Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ama benim amacım farklıydı?

Arkadaşlar bana yardım edin. Acil. Dayanamıyorum. Delirmek üzereyim. Benim canımdan cok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Biz ocakta sevgili olduk bazı olaylar atlattık. Daha sonra haziranda ben bu zorla atlattığımız olaylardan dolayı bitirmeye karar verdim. Yeni gelişmeler olmuştu o olayı tetikleyen. Ama nasıl yapacağımı bilmiyordum. Ağlıyordum sürekli. Ondan nasıl soğurum ve bu işi kolaylıkla bitiririm diyordum. Çözüm olarak birisiyle geyik olarak konuşursam ondan uzaklaşırım, yazmam etmem ve sonra da ayrılmamız kolay olur araya soğukluk girince diye düşündüm. Hiç tanımadığım birine yazdım internetten 2 hafta falan konuştum. Ama sırf amacım bu. Kafamda ilişkiyi kesinlikle bitirmiştim ama ona söyleyemiyordum. Bu yola kalkıştım. O kişiyle konuşurken onu aldatıyor gibi hissetmedim. Çünkü zaten ayrılmayı söyleyebilmek için bunu yapıyordum. o kişiyle konuşmayı bıraktım. O ara aramız da açılmıştı. Sonra ayrıldım. Bu zaman içerisinde ondan ayrıldığıma pişman oldum. Onu yeniden tanıdım. O da hiç ayrılmak istememişti. Sonra tekrar beraber olduk bu hazirana kadar 1 yıldır mükemmel bir ilişkimiz vardı. Rüya gibiydi. Çok seviyorduk. Ama iki gün önce o dönemde konuştuğumu öğrendi. Nedenini anlatsam da, aldattın diyor. Biliyorum dışarıdan öyle görünüyor, büyük şok ve çok koyan bir şey. Ama ben yemin ederim aldatmak için, bir heyecan olsun diye yapmamıştım. Benim amacım belliydi. İşe de yaramadı. Ondan kopamadım. Ordan bu olay nasıl görünüyor? Eğer ilişkimiz mükemmelken başkasıyla konuşup sonra da ilişkimize kaldığımız yerden devam etsem aldatmış olmaz mıyım? Ama ben zaten kafamda bitmiş bir ilişkiyi bunu yaparak bitirdim. Şu an deli gibi yanıyor içim onu kaybettiğim için. Ama ona aldatmadım dediğimde benden daha çok nefret ediyor. Yardım edin bana!
Güncellemeler
+1 yıl
Bitti. Beni tekrar sahiplenemiyormuş. O 2 haftalık zamanı aklından atamıyormuş. İkimiz için de çok zor oldu. Bitti... Ben bunu hak ettim. Ergen bir gerizekalıydım. Siz siz olun ne yaptığınıza dikkat edin. Ömrünüze mal olabilir. Allah beni kahretsin. Burdan da defoluyorum.
Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ama benim amacım farklıydı?