Bir kız kendinden 18 yaş büyük bir erkekle sevgili olup evlenebilir mi?

Arkadaşlar ben 19 yaşındayım sevdiğim ise 37 yaşında birbirimizi seviyoruz biz birbirimizi kabul ediyoruz adam evlenip boşanmış anlaşamamışlar ama bana çok iyi davranıyor durumu iyi benim babam yok ama beni hem sevdiğim adam olarak hem de babam gibi koruyup kolluyor iki gün önce bana sen beni sev bana yeter ben seni prensesler gibi yaşatırım hem mutlu ederim hem de çok güzel bir hayat sunarım dedi sen üniversiteni bitirince de evleniriz dedi ama aklı sürekli başka yerlerde yani işleri çok yoğun falan vs ayrıca çok fazla şey düşkünü burada söylemek istemiyorum (baş harfi c son harfi ise l 6 harfli bir kelime desem siz anlarsınız) ayrıca çok fazla yoğun derken kendi işyeri var bana pek fazla vakit ayıramıyor bir de uzak mesafe ilişkimiz var ama bilemiyorum çok kararsızım sizce olur mu olmaz mı ama birbirimizi gerçekten çok seviyoruz ve aşığız birbirimize beni linçlemezseniz ve ortada aşkın söz konusu olduğunu ve aşkın yaşının olmadığını göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız çok sevinirim
Bir kız kendinden 18 yaş büyük bir erkekle sevgili olup evlenebilir mi?