sizce evlilik gibi bir düşüncesi olur mu? ciddiyim..
Bir Kız Kendinden 23 yaş büyük bir erkeğe aşık olursa?
sizce evlilik gibi bir düşüncesi olur mu? ciddiyim..
inanır tabi kim istemez kendinden yaşça küçük bir bayanı tecavüz etmeyi..kızı yaşında insanları tecavüz eden bebek ve çocuk tecavüzcüleri gibi...bence tecavüze girer..baban yaşında insanla yatmayı miden kaldırıyorsa kusura bakma ama kabul edemem.
yatmak ne? evlilik düsünüyorum..
yanı gayrımesru olmazsa ne sakıncası var? nikah düşmüyor mu? bak kınama yemın ederim goguslerı torba olup aşağı sallanmış birine tutulursun çünkü ben de 2 kişiyi böyle kınamıstım hatta or...lara bak bunların büzüşük şeyinden başka sap mı bulamadılar diyordum işte başıma geldi çoook tatlı bebek gibi anlatamam görmen lazım
ya ınanclı da biri yani yobaz değil ama akademisyen.. ama ben mezun olalı çok oldu un den..
yanı onu okulda gormus degılım bolumlerımız de farklı.. meslekler de aynı degıl..
oyle terbiyesiz bir kız gordugunde delirecek bir erkek değil,çok saygın bir insan çevresinde tanınan çok sevilen
onu sevmek suc mu ? bana ne evlenicem .evet izin vermezler
benım peşimde daha genc, egitimi daha parlak erkekler de var..aşık olamıyorum.
sevemiyorum... sence bu bebek sahibi olmak ister mi? yanı 2 cocugu var?
bebek yoksa ben de yokum arkadaş
gerçekten mı? tedavi olmayı dusundun mu?
düşünmedim ya penisilin vuruyorlardı ben de korktum ve vurdurmadım...çocuğumun olmasını da istemiyorum zaten..aşırı mastürbasyondan dolayı oldu ve spermim kalitesizleşti ve kurudu..o yüzden ilişki kuramıyorum..zaten kız arkadaşımdan ayrıldım ama bu sebepten değil..sevgimi hissetmemiş galiba bu aralar..anlayamadım hiç...o sorun etmemişti çocuğumuzun olmaması halinde bile ama olmadı..
ya dalga gecme...
niye dalga geçeyim ki zaten tipsizin tekiyim cenab-hak bana çocuk vermez ki zaten kendime zor bakıyorum bir de çocuk bakacam..bu dünya acımasız...sevdiği kıza beddualar eden büyü bile yapmayı düşünen birisi olarak zaten ben edepsizin tekiyim..22 yaşıma geldim ama bir 50 yaşındaki delikanlılar gibi olamadım..hiçbir kız benden hoşlanmıyor..yolda görseler göbeğime bakıyorlar..sanki hamile erkekmişim gibi muamele görüyorum..
lütfen büyü filan yapma cok gunah başına iş açarsın
kendine güven biraz elin yüzün düzgün
herkesin bir kusuru olur gobegını cok takma
onun da göbegi var ama seviyorum
tapıyorum deme ya kaka yapan birine.. günah
naptın sen kg vermek için bişiler yazmıstın aldın mı cihaz vs?
senin yaşına ve erkei mal varlığına bağlı :DD
mal filan yok alonkid, memur işte emekli olucak sanırım bir iki yıla..
hiçbişeyi yok :)
evet dogru anlamıssın ..malı da yok bu arada..
ya şimdi genclık halı super yakısıklı anlatamam yanı e tabi şimdi yaşını gostermıyor
44-45 gibi duruyor ben yasını yanlıs anladıgımı sandım once, çalıştıgı yerın sayfasına baktım dogum tarıhı dogru.. :) yüz hatları cok hosuma gidiyor konusmaları ılgı duydugu şeyler.. hep ortak konular
dernek üyeliği sebebiyle ;)
sen tek bşına aşık olmamaşsndr bnce karşı traf bekarsa snnle ilgilenip aklını çelmeye çlşmıştır
masum..iftira atmayalım lütfen, haberi bile yok
niye sürün yazıyorsun kı ayıp bu yaptıgın ..bedduan sana geri döner
o zaman sürün sende anladım :)
hihih deli ;)
nerden çıkcaz ya, haberi yok ki? keşke çıksak.. biraz sinirli de ha.. yani konusmaya korkarım da..
çok resmi tavırları- ama herkese karsı oyle
ayy keşke o da beni sevse
bi derneğe üyeyim ordan gördüm benim ilgimin farkında değil soyadımı bıle bılmez yanı ..nasıl belli edilir sence? oyle her zaman gorme sansım da yok?
işin kötüsü toplantı fılan da yok.. napsam ki.. pfff onca uye arasından benden baskasını bulamadın dıyebılır korkar belkı? yonetıcı degıl dernekde sıradan uye
mesaj attım :)
Cinsellikten istediği hazzı alamaz ama bunu sorun etmezsen bir şey olmaz
55 civarı.. çok tatlı acaip bilmiş ,sence seks yapamaz mı?yani hiç mi yapamaz?
yahu genclerin hep yapabilcegi ne malum? sankı herkes hergün çat çat seks mi yapıyor,yanımda olsun işte yeter
Cevap
10Cevap
İnanır.Eğer Şahıs Karakterli Bir Yapıya Sahip İse Oda Aşık Olan Kişiye Aşık Olacaktır.
bir birinizi sevebilirsiniz
bir sorun yok
önemli olan onun seninle evlenmek istemesi
evliliğe yanaşmıyorsa
vaktini boşa harcama
İnsanlık hali herşey olur
Zenginse inanmaz. Dayıya selam.
zengin değil bildigin memur
hayır aiksini söylerler.. napim ondan etkileniyorum
ona bakınca hep 30 lu yaslarındakı halını goruyorum-o zamankı fotolarını gormustum
yahu tamam da herşey seks mı? ortak cok noktamız var ılgı alanlarımız.. hayata bakısı. sonra ınanclı da.. ayrıca çok terbiyeli.. ne dersin?
kızım kafayı mı yedin sen ya
adam akıllı mantıklı biriyse kızı yaşındaki öğrencisiyle evlenmez zaten. öğretim üyesi olupta evleniyorsa zaten ben onun kalıbına tükiriym
ben onun ogrencısı degılım kı? kım dedı onu?ben mezun olalı yıllar olmus
akademısyen demek her unıbersıte mezunu olan kızla sevgili olan demek mı?
tamam benım de unıverıste egıtımım var ama bölümlerimiz farklı, ne alaka? ogrencısı dıyorsun allahım ya..
ben mezun olduğun okuldaki hoca zannettim. çok mu mantıklı sanki yaptığın ? üniversite mezunuysan ona göre davran. ailen ne diyecek ? adamın çocukları ne diyecek? eski karısı ? belki de adam bile kabul etmeyecek ama bunu düşünüyosan gerçekten mantık sıfır sende. hepsini geçtim bence sırf ailen üzülmesin diye yapma. ben yaparım mutlu olucam diyorsan yap. kendin dışında herkese hayatı zindan et
hayır ya, benım hocam fılan degıl ben de unıversıte mezunuyum ama onun bolumu cok farklı bır alan.. ben başka bölüm mezunuyum. eski karısı mı? biri bir insanla evlenince boşansa dahi tapusu mu onda o kim oluyor ki kbu adamın hayatına mudahale etsin. finosu değil herhalde onun.. ayrıca adam neden kabul etmiyormuş? bulmuştu da? teklif eden de yok zaten , ben sizin fikrinizi öğrenmek istedim, tepkisi ne olur diye..
ben müdahale etme anlamında demiyorum. insanlar böyle bir şeye hoş bakmaz. ben laflara dedikodulara katlanıyorum dersen tamam. en basitinden adama bak kızı yaşında biriyle evlenmiş diyecek herkes.
desinler bana ne?
onlar benım dedıklerıme aldırıyorlar mı kendı hayatlarını yaşarken? ben kime hükmedebilmişimki onlar bana karısabılsın
ağızlarını yırtarım
hayat senin hayatın ben sadece düşüncelerimi söyledim :)
hahaha :D güncellemsini yediğim :D
çok tatlı biri gerçekten
yeni resim yüklemiş sevsinler seni bıcırıgım benim
aşktır bu nereye koncağı belli olmaz
o zaman ben susuyorum.
inanir ama erkek belki istemez
seninlemi ? yaş kaç ? adm hiç evlenmemiş mi? adm da yaş kaç ?
evet benımle.. evlenmis -bitmiş..evet 2 cocugu var unı de okuyorlar
adam pek sıcak bakmaya bilir 2 çocuk üni de.
benımkı hayal tabı su an
sadece ne düşünür merak ettim adamın bıseyden haberi yok cunku
belli dönemler de olgun erkek çekici gelebilir. bu bir gerçek
inanır niye inanmasın... kim bu şanslı erkek
kalkmaz onun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar