Bir kız kendinden 30 yaş büyük birini sevebilir mi? Yani herşeyini paylaşabilir mi, güvenebilir mi, inanabilir mi? Birde kız bu adama platonik aşık ve bu adamın karısı ve bir çocuğu var. :(
Cevabın nedir?
+1 yılSöyle düşün canım benim sen 30 yaşına geleceksin adam 63 ondan ne beklersin sonra aldatmak zorunda kalırsın tatmin olamıyorum diye ve ayri mesele seni eve kapatır kıskanır ve dayak yersin ayri olarak en kolay örnek ise seni kullanıp ayrılır kız avcisi Oyle adam çok benle konuşmak istersen konuşabiliriz beyin olarak yasim 60 benim
12 Yorumla
Soran+1 yılbir kere adam öyle bir tip ( kız avcisi Oyle adam) değil. efendi, yakışıklı, olgun... neyse ya bir hoş oldum. :)
- +1 yıl
Bana da hos olursun eminim daha gencim yerim seni bal gibi kız :*
En İyi Cevaplar
Sevemez o adam onu güzelce kullanır
04 Yorumla
Soran+1 yılSevemez o adam onu güzelce kullanır?
bu ne oluyor?
Soran+1 yıldeğil bence biraz açarsan daha iyi olur
Sevdiğini düşünmüyorum. Sadece hayranlık duyuyor olabilirsin. Ki bu gayet normal bir şey. Ancak aşk sevgi gibi bir durum düşünülemez. Bu sapıklık olur. 30 yaş fark üstelik adam evli ve çocuğu var. Gelip geçici bir şey olabilir fazla takma. Yalnış bir şeyde yapma sakın.
02 Yorumla
Soran+1 yılyemin ediyorum sizin gibilere minnettarım. yorumlarınız beni rahatlatıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı. Olsa olsa hayranlıktır. Kendini kaptırmasın.
Cok normal bir sey.
Birinin dusuncelerini sevebilir , yuregini sevebilir ama bu , o kisiye Aşık oldugun anlamına gelmez.
Yani ortada platoniklik bir mesele yok. Sadece hayranlık var.04 Yorumla
Soran+1 yılhele çok şükür beni anlayan biri çıktı.
senin gibiler hala var mı ya dinleyip ondan sonra yargılayanlar
platonik mi hayranlık mı bunu bende bilmiyorum işte
ama içimde ona karşı bir his var tek emin olduğum şey bu- +1 yıl
Cok iyi anlıyorum seni , ama gercekten hayranlık.. Hislerin cok kuvvetli oldugu icin ayırt edemiyorsun.
Aşk'a cok yakın ama Aşk degil.
Seviyorsun ama nasıl sevdigini anlayamıyorsun.
Bu boyle kalıcak.. Hic bir sonuclandırma yapamazsın.
Cok uzucu bir durum olmasina ragmen birini bu sekilde sevebildigin icin , kendinle gurur duymalisin.
Sonuc olarak sen sevgini icinde tutuyorsun. Evli oldugunu cocugu oldugunu dusunerek , bu yogun ismini koyamadigimiz hisleri yansıtamıyorsun.
Bu da zaten senin yüreginin temizligi ortaya koyuyor.
Boş konusanlara bakma ve aldırıs etme.
Soran+1 yılben ne dediğimi biliyor muyum ki? şaka bir yana bazen de ağlıyorum acaba ben niye bu kadar saçmalıyorum diye kafam çok karışık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
39Cevap
+1 yılbabasıyla sorunu olan ya da iliskileri iyi olmayan veya babasi hayatına girmemişse onu terketmşse böyle kızlarda yaşı büyük erkeklere aşık olma olayı var..
35 Yorumla
Soran+1 yılhiçbir alakası yok. anca bu yorumları yaparsınız zaten
- +1 yıl
😂😂 güldürdün. sen boyle degilsen istisnasin ama geri kalanlarin hepsi böyle. ve yorum yaparken ne yazacagimi sana soracak degilim. ayrıca kesin olarak sorunlarin var. istersen bahse girelim bir uzmanla görüş ve teşhisini gel buraya yaz. bu bahsettigin durum normal degil çünkü.
Soran+1 yıldurumun anormal olduğunu da nerden çıkardın
- +1 yıl
senden yaşça büyük birine ilgi duyuyorsun. hadi bunu geçtim bu adam evli. bunu da geçtim adamın çocuğu var. bunun yanlış olduğunu hata ettigini göremiyor musun? sağlıklı düşünebilsen ya da şöyle diyeyim bir etki altında olmadan düşünsen sana da ters gelecek bir durum bu. ama şu an bunun ters olduğunu düşünmek de istemiyorsundur eminim. yani bu durumdan sıyrılman gerek kendinbaşa çıkamıyorsan bir uzmana danışman gerek. herşey bir yana adam evli olmasa bir yerde tamam belki olabilir derrdim ama şu durumda şu hislerin gerçekten saglikli degil. son olarak yuva yıkan kötü kadın olmak istemezsin eminim bu duruma düşmeyi kimse istemez.
- +1 yıl
Doğru tespit
+1 yılbu kızın muhtemel sorunları war.. ailesel problemleri war.. muhtemel kücükken yeterince şefkat görmemiş.. yani acilen psikolojik tedaviye ihtiyacı war..
03 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok. nerden vardın bu kanıya?
- +1 yıl
bir psikolog ile görüş o sana anlatsın olayı..
Soran+1 yılgerek yok canım teşekkürler
+1 yıltakıntıdır ya ne paylaşabilirsin senden 30 yaş büyük biriyle bir kere hoşlandığınız şeyler farklıdır kuşak çatışması vardır senle o aynı tarz müzik bile dinleyemezsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılşalına münhasır emin ol ki dinlediğimiz müzikten tut herşeyimiz aynı bu arada kuşak çatışması derken ne demek istedin?
- +1 yıl
karısı ve çocuğu kısmını okumamışım okusaydım böyle bir yorum dahi yapmazdım.
Bence sevebilirsin iyi biride olabilir belki ama bağlanmamanı tavsiye ederim ben çünkü daha önce evlenmiş sen hiç böyle bir şey yaşamadan işte cocugu olmuş vs bir cok seyi deneyimlemis evlilikle ilgili şahsen ben bunu kaldiramazdjm + çocuğu var diyorsun her şey maddiyat degil tabiki ama o konularda sıkıntı çıkabilir çocuğu için o kadınla hep görüşmeleri vs gerekecek bence zor bir durum hiç girişme
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi orysplar ı ışidyli itylere vermek lazım. ;) Allahu Akbarrrrrrrrrrrrrr :-D orysp, kaşsar olma. ;)
011 Yorumla
Soran+1 yılisminde bile meymenet yok sen nasıl cehapelisin ya terbiyesizce konuşmalar yazık. sen kimsin de bana akıl veriyorsun ilk önce cehapeli olmanın hakkın ver de öyle yargıla
ışide çok meraklısın anlaşılan- +1 yıl
Işiydli itylere senin gibi orysplr vermek lazim :-D seni var yaa 7/24 dövymek, ac birakmak isterdim ;) orysp kız seniii. Sen bal gibi bir oryspsun. Ruhun orysp senin.
Soran+1 yılallahm ya allahn dincisi gelmiş bana fetva veriyo ayyy ne ne şekeysin öyle
önce yazmayı öğren cehapeli- +1 yıl
Benim iki tane hocam var. Biri yaşar nuri öztürk öbürüde adnan hoca kedicikleri olan. Adnan hocanin emegi bende büyük. Seni yerim bulursam :-D
Soran+1 yılhele yavaş ol biraz kimse beni kolay kolay yiyemez. sen rahat ol cehapeli
- +1 yıl
Benim bu dünyada esim benzerim bulunmaz. :-D hem milliyetciyim, hem dindar degilim ama akpyede oylar attim. Ama seni bir bulsam vallaha billaha yerim. :-D cok aciktim zaten. :-D özür dilerim yazdiklarim icin. Ama zorla adami mecazen kötü yollara dusürüyorsunuz :-D nasil chp yuzunden bazen akpye oy atiyorsam zorla kizdirdin benin 53 lük ney yaaa ben varken :) :) Tatli kizzzzz seni.
Soran+1 yılbazıları öyle anlamsız olmuş ki anlamadım ama neyse senin chpli akpli milliyetçi dindar olman umrumda değil istediğini seçersin
- +1 yıl
Benimle tanissana :-) :-D
Soran+1 yıloldu efendim başka emriniz
- +1 yıl
Sevgilim ol :-D yanaklarini sıkayım :) :)
- +1 yıl
Nasıl cevap bunlar yaa 7/24 dovcem... ne senin sorunların var git de bi tedavi ol senin gibi hayvanları topluma saliyolar sonra toplum niye bozuk anan baban terbiye verememiş sana canım 😡😡
ben seviyorum...
kendimden 30 yaş büyük birini çok ama çok seviyorum...
iyi ki varsın canım babammm:)11 Yorumlasever sekerim kalp bu. ama belki sadece heves ettin , gelip gecicidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler ya yorumunu beğendim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYani diyorsunki bir kız babası yaşındaki bir adamı sever mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır sorumu okumadın galiba.
- +1 yıl
Sorunun cevabı yukarıdaki soruda gizli, bence sen anlayamadın.
Soran+1 yılnasıl ya?
- +1 yıl
Baban yaşındaki bir adamı neden seviyorsun veya neden seversin?
Soran+1 yılçünkü çok hoşuma gidiyor deneyim tecrübe açısından
ve yaşıtlarımdan daha anlayışlı olsa gerek- +1 yıl
Sana kolay gelsin, hayatında başarılar o zaman :)
+1 yıloo 30 yaş baban yaşında yani anlaşamazsın sen onu anlamazsın o seni anlamaz hemde evli ve çocuğu varsa hiç olmaz
00 Yorumla
+1 yılGet başkasına aşık ol kızım. Yuva yıkanın yuvası olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşıtlarımla da anlaşamıyorum nasıl olacak? çıkmazdayım.
+1 yılsacmalamayin ya sadece ilgi gördügün icin bu kaniya varman yasinin ne Kadar Kücük oldugunu gösteriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılyaşım 23 ve sana kanıtlama gereği duymuyorum ister inan ister inanma
- +1 yıl
50 yasindaki adama asiksin yani?
Soran+1 yıl50 yaşında değil ya
- +1 yıl
30 Yas büyük diyorsun ne cemkiriyorsun?
Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Normalde herkesin hayatına kimse karışamaz der geçerdim lakin aptallık yapma.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılSevemez. Rezaletin daniskası. Çocuğu yaşında resmen.
Hadi sevdi vs vs. E o adam ilerde eşine nasıl kocalık yapıcak04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
E o adam ilerde eşine nasıl kocalık yapıcak
derken?- +1 yıl
Yahu 30 yaş var. 10 yaş bile sıkıntı. Bunun birleşmesi vs var. Yaş farkı çok çok fazla. Baba yerine aşkım kocam mı dicek
Soran+1 yılhemen birleşme mi geldi aklına? hem birleşme ne alaka ya?
- +1 yıl
Bak şimdi bunun hemen akla gelmesiyle alakası yok.
Mantıklı olalım.
Bir adam var evli ve çocuklu. Hadi gitti o kız yuvayı yıktı.
Şimdi sırada o kişiler arasında flört vs. Hadi evlendi de diyelim. 30 yaş var fark var arada.
Kız 20 erkek 50 diyelim.
Kız hayata daha yeni yeni başlıyor, şımarmak şımartılmak , eğlenmek gezmek tozmak.
Erkek ise her şeyi zaten yaşamış. Biraz daha sakinlik ister. Monoton bir hayat ister.
İlk zamanlar elbette eğlence vs. olabilir.
Adam ikinci damatlığını giyecek , kız ilk gelinliğini. Burda dahi çatışma var.
Erkek baba olmuş , kız ise ilk defa anne olacak.
Erkek ayrılmış olduğu eşinin düzenini isteyecek , kız bunları yerine getiremeyecek.
Alışkanlıklar. 50den sonra zaten adam sinirlilik falan başlamış olacak.
Hadi onları da geçelim. adam 60 kız 30 oldu.
Bu adam bu kızın cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılayacak?
Hayallerle yaşamasın kimse.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence heves olabilir. Genelde öyle kızlar baba sevgisi tatmamış kişilerden çıkıyor, üstelik seninki evli ve çocuklu şaşırtıcı, hiç bulaşma öylesine.
03 Yorumla
Soran+1 yılbaba sevgisiyle hiçbir alakası yok ailemden memnunum.
sadece 4 yıllık tanışıklığımız var ve bu süre zarfında da adama çok alıştım. :(- +1 yıl
30 yaş çok büyük ya takıntıdır, o adamla bir şeyde paylaşamazsın sana denk değil yani unutursun düşünüp durma başka şeylere odaklan.
Soran+1 yılhergün gördüğüm birini nasıl unutabilirim ki her gördüğümde daha da çok aşık oluyorum
onu gördüğümde elim ayağıma dolaşıyor, içim içime sığmıyor, kalbim yanıyor, ona sarılmamak için kendimi zor tutuyorum. :(
Zihin ezik burjuvazi hem yahudi hemde nazi diyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılmüslimden iyidir ;)
+1 yılOHAAA! ulan ohaa! Baban daha yakın sana bence. babayı dene önce bir.
08 Yorumla
Soran+1 yılistersen tebiyesizleşme
- +1 yıl
İstersen sen terbiyesizleşme.
Soran+1 yıln'aptım ben şimdi?
- +1 yıl
30 Yaş diyorsun30 yaşş.. babandan bile büyük.. Tamam ben seni eleştirymiroum da yasağa ilgin olabilir benim devar. Bari yapıyorsan adam akıllı yap.
Soran+1 yılnasıl adamakıllı
- +1 yıl
mesaj at bana.
Soran+1 yılemir veriyormuşsun gibi geldi :)
- +1 yıl
Mesaj atar misin bana
Babandan bahsediyon galiba? Sen iyimisin ne isin var o yastaki adamla seni kullanir atar köseye hadi 5 ,10 yas anladik 30 ne :(
06 Yorumla
Soran+1 yılkullanıp atmak nedir ya?
ne kadar kaba bir tabir
Soran+1 yılpardon ama hiçbir insan 4 4 lük değildir, düzgün değildir. illa ki bir hatası vardır
Soran+1 yılyanlış yoldasın ne ya? :D
sanki kötü yola düşmüşüm.
+1 yılaşk bu ne olacağı belli olmaz ben kendimden 8 yaş büyük birini sevdim
10 YorumlaKendisi baba sevgisinden mahrum kalmis kizdir kanimca.
01 Yorumla
+1 yıl:S adam bunak olucak kız hala genç olmaz öyle şey..
00 Yorumla
+1 yılKendi kendini kandırıyordur sadece, babası yasında birisiyle doğru değil zaten
00 YorumlaYuva yikacak yuvası olabilecek mi sanki? Otuz yaş ne demek ya
00 Yorumla
+1 yılElbette esas olan uyum ve duygulardır yaş bir anlam taşımaz
10 Yorumla30 yas cok degil mi? 10 15 yasta bile bu is cok zorken...
00 YorumlaBende çok seviyorum fotolarına bakmadan edemiyorum çocuklar duymasındaki tutku gibi olmaktan korkuyorum inşallah yapmam
00 Yorumla
+1 yılMesaj atarsan sorunu özelden cevaplamak isterim ✌🏼️
07 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef xper puanım fazla olmadığı için mesaj atamıyorum. :(
- +1 yıl
Yükselince at çok önemli tüm yorumları okudum benimde var arkadaşım erkek
Soran+1 yılNasıl yükselecek bilmiyorum yükseltmeyi
- +1 yıl
Soru falan cevapla ama mesaj at
Soran+1 yılAnlamadım ya
Soran+1 yılTakip etsem olmaz mı mesaj atamıyorum çünkü
- +1 yıl
Olur
Vazgeçmek elindeyse aşık değilsindir zaten küçük.
00 YorumlaAynı durumdayım nasıl cikicam işin içinden bilmiyorum
00 YorumlaO hayranliktir yanlış anlama olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah öyledir
KıZ sevetde adam evli sevgı bahanesıne kızı yer
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl biraz açar mısın?
+1 yılBabası veya amcası olarak evet
00 Yorumlasorunlari varsa sevebilir.. normal kiz sevemez..
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ne gibi sorunlar?
normal kızlar da yaşıtlarıyla o sokak senin bu sokak benim fink atıp durur öyle değil mi?
30 yaşmı hayır o kadarda değil bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşını geçtim evli adam...
00 Yorumla
+1 yılİğrenç. Sevemez. Sevmemeli.
00 Yorumla
+1 yılBu kız sen misin yoksa?
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi kız?
- +1 yıl
soruda ki özneden bahsediyorum :D
+1 yılCok zor durumdadir mutlaka
04 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
- +1 yıl
Bosluktadir , yalnizliktan bunalmistir, ilgiye sevgiye actir..
Soran+1 yılboşlukta değilim
bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı...
diğerlerine cevap yazamicam -_-- +1 yıl
Hayirlisi artik
Sonu husran nede olsa
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Oha 30 çok , aşırı çok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaban seni sevmedi mi
04 Yorumla
Soran+1 yılgizli gelmiş gizliye fetva veriyo bir git ya
Cevap sahibi+1 yılPsikolojide yaptığın şeyin açıklaması bu. İnsan doğası gereği genç ve güzel olana yönelir, senin tam tersini yapıyor olman psikolojik rahatsızlığa sahip olduğunu gösteriyor.
Soran+1 yılgüzel olan illa ki genç olan mıdır?
yaşlının, olgunun güzeli olamaz mı?
Cevap sahibi+1 yılGüzel demek sağlıklı be dinç demektir. Yaşlılık çökme dönemi, sağlıklı falan değiller. Doğana karşı geliyorsun işte.
Muhtemelen fazla mıymıy duygusal bir tipsindir, realist ol biraz.
Ohaalan sana canım yokluktamsn
06 Yorumla
Soran+1 yılevet yokluktayım :D
bu nasıl bir görüş ya :D
Soran+1 yılevet ulaşılmaz her zaman cazip gelmiştir bana
Soran+1 yılhiç işim olmaz
+1 yılSevemez ilerde ikiside mutlu olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılneden mutlu olamaz? olgun erkekler genç kız severdi hani?
- +1 yıl
Olgunluktan kasıt senden en fazla 10 yaş büyük olandır , baban yaşındaki olgun olmaz yaşlı olur
bence kız baba sevgisi arıyor her halde? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni tanıyor musun sen?
hayır
o halde böyle yorumlar yapma
ayrıca böyle büyük birinden hoşlanınca illa ki babayı araya katıyorsunuz
erkekler büyük kadınlardan hoşlanınca anne sevgisi arıyor demiyoruz ama
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerizekali kiz cok bu ulkede
017 Yorumla
Soran+1 yılbeni yargılamak sana kalmadı. ya anlamıyorum ya sırf hakaret, küfür etmek için yorum yapanlar var. ve emin ol ki bu ülkede canım kız olduğu kadar mal erkek de çok.
- +1 yıl
ben yargılamıyorum bir kızda mantık yoksa mantıklı düşünemiyosa akıl yoktur
benim yaşım 30 60 yasındaki kadına aşık olsam ne dersin?
Soran+1 yılseviyorsan anlaşabiliyorsan sorun yoktur. seni yargılamak bize düşmez bize bk yemek düşer.
- +1 yıl
kızım sende beyin yok mu nasıl anlaşayım ben o kadınla kadını cinsel hayatı bitmiş evlensem mast mı yapıcam yoksa ona hizmetcilik mi
Soran+1 yılofff hiç uğraşamicam
- +1 yıl
yemedi değildi geleceğinizi düşünemicek kadar beyin yoksununuz onuda gecli evli adamlara asılcak kadarda midesiz
Soran+1 yıl-_-
- +1 yıl
yaş allah bilir 17 dir adamda 47 o kadar komiksiniz ki evlensen bile 5 sene sonra kocanı aldatmaya başilarsın hizmetcilik yapmaktan sıkılırsın kocan seni felaket kıskanır cunku kendisi sana yetemicek
Soran+1 yılne alaka ya 23 yaşındayım ben ne 17 si? sen beni tanıyor musun ya?
hem bilmiyor musun? bu siteye 18 yaşından küçükler giriş yapamıyor- +1 yıl
siteye 18 yasından küçükler giriş yapabiliyor yaşını 30 yapıp giren cok
seni tanımama gerek yok geleceğini düşünmüyorsun geleceğini düşünmeyen anlık seven üstelikj evli birine aşık olan kızda akıl aramam
Soran+1 yılya geç bunları da
peki 17 ve 47 yi nerden çıkardın neden bu rakamlar
söyler misin?
çok rahatsız oldum şu an yemin ederim ki sanki beni tanıyor gibisin- +1 yıl
ergenler ergenlik hevesiyle öğretmen ya da o tür yaşlı insanlara ilgi duyar heves yani
ben sana diyorumki istersen melek gibi bir kız ol süper kız ol ama 30 yaş büyük evli adama aşık olup kapılıp gitmem akılsızlıktan başka bişey değil o adamla gelecek olmaz istersen sana bikaç gün önceki soruyu atayım
Soran+1 yılevet ergenlik hevesi olabilir
ama bazıları yok baba sevgisi aile sorunları hiç kimse bu gözle bakmıyor soruna
peki bu sorun nasıl geçebilir bilgi verebilir misiniz?- +1 yıl
Dusunmiceksin onu unytcaksin bunla gelecegim olmaz diceksin
Soran+1 yılher zaman görmek zorunda olduğum birini mi? 4 yıldır görüyorum. :(
- +1 yıl
Olmicagini biliyosun ya da karisinimi aldatsin aldatan adam senide aldatir bazen mahallede 3 5 yas buyuk bir kizi gorurum hep hayranlikla bakarim ama asik olamam cunku buyuk cunku olmicak
+1 yılBayramda elini öpersin artık
10 YorumlaSever sever dedesi yasindaki ni bile sever
00 Yorumla
+1 yılolabilir tani aşk bu nereye konar belli olmazzz
00 YorumlaSeviyorsa dede niyetine seviyordur :D
00 Yorumlamsever ama manyaklaşmanın alemi yok :)
00 Yorumla
+1 yılsen 20 olsan adam 50 oluyor olmaz bu ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar meraklısınız dede y... ğı yemeye...
11 Yorumla
Soran+1 yılne dedesi be gördün mü de konuşuyorsun
her gördüğümde eriyorum bitiyorum adama
Tabiki hayır...
00 Yorumlahayır yapma olamaz
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılne olabilir?
- +1 yıl
Sevebilir
Saçmalama uzak dur
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden?
Soran+1 yılevet çok kötü ya
Soran+1 yılinşallah
amin
Çok saçma ve iğrenç.
00 Yorumla
+1 yılmal mısın sen
03 Yorumla
Soran+1 yılevet malım :D
- +1 yıl
başarılarının devamını dılerım o zaman
Soran+1 yılteşekkürler -_-
+1 yılAferin
00 Yorumlanasıl kız o öyle
00 Yorumla
+1 yılYohhamına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYook deve
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kız kendinden 30 yaş büyük birini sevebilir mi? Acil yardım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler