Gizli Üye(36-45)+1 yılYav benim anlamadığım bir şey var bu 150lik kızların hakikaten bir boy takıntısı var ve bunu aşamıyorlar.
Boyum 185 ve 150lik bir kıza kendimi fena halde kaptırdım ki öyle böyle değil 5aydır unutamadım. Ve beni bırakma nedenlerinden birisi de bu boy mevzusu idi. Ben ona göre çok iri ve uzunmuşum. Ulan ben seni ufacık boyunla kabul etmişim daha ne istersin bilmiyorum ki... Evlenmeyi bile kafama koymuştum yani. Her konuda anlaşıp bu boy mevzusuna takılmak nedir arkadaş. Öyle boylu poslu adamlara bakıp iç geçirmeyi bilirsiniz ama. Mevzu evliliğe gelince aradaki boy farkı en büyük sıkıntı olup çıkıyor.
Kısacası kızlar boyu posu geçinde kalbiniz güzel ve temiz olsun gerisi boş boş boş boş...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen ztn 165'im uzun kız ztn istemem 150-160 arası iyidir. Ufak ve çıtıpıtı olsun sevimli olsun huyu iyi olsun tamamdır. Öyle bir kızla düşünülür tabi. Ama şimdiki kızların çoğu uzun boylu hastası umrumdada değil açıkcası boyum kısa ama aklım uzun Allahtan, kızdan önemli daha büyük hedeflerim var şuanlık, gitsinler o tip aptallar kekolarla takılsınlar, bana kızmı yok!! analarının yanında bizim eve doluyolar. Anaları anneme mesaj veriyo ben yanaşmıyorum. Sert duruşum, efendiliğim, putinvari karizmam yeter evelallah.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa boylular genelde daha zeki olurlar gizli, kendilerini daha çok geliştirirler. Neden? Kendilerine o pek çok kapıyı açacak boyları posları yoktur da ondan. Bu özelliklere daha çok önem veren birilerini mutlaka bulurlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeğenmeyen herşeye kılıf bulan onu yok bunu yok diyen vardır. Aşkın fizikle alakası yok, engelli vatandaşlarımız bile engelli olmayan bir ile evlenebiliyorsa sorun yok demektir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
bence boyu fazla takma. benim boyum 1.88 ve 1.65 e kadar kızlara sıcak bakıyorum hatta çıtı pıtı , tatlı , bacakları kalın olmayan 1.60 kızlara bile sıcak bakabilirim. ama 1.60 altı asla. ama benim boyumu göz önüne alırsan 1.70 boyundaki bir erkek 1.55 i sorun etmicektir. o yüzden fazla takma boy kilo orantına dikkat et. örnek ( beren saat )
06 Yorumla
Soran+1 yılama sen mesela 163 164ü de sorun edermişsin? :/
Soran+1 yılaşk ilişkilerinde boy sınırı koymak ne bileyim..
Soran+1 yılboyu 170 olan erkek de seninle aynı düşünüyor ama, herkes ister yanındaki kız uzun boylu olsun.
+1 yılŞimdi benim boy kısa benim açımdan sorun olmazdı herhalde (bu arada 55 ve 65 arasinda cok fark var) ama boyu benden 15-20 santim daha uzun biri olsa mesela yanında çocuk gibi kalırdı. E istemezse de istemez öyle olunca tabi. Haklı mıdır?
Evet galiba biraz.00 YorumlaOnları sevin. Sevgiye muhtaçtırlar. Boylarıyla barışık değildirler. Alın kucağına öpün sarılın. Seni boyun için değil bak (kalbine elini koyarak) bunun için sevdim diyin.
13 Yorumla
Soran+1 yılmuhtacız tabii. sıkıldık erkeklerin bu kadar şekilci olmalarından.
Soran+1 yılsenin gibi insanlar... <3 :D
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. bu boy takıntısı nedır anlamadım gıttı. zaten Türk kadınının boy ortalaması 155-160 cıvarı
02 Yorumla
Soran+1 yıl163 müş
Kız arkadaşımın boyu 1.58 m! Benimse 1.82 m! Çok şükür dış görünüş açısından ikimiz arasında bir sorun yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu tip minyon bayanları daha hoş ve güzel buluyorum sevgili olduğum bayanlar genelde minyon tipli tarif ettiğin gibi, neden olmasın ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanımda 170 bile kısa kalırken istemem. En az 175 olacak oda türkiyede yok ztn en iyisi avrupaya göz atayım. Bu arada boyum 183 dedigim gibi yetmez o boylar bana :D
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma her şeyi mükemmel olsa bile mi sırf boyu yüzünden istemezdin? :(
Cevap sahibi+1 yıl155lik kızda ztn kalça yoktur adam akıllı.. belle birleşmiş olur kalça ve igrenc durur g-ötten bacak gibi bisey. Bacak boyu da uzun olmadıgı icin çekici gelmez. Belki bir ihtimal 165 civarıyl cıkarım ama o da cok harika olursa baska türlü zor.
Gizli Soran+1 yılBunlar dışında kişiliği ve yüzü de güzel olsa bile mi çıkmazdın? :(
Cevap sahibi+1 yılBelki tek gecelik için düşünülebilir ama yanıma yakışmayan birini napayım ki ben onla gezip kafelere falan gidicez hic yakısır mı düsün arada 20-25 cm boy var nerdeyse. Oda benim nerdeyse omzumun altına denk geliyor. Hoş durmaz kız dedigin erkeginin omuzunu 3-5 cm gecmeli. Ancak öyle yakısır yani arada max 10 cm olacak ki yakısabilesin.
- +1 yıl
183 boyun varmış abartma sende 190 lık çocuklar bu kadar abartmıyor kendini
Cevap sahibi+1 yıl@Özlem-özlem 190 boy cok uzun ve gereksiz bir boy bu ülkede ztn 170 in üstü kız bulamıoz. Onların yanında kızların nasıl cüce gibi kalacağını düsünsene hic yakısır mı? 180 lik kız olacak ki anca gitsin o adama.. Her neyse ronaldonun boya bak adam 185 hayvan gibi uzun duruyor. Ztn 185 in üstü gereksiz bir boy.. En ideali 180-185 erkek icin kız icinde 170--178 fazlası itici azı cüce gibi kalıyor o yüzden fazla boy da zararlıdır.
- +1 yıl
Kuzenimin sevgilisi 193 tü gayette gerekliydi yani kusura bakmada avutmana gerek yok kendini böyle gayette bulursunuz 170 kız hatta bende 170 im kızda 160 lardaymış kısa da değil 160 ama seninkide vay canına harika denilecek kadar iyi değil normal 183 upuzun felan değil
Cevap sahibi+1 yıl@Özlem-özlem Upuzun olmaya gerek yok onlar dev gibi cok bicimsiz duruyorlar. Gereksiz bir boy ztn.. Eger genetik rahatsızlıgı yoks bir ierkegin boyu max185 olur ztn. Onlar ya yediginden ya ictiginden ya da yaptıgı spordan dolayı uzuyorlar anca. Bizde zamanın da basket oynadık daha da uzardım istesem ama hic bir mantıgı yok 190 üstü sırık gibi gereksiz bir boy yanına hic bir kız yakışmaz onların.
- +1 yıl
Gayette güzel duruyor 190 lık mankenlere hakaret bu dediğin sen avuntu yapıyorsun emin ol seninde boyun normal ama abartmaya gerek yok klasik normal yani sanki mükemmel bişeymiş gibi davranma
+1 yılBoylar göreceli ve teoriye dayalıdır, örneğin uzun boylu erkeklerin minyon bayanlardan, kısa boylu erkeklerinde uzun boylu bayanlardan hoşlandığı gibi
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKısa boylu erkekler uzun boylu kızlardan hoşlanıyor da, uzun boylu erkeklerin minyonlardan hoşlandığına hiç şahit olmadım o şehir efsanesi bence
- +1 yıl
Bu bir teoridir araştırabilirsiniz
Gizli Soran+1 yılBakarım. Tecrübelerim tam tersi diyor ama
- +1 yıl
Yani benim boyum 185 genelde ilişki kurduğum insanlar 170 ten fazla olmuyor
Çok saçma neden olmasın herşey dış görünüş değil burda böyle yazman seni çok küçük gösterir yapma böyle şeyler bence hayatim 😊
00 Yorumla
+1 yıl150 olsa ne olur Allah Allah. Kendi boytakintini baskasina atma
01 Yorumla
Soran+1 yılçoğu erkek 160 altını istemiyor
+1 yıl1.55 ne ya iddaa oranı gıbı kızlar kurban olıyım zıplayın sut mut ıcın ak
020 Yorumla
Soran+1 yılya geçti artık tamam. :(
- +1 yıl
ne geçti
Soran+1 yıliş işten geçti. kaldım böyle. zamanında spor yapmamamın cezasını çekiyorum.
- +1 yıl
yapcak birşey yok
kısa boylu seven erkekler dolu :D
Soran+1 yılkısa boylu seven erkek değil de kısa boyu çok büyük bir sorun olarak görmeyen erkekler vardır, inş bana da denk gelecekler. :D
- +1 yıl
gelir inşallah canım hayırlısı olsun :)
Soran+1 yılamaboyu kısa bir kızın yüzü güzelde de çok çirkin sayılmaz bence.
- +1 yıl
tabi
güzellik ayrı boy ayrı bana sorucak olursan tipten çok boy onemlı cok kısa kızlardan hoslanmıyorum
Soran+1 yılben siz türk erkeklerinin boy takıntısını anlamıyor.
- +1 yıl
ya ama uzun boylu kızlar çok çekici elımde degıl napalım
Soran+1 yılçekici de var olan tek çekicik boydan kaynaklı gibi davranıyorsunuz. kısa boylu ve çekici kadınlar da var ama boy sizin için her şeyden önemlinedense.
- +1 yıl
hanı nerde kısa boylu cekıcı kız hanı hanı hanı
cık ortaya kısa boylu cekıcı kızzzz
Soran+1 yılgoogle bir adım ötende :D
- +1 yıl
benım ulasabılecegım kız olmadıktan sonra napıyım ben googledakı kısa cekıcı kızı
Soran+1 yılasyaya git, oradaki kızlar kısa ama zayıf oluyorlar.
- +1 yıl
kız ıcın asyayamı gıdıyım canım :D
Soran+1 yılya naparsan yap banane :D
- +1 yıl
shut up
Soran+1 yılbana shut up mı dedin sen? :o
- +1 yıl
hayır
+1 yıl1.50 - 1.60 hm. denizde deve güreşinde avantajdır :)
00 Yorumla
+1 yılKısa boylu kızlar bence gayet sempatik ve tatlı panpa uzun kız mı olur kaldkaldkaksja
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi insanlar kısa boylu olmayı "tek kusur" olarak eleştiriyorsunuz ya, kim bilir daha ne kusurlarınız vardır.. Çirkin insanlar..
10 Yorumla
+1 yılsen kısa erkekle ilişki düşünür müsün? böyle 1.65 1.70?
06 Yorumla
Soran+1 yıltabii ki :)
- +1 yıl
biz de yedik.
Soran+1 yılye :D
- +1 yıl
bütün Türk kızlarında boy takıntısı vardır. hiç bit kız kısa boylu erkeği tercih etmez. milleti kandırmayın. kısa erkeklerle çıksaydınız burda şikayet etmezdiniz.
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
hala anlamadın mı? sizin bu bitmek bilmez boy sevdanızdan kaynaklanıyo. 1.70 ve altı erkekler yalnız iken 1.80 ve üstü erkeklerin hobbit veya normal kız olarak sevgilisi oluyo. hadi 1.70 üstü kızlar neyse de sizin gibilerin uzun boylu erkek istemesi harbiden çıldırtacak cinsten
Doğrusunu istersen düşünmemiz gerekir ancak benim yanımda çok kısa kalır o da yaa.
00 YorumlaSıkıntı olacağını sanmam her şey boy değil benim şahsi görüşüm bu
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin zaten uzun olmaz kısa olacak taktımı koluna çarptımı duvara yapışacak o kadar 😊
00 YorumlaValla kız dediğin kısa olur. Ya da benim boy 1,71 Bana göre 1,60 iyi olurdu yani :)
00 Yorumlabelim ağrıyor öpmesi sıkıt oluo eğiliyorum.. bir deq çocuk gibilerq elinde utunca kardeqşin gibi duruo :D
00 Yorumla
+1 yılValla ben 160 boyundayım benim kabulümdür yani 😂😂
00 YorumlaOlabilir neden olmasin minyon tıpli hoslanirim onlardan zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle harika.. ince beli ve dolgun göğüslüyse off offff.)
00 YorumlaEvet tanışmak isterdim ilişki de isterdim boy önemi fazla yok
00 Yorumlaben yeni üye oldum konu açamıyorum bazı şartlar mı var bunun için acaba...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılYa bu boy takıntısı nedir arkadaş
04 Yorumla
Soran+1 yılherkes ille de uzun olsun diyince taktık haliyle
- +1 yıl
Arkadaş kavaktada boy var ama kalbi yok bukadar takmayın
Soran+1 yıltürk erkekleri için kavak da bir yere kadar çekici...
- +1 yıl
Vallahi bendemi bir gariplik var yoksa millettemi anlamadım boydu şuydu buydu ne takarım kafaya ne aklıma gelir nede düşünürüm yok uzun yok kısa ne biliyim bende bir gariplik var demekki
Minyon kız canidir gerisi heyecan
00 Yorumla
+1 yılBence muhteşem neden düşünmesinler ki
02 Yorumla- +1 yıl
161 :)
Benim sevdiğim 1.62 ve biz çok mutluyuz..
00 Yorumla
+1 yılBen 185 im geçen sene böyle bir kızla çıktım :D
00 YorumlaTurkiye geneli o boydan basliyor zaten
00 YorumlaOna 20 cm topuklu ekle sıkıntı biter
02 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş. :D
Minyon hatuna tapılır 👍🏻
00 YorumlaNeden olmasın huyu iyiyse
00 Yorumla
+1 yılBen boya çok önem veriyorum
08 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDiğer her şeyi mükemmel ama yine de tanışmak istemez miydin
- +1 yıl
Çok güzel olabilir ama ben 1,85 boyundayım ve ciddi söylüyorum ben 1.50 bir kızla gezerken utanırım çekinirim, yanımda kardeşim gibi durur.
Gizli Soran+1 yılMo kadar da kısa demedik ki ya 160 civarı dedik :D
- +1 yıl
Bilmiyorum görmem lazım
Gizli Soran+1 yılYani beğenirsen boyunu sorun etmez misin? :(
- +1 yıl
Ederim. Görmem lazım derken 1.60 olarak görüntüsü nasıl onu görmem lazım
Gizli Soran+1 yılScarlett johansson 160 mesela
- +1 yıl
Yahu banane ondan:) muhatabım kimse onu kastediyorum
Kalbi nasıl.. diğerlerini s. ett
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. İlişki düşünürüm evet kısa sayılmaz.
00 Yorumlao dediğin oyle olmuyor usta
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oluyor?
+1 yıl1.65 kısa değill ki 😄
00 YorumlaTek kusuru oysa hemen tanışalım🤗
00 Yorumla
+1 yılBana uyar 170 e anca azq
00 Yorumla
+1 yılKısa kız eşittir beni benden alırlar
00 Yorumla1.70 biriyle ilişki düşünür müydün?
02 Yorumla
+1 yılYanımda kardeşim gibi mi gezdireyim
01 Yorumla
Soran+1 yılsen uzunsun galiba.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe iliskisi evlenirdim aninda. :)
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın bu gönül rahatlığıyla
00 Yorumlakarakteri kusurlu olmasın da
00 Yorumla
+1 yılgelsin yarın işe başlasın :)
00 YorumlaBende uzun diilimki
00 Yorumla
+1 yılsevdiğim kız bu boyda
00 Yorumla160 ne zaman kısa oldu yav? :)
00 Yorumlao sevdigin erkege zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet neden düşünmeyeyim
00 Yorumla
+1 yılbenim boyum kısayım evet :)
00 YorumlaBoy degil islev onemli
00 Yorumlakisa boy kusur degil ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişki düşünürüm ama cinsel ilişki puahahahaha
02 Yorumla
Soran+1 yılçok kabasın :( inş uzun boylu kızlar sana bakmaz :(
Cevap sahibi+1 yılşaka yapıyorum şaka alınma :D
ben tanisirim cunku benim boy 170
00 Yorumlakısa boylu olmak dezavantaj değil ki.
00 YorumlaNey kusurmu kısa boylu kızlara can feda♡♡♡
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne