SEVGİLİME ÖNCEKİ HAYATIM HAKKINDA DETAY VERMELİ MİYİM?

Evliliğe giden uzun bir ilişkim vardı. O ilişkide yaşamak istemeyeceğim şeyler yaşadım. C. ilişkimiz oldu ama bu da uzun süren ilişkimin sonlarına doğru yaşanmıştı. Bir nevi evlilik vaadiyle hislerimin kurbanı oldum. Hamile kaldım ve çocuğu kültürel şartlarımızın elverişsizliğinden dolayı aldırmak zorunda kaldım. Kürtaj oldum. O süreçte sevgilim yanımda hiç durmadı psikolojik olarak beni çok kötü etkiledi uzun süren ilişkisi ben değilmişim gibi sonra da aldattı ve beni terk etti. Çok acı dolu günler yaşadım tarifi olmayan. Bu olayın üzerinden yaklaşık iki sene sonra bir çocukla tanıştım. Kendisi bana bir anda aşık oldu. Ben ona karşı hislerim olmasina rağmen, psikolojimin el vermemesinden dolayı çoğu kez reddettim yapamayacağımı bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim, yukarıda anlattığım nedenlerden dolayı asla hazır hissetmiyordum. Ama kendisi aylarca ısrar etti onun hayatına girmem için. Zar zor da olsa bir şekilde sevgili olduk. Ben sırlarımı söylemek için doğru bir zamanı bekledim. Hemen anlatmadım yaşadıklarımı çünkü tam anlamıyla tanımadığım bir insanın napacağını bilemezdim. Aylar geçtikten sonra ona geçmişimde c. bir birlikteliğim olduğunu söyledim. Tercihine bıraktım. Saygı duydu. Devam ettik bir daha da konusu hiç açılmadı. Çok daha güzel ilerledi ilişkimiz. Ama ben kürtaj olayını anlatmaya çekindim hem böyle büyük bir şeyi anlatmanın günah olduğunu bildiğim için hem de geçmişim hakkında bunca detay vermemin onu ve ilişkimizi huzursuz edeceğini düşündüğüm için söylemedim. Bir gün tepkisini ölçmek için kürtaj oldum diyip sonra şaka yaptım dedim o gün bir tepki vermemişti. Aylar geçtikten sonra bana böyle bir şey demiştin doğru muydu diye sordu. Onu kaybetmekten korktuğum ve henüz hazır hissetmediğim için hayır tepkini ölçmek için öyle söyledim dedim. Özet olarak c. birlikteliğimin olduğunu biliyor fakat kürtaj olduğumu söyleyemedim. Böyle bir şeye vereceği tepkiyi de kestiremiyorum. Sonradan duyarsa ilk benden duymadığı için onu kaybedebilirim, anlatırsam da kaybedebilirim. Onu kaybetmekten çok korkuyorum. Napmam lazım?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşamak istemeyeceğim derken zorla yaşanan bir şey değil fakat evlenene kadar yaşamak istemediğim şeylerdi. Deccal eski sevgilimin evlilik vaatleriyle ikna ettiği saf kurbanıydım.
SEVGİLİME ÖNCEKİ HAYATIM HAKKINDA DETAY VERMELİ MİYİM?