250 gr için değer mi arkadaşlar ya?

ya bıktım artık bu kızlardan yeminle. insan gibi biriyle tanışıyım görüşeyim ve evliliğe gidiyim diyorum gerçekten işi zora sokuyorlar olmuyor arkadaş nasıl bir beyinleri var çözemedim ben bu kızları. buradan biriyle konuşmaya başladım muhabbet güzel gidiyor ama nazından geçilmiyor yahu. sanki dünyayı o yarattı. bir gurur bir kibir, bir ego vs vs. tüm tanımaya çalıştığım kızlar peşinden sürüklemeye çalışıyor beni. ben kırmamak için herşeye he diyorum. onun umrunda değil. nazları bitmiyor bunların arkadaş. ben de sıkıldım artık yazmıycam o yazarsa yazsın yazmasa da umrumda değil artık. ben yazmasam gururundan ölse de yazmıyor zaten. nasıl bir yaratık bunlar? değer mi lan 250 gr uğruna bu kadar çaba sarfetmek? hem kızlar cinsel anlamda erkeklerden kat ve kat daha fazla zevk alıyorlar, kız nüfusu fazla olmasına rağmen neden onlar elimi sallasak ellisinde? erkekler öyle olması gerekmez mi? hep bu abazaların prim yaptırmaları yüzünden bunlar. arkadaşlar hormonlara baskı yaparak cinsel isteği durdurma yöntemi var mı? ben bıktım erkekliğimden. hayat çok zor. kızlar daha da zorlaştırıyor bu hayatı.
katılıyorum haklısın
haksızsın kızların nazını çekmek zorundasın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
250 gr için değer mi arkadaşlar ya?