İKİ SEÇENEK: ZAMANLA GÜVENDİĞİNİ SEVMEK Mİ , SEVDİĞİNE GÜVENMEK Mİ? SİZ HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ?

Selamün aleyküm. Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Size iki kişiden bahsedicem. İki ay önce iş yerinden biriyle tanıştım. benim yaşlarımda efendi düzgün bir insan. konuşmaya başladık. Bana çıkma teklifi etti. başlarda sadece hoşlantı vardı. Teklifini kabul ettim. daha çok konuşmaya başladık. birlikte zaman geçirmeye başladık. Bu hoşlantı ilerler belki aşka dönüşür dedim ama olmadı. sıkılmaya başladım. Ona aşırı güveniyorum. bana değer verdiğini hissettiriyor. ama sadece bu kadar. güvenden başka bişey hissedemiyorum.. ayrılmayı düşünüyorum ama onun kadar güvenilir bir insan bulacağımdan şüpheliyim. onu zamanla sevmeye başlarmıyım? bu güven aşka dönüşür mü?

İkincisi: Biri var , gözlerine baktıgımda kaybolduğum , görünce kalbimin ritmi hızlandıgı , dokundugumda dona kaldıgım. Bu kişiyi gerçekten çok seviyorum. ama çok korkuyorum. Hakkında çok kötü şeyler duymuştum. başlarda uzak durmaya çalıştım , düşünmemeye çalıştım. Ama onu görünce herşeyi unutuyorum. zamanla anladım ki onunda hisleri bana karşı boş değilmiş. Bana güven verebilcegini , güvenimi boşa çıkarmayacagını falan söylüyor. Çıktığım çocuga haksızlık yapmamak için Ona yaklaşamıyorum bile. karşılık veremiyorum. ne yapacağımı bilmiyorum. Attığım fotoğrafta onun bana yazdığı mesaj.
ne yapayım şimdi? siz bana söyleyin
İKİ SEÇENEK: ZAMANLA GÜVENDİĞİNİ SEVMEK Mİ , SEVDİĞİNE GÜVENMEK Mİ ? SİZ HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ ?

İKİ SEÇENEK: ZAMANLA GÜVENDİĞİNİ SEVMEK Mİ , SEVDİĞİNE GÜVENMEK Mİ? SİZ HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ?