Alışveriş & Hediyeler 250 tl bir çoraba verilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İnfluencarda gördüm hoşuma gitti, 250 tl verilir mi?, çabuk kaçar mı sizce 250 tl bir çoraba verilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı. Evet verilir. Bazı çoraplar bir kaç kezde fazla girilemiyor olabilir ama gerçekten çok güzeller değer bence.. 1 0 Yorumla
Alyssa_vf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Çok istiyorsan , beğendiysen al. dikkat ettiğin sürece bir şey olmaz bence 2 0 Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Verilebilir kaçarsa kızlar birkaç yerinden yırttıp onu da moda yapıyorlar ya. Her şekilde kullanırsın yani 0 0 Yorumla
bublesssss Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Verilir bence ya güzel çorapmış ama dikkat etmezsen kolay kaçabilir 1 0 Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Verilir tabi guzel corap bunu aslinda bacaklarinin guzelligine baglamakta gerekir 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Verilebilir 250 tl nin bir değeri yok, az önce oğluma kantinden yemesi için 100 tl verdim düşün yani 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Boyle fizik yoksa ve seks partisine katılmayacaksan gerek yok 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl 250 tlye karnını zor doyuruyorsun neredeyse. çorap nedir ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Valla verilir ki vermişin, kaçarsa da sana kaçar, bize thomas edizhun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben değilim o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzülme bigün seninde olur Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Güzelmiş bu arada o kadar etmez ama link alabilir miyiz favoride dursun hediye önerisi sjsj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevgilim tangaya 800 TL vermis sen canım dedim tartışma sebebi şimdi konusmuyo benle 🤭 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Unflincer ne ya popon açan ünlü oluyor keşke bu devirde doğmasaydım orspu çorabı resmen 0 0 Yorumla
Gizem9913 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Önemli bir yerde giyeceksen verilir. Dikkatli giyersen belki bir kaç sefer kullanabilirsin 2 4 Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Yine de cok ama yerine göre Yorumla Gizem9913 +1 yıl @Melissahuzuru bilmiyorum ben verirdim. Bazen tek sefer giyebileceğimiz abiyelere bir sürü para döküyoruz Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Aslında evet içinde kalacağına ver bence de zaten yırtılırsa her türlü yırtılır Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Bende olur olmadık paralar verdiğim şeyler olmadı değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok istiyorsan al bence içinde kalmasın. Kaçmaması için bi öneri vereyim hiç giymeden paketini açmadan dondurucuda bi gece beklet sonra giy ben bir kere denemiştim işe yaramıştı. 1 0 Yorumla
sexy_erkek94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Bence verilmeli eğer seksi bir kadin olmak istiyorsanız 0 0 Yorumla
trakyalp Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl kanka bacak olsun yeter bizim millete :D çoraba kim bakacak. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. gayet de verilir 20 lira mı olacaktı 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 359 cevap paylaştı. bacaklar bunun akdar cılızssa alma :) 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ben bu çoraba verirdim.. Ama parayı değil 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Model olarak güzel duruyor ama kalitesini bilmem 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. ve erkek seks sırasında yırtacak... :D 0 7 Yorumla RabiaAltıntaş05 +1 yıl La hayatta almam böyle bisey ozamana ya jsjsjsj Yorumla İsmaill19 +1 yıl @RabiaAltıntaş05 alma :D Yorumla RabiaAltıntaş05 +1 yıl Jssjsjj😂 Yorumla RabiaAltıntaş05 +1 yıl Ama bence de yırtar ya 😀 Yorumla İsmaill19 +1 yıl @RabiaAltıntaş05 evet paraya yazık :D Yorumla RabiaAltıntaş05 +1 yıl Ayn 😁 Yorumla RabiaAltıntaş05 +1 yıl 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Evet verilir. Bazı çoraplar bir kaç kezde fazla girilemiyor olabilir ama gerçekten çok güzeller değer bence..
Çok istiyorsan , beğendiysen al. dikkat ettiğin sürece bir şey olmaz bence
Verilebilir kaçarsa kızlar birkaç yerinden yırttıp onu da moda yapıyorlar ya. Her şekilde kullanırsın yani
Verilir bence ya güzel çorapmış ama dikkat etmezsen kolay kaçabilir
Verilir tabi guzel corap bunu aslinda bacaklarinin guzelligine baglamakta gerekir
Verilebilir 250 tl nin bir değeri yok, az önce oğluma kantinden yemesi için 100 tl verdim düşün yani
Boyle fizik yoksa ve seks partisine katılmayacaksan gerek yok
250 tlye karnını zor doyuruyorsun neredeyse. çorap nedir ki
Valla verilir ki vermişin, kaçarsa da sana kaçar, bize thomas edizhun
Ben değilim o
Üzülme bigün seninde olur
Güzelmiş bu arada o kadar etmez ama link alabilir miyiz favoride dursun hediye önerisi sjsj
Sevgilim tangaya 800 TL vermis sen canım dedim tartışma sebebi şimdi konusmuyo benle 🤭
Unflincer ne ya popon açan ünlü oluyor keşke bu devirde doğmasaydım orspu çorabı resmen
Önemli bir yerde giyeceksen verilir. Dikkatli giyersen belki bir kaç sefer kullanabilirsin
Yine de cok ama yerine göre
@Melissahuzuru bilmiyorum ben verirdim. Bazen tek sefer giyebileceğimiz abiyelere bir sürü para döküyoruz
Aslında evet içinde kalacağına ver bence de zaten yırtılırsa her türlü yırtılır
Bende olur olmadık paralar verdiğim şeyler olmadı değil
Çok istiyorsan al bence içinde kalmasın. Kaçmaması için bi öneri vereyim hiç giymeden paketini açmadan dondurucuda bi gece beklet sonra giy ben bir kere denemiştim işe yaramıştı.
Bence verilmeli eğer seksi bir kadin olmak istiyorsanız
kanka bacak olsun yeter bizim millete :D çoraba kim bakacak.
çok seksi oluyor verilir
gayet de verilir
20 lira mı olacaktı
evet verilebilir verdirilebilir
Kaliteliyse verilebilir
bacaklar bunun akdar cılızssa alma :)
Kaçar be bacim naptın hshshd
verilir de pentiye değil
Ben bu çoraba verirdim.. Ama parayı değil
Paranın değeri yok. Alınır.
Model olarak güzel duruyor ama kalitesini bilmem
Ben verdim çok kez bence değer