Haklısınn sizin de işiniz zor valla :))))
En İyi Cevaplar
+1 yılSıkıntını anladığımı sanıyorum. Sana kendini kadınsı hissettiriyor sanırım. Kenarlara yayılmıyorsa, sarkma yapmıyorsa ve sırt ağrısına neden olmuyorsa önce psikolojik bir destek al. Ondan sonra çarelerine bakarsın. Şimdilik estetikten başka bir yol gelmiyor aklıma.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:/
- +1 yıl
Belki de senin psikolojinin de payı vardır. Sıkma canını.
Toparlayıcı ya da küçük gösteren südyenler var onlardan kullanabilirsin. Eğer kilo problemin varsa kilo vermeninde göğüslerine etkisi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılkilo problemim yok toparlayıcılarda etkili değil.
Estetikten baska cozum yok malesef.Mayıs sonu gibi ben de dusunuyorum..
08 Yorumla
Soran+1 yılsırt ağrısı yapıyor mu peki?
Soran+1 yılbeden bulmak çok zor zaten.
- +1 yıl
bilirim tatlım.ilk oneri hemen -toplayıcı kullan.toplayıcılar bastırıyor, agrı yapıyor, sekilsiz gosteriyor ve model secenegi cok kısıtlı bu yuzden cok kucuk olmasa da orta boy ideal.
alttaki yorumlayanı da onemseme.zaten seninde farkettigin gibi sivilce sekli memesiyle avunmaya calısıyor bu yuzden karalama modunda yazık :) biz zorlugunu bildigimiz icin sevmiyoruz ama normal olup buyuk memeyi sevmeyen kadın -erkege rastlamadım.
Soran+1 yılevet haklısın ben istiyorum ki vücuduma uygun olsun ama dolgun olsun yani şu anki fiziğimde çok fazla duruyor ama küçücük memelerimde olsun istemem zaten.
Soran+1 yılşu an çok erken aslında daha
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
+1 yılBüyük Göğüslü Daima Artı Yöndedi Hiç Öyle Düşünme En azından Anne Olunca Daha Çok Süt verirsin :D Slk Ça Oldu Bence Güzel Sonucta Sen Kendini Karşı Cise Güzel Gözkmek İçin Yapılandırıyosun Oyuzden Karşı Cinsde Her Anlamda Büyük Göğüs Sever
00 YorumlaKocaman ikitane dağ korku filmi gibi kabus, neden bunu bir sorun olarak algılamaktan kurtularak başlamıyorsun işe.
06 Yorumla
Soran+1 yılama öyle
Soran+1 yılya erkekleri düşünmüyorum kendimi düşünüyorum ben onlar sevebilir ben sevmedikten sonra bana işkence beden benim çünkü
Soran+1 yılestetik olmam ama işte o yüzden yapacak bir şey yok
ne güzel işte gögüsleri iri kızlardan çok hoşlanırım :)) ama zayııfsan gögüslerin kafan gibiyse :((
04 Yorumla
Soran+1 yılevet belim ince bir de hani göğüslerim orta boy olsa yakışacak fiziğime zaten
Soran+1 yıldar giymedim zaten.
+1 yılbüyük göğüs iyidir şanslı olan sensin onlar değil.sarkık değilse mükemmel bir durum.
08 Yorumla
Soran+1 yılanladığınızı sanmıyorum çünkü büyük göğüsün hiçbir artısı yok
- +1 yıl
sen buna karar veremezsin bırakta karşı cins karar versin.karşı cins daha objektif bakar .ve farkındaysan bütün erkekler beğenmiş.sarkık olmaması önemli.daha kadınsı oluyor göğüsleri büyük olanlar.
Soran+1 yılkıyafetlerin üstünden düşünmüyorsunuz çünkü ve ben karar veririm tabi mutsuz olan benim
- +1 yıl
çok rahatsızsan estetk ameliyatı ol ama bence gereksiz kuruntu yapıyorsun bak kim kardashiana,kate uptona onlar rahatsız oluyormu hiç.
Soran+1 yılkim kardashian normal göğüsleri ki niye rahatsız olsun
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılbu küçük benden benim kate upton gibi herhalde.
evlenince, doğurunca birde hepten sarkar dizlerine gelir.
131 Yorumla- +1 yıl
Hepten moralini bozdun :D
Soran+1 yılbenim göğüslerim sarkık değil dik ve dik kalır çünkü spor yapıyorum açıkçası ben göğüsleri sarkmış pörsümüş kadınları kendilerine bakmamalarının sonucu olarak görüyorum ne büyük dik göğüslü kadınlar biliyorum ben ama küçücük memeleri olupta onları bile sarkıtmış kadınlarda.
Soran+1 yılben sarkar mı diye sormadım şahsen dik kalacağını biliyorum ama sizinde küçücük göğüsleriniz var sanırsam böyle çare arayan büyük göğüslü birine sormadığı bir şey için eleştirip yadırgamak yerine yardımcı olmak varken köstek oluyorsunuz.
Soran+1 yılal işte burdan bunu çıkarmışsın ve neye kızdığımı bile anlamıyorsun daha ama ben şunu anladım sen küçük göğüslerini kötülememek için büyük göğüsler sarkık olur teorisini kanıtlamaya çalışıyorsun.kaldı ki ben küçük göğüsü de hiçbir zaman istemedim benimkileri istemediğim gibi.benim göğüslerim sarkık olsa çok sevineceksin ben bu nasıl bir psikolojik rahatsızlık onu zaten hiç anlamlandıramadım.avuç içi göğüslerinle avuç içi mutluluklar sanada.
Soran+1 yılne biçim insansın sen ya insanların mutsuzluklarından mutluluk duyan insanlar psikopat ruhlu insanlar aynı zamanda kıskançlar ve fesatlar bu yüzden hayatın boyunca hiçbir zaman fesat olmayan bir insan gibi mutlu olamayacaksın.
- +1 yıl
lan senin koca göğüslerini ne diye kıskanayım. bnce sn ne biçim insansın. çok mu mükemmel sanıyorsun kendini.kendini beğenmişsin sadce. kendini mükemmel sanıyorsan ne diye şikayet ediyorsun bir yerlerinden. sana bişey diyeyim mi snde özgüven eksikliği var. özgüvenn olsaydı gzliden sormazdın. artı sorduğun soruya göre cevap alırsın anladın mı! git bir özgüven tazele öyle gel hadi bakalım.
Soran+1 yılben mükemmelim mi dedim?eğer mükemmel bulsaydım zaten bunu sormazdım sorunum var ki küçültmek istiyorum çünkü fiziğim göğüslerime göre ince bu yüzden bunun zorluklarını yaşıyorum ama sarkık memeliyim nasıl dikleşir diye bir soru sormadım onu sen ütopyalarında hayal etmişsin çünkü kompleks yapmışsın benimkiler küçük ama büyükleri böyle karalayım diye.sen kendini mükemmel ilan etmek için başkalarının morellerini bozamazsın hakkın yok buna.gizliden sorarım tabi beni ekleyecek onca abazan varken.
- +1 yıl
elalem de senin göğüslerine meraklıydı çok. lan bn sana şuaram küçük şöyle böyle dedim mi? bnde farkındaysan sarkık demedim tekrar oku 'evlenince, doğurunca birde hepten sarkar dizlerine gelir' dedim. sana şöyle yap dikleşir de demedim. sen kndine pay çıkartıyorsun dediğim gibi yaran var ki gocunuyorsun. öz güven sahibi olsan kalkıp laf yetiştimezsin artı kendinle barışk olmadığın için yapılan yorum ağr geliyor. işnm gücm yok seni karalıycam. ne içtin? he sylede arda bnde atyım iyi kafa ypms snd
Soran+1 yılaynı şey zaten ilerde sarkar bilmem ne çünkü kendi küçük memelerin olduğun için bunlarla avunuyorsun bana bir şey deme doğru olduğunu sende biliyorsun.
Soran+1 yılsen öyle yapıyorsun ben kimseye saldırmıyorum
Soran+1 yılişine gelmedi tabi
Soran+1 yılaynı zamanda kalitesizsin.
Soran+1 yılkompleksli,fesat,kalitesiz,konuşmayı bilmeyen=sen
Soran+1 yılsen öyle diyebilirdin işte kendini tanıyorsun
Soran+1 yılsen oynuyorsun demek ki
Soran+1 yılsen onuda yapıyosun yani :D
- +1 yıl
Superler bence
yahu sırf bu konuya yorum yazmak için girdim millet küçük diye der ediyor sen büyük olduğundan rahatsız oluyorsun amacın ne senin?
02 Yorumla
Soran+1 yılamacım mı?açık ve net soruda her detayını yazdım
içinde bir yerlerde tatmin edilmemiş egosal duyguların mı var senin
yazık yazık03 Yorumla
Soran+1 yılne demek bu?
Soran+1 yılsen söyle açık açık.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhafif sarkıyoda da iyi ama çok sarkıyorsa tehlilke.
00 Yorumla
+1 yılbüyük göğüs gençlik te iyidir ama yaşlanınca olmuyor :S
04 Yorumla
Soran+1 yılya sarkması değil problem onu takmıyorum spor yapıyorum çünkü ama görüntü olarakta hoş değil
- +1 yıl
alışmaya bak alışırsın.
Soran+1 yılohoo ben ergenliğe girdiğimden beri alışamadım.
- +1 yıl
biraz daha sabır zaman herşeyin ilacıdır.
sade kahve ic ama çok icmen lazım küçültüyor istiyorsan arastir
00 Yorumlasarkık değilse problem yok iyi bile olabilir bence
08 Yorumla
Soran+1 yılsarkık olup olmaması değil hiçbir giydiğim yakışmıyor
Soran+1 yılohoo türk kızlarına rüküş demişsin ama yabancıların hali daha fena :D
Soran+1 yılbiz bütün gün ağzımız açık nasıl bu kadar rüküş giyinmişler diye izliyoruz okulda.
Soran+1 yıltamamen saçmalıyorsun.
Soran+1 yıltürk erkekleri gibi kıro giyinen erkeklerin türk kızının zevkini eleştirmesi çok ilginç asıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumdayız bulursan çaresini söyle
00 Yorumla
+1 yılŞanslısın...
08 Yorumla
Soran+1 yılhiçte değilim
- +1 yıl
Yani benim açımdan "şanslısın" diyelim o zaman...Bana büyük göğüslü kızlar daha çekici geliyo..o Baabda...Kusura bakma..
Soran+1 yılyok artık şimdi bir yerde küçük göğüslü bir kız varken diğer yandan daha olgun gösteren büyük göğüslüyü mü tercih edersin
- +1 yıl
Ee bacı,kalkıpta ayak parmaklarına kadar değiyosa bende ona sıcak bakmam! Anla işte daaa...Büyük göğüs var küçük göğüs var..Minicik küçücük göğüslü kız benim ilgilimi çekmez..Ama dolgun vucutlu bir kız çeker..Herkesin isteği, bakış açısı farklıdır..Yok artık da ne yani! Alla allaaa
Soran+1 yılsarkıklık değil kastım ama bariz bir büyüklük beni rahatsız ediyor.
- +1 yıl
Anladım...Ama estetik falan filan...Sıkıntıya girersin..Bıcak altına yatcan sonuçta..Diyet falan yap...Yada kendine karadenizli bir sevgili bul! :))
Soran+1 yılne diyeti ya zaten inceyim?dahada büyük memeli kalmak istemiyorum.
- +1 yıl
Meme diyeti yap! Göğüslerine barfing yaptır! Bi tv programında izlemiştim..Kadın memeleriyle kutu kolaları eziyodu...Evde bu şekilde pratik yap! Tövbe estfllah...Benden tavsiyeler bu kadar...Byee
Gizli Üye(36-45)+1 yılToparlayıcı-minimanize sütyen kullan.
03 Yorumla- +1 yıl
Büyük göğüs var dediler geldik asdsfasdg
Soran+1 yıletkili değil ki hepsi öyle zaten
- +1 yıl
Keske benim manitam olsan
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerde buyuk olani seviyormus demek
01 Yorumla- +1 yıl
kekelemenin yazıya dökülmüş hali mi bu :D
+1 yılBöyle daha iyi
12 Yorumla- +1 yıl
Nerde meme orda sen jkashfkjha
Soran+1 yılkesinlikle değil