Kız arkadaşım psikolojimi bozdu hayattan zevk almıyorum?

Lütfen okuyun.

1 yıllık kız arkadaşıma karşı güven problemi yaşıyorum. Çıkmaya başladığımızdan 3 ay sonra sürekli güven problemi yaşatmaya başladı. Şimdi burda anlatmicam fakat emin olun anlatsam ağzınız açık kalır ve bana acırsınız çünkü şu ana kadar anlattığım 19 kişi böyle yaptı. Zamanla kız hata yapmamaya başladı, bazı şeyleri düzeltti. Fakat yine rahatsız olduğum şeyler yapıyordu. Güven sorunu yaşadığım için doğal olarak biraz sıkıcı olabiliyorum bazen kısıtlıyorum fakat bu konuda acayip derecede hakkım var. Yaptığı şeyleri duysanız bana hak verirsiniz.

Psikolojim bozuldu. Psikolojik tedavi görmeye başladım. Fakat işe yaramıyor. Her gün kabus görüyorum. Mesela bugün teyzesinin düğünü var. Oraya gidecek ve süslenecek. Bir sürü erkek olacak. Ben de gelmek istediğimi söyledim ama annesi olmaz demiş. Orda erkekler bakacak falan. Her şeyi kafaya takıyorum. Aslında düğüne gitmesi gayet doğal bunu biliyorum ama geçmişte bana yaşattığı şeyler psikolojimi bozduğu için hiç bir şeyi kaldıramıyorum.

Paranoyak olmaya başladım. Tüm bunlar rağmen hala daha bazen telefonda tartıştığımız zaman insanların içerisinde bana bağırır, rencide eder. Ona sorsan sıkıldım bunaldım der. Ama ne hakla? Hem suçlu hem güçlü davranıyor. Tamam geçmişi açmak istemiyorum ama acısı sürüyor. Mesela bir yere gönderemiyorum onu. Şehir dışına çıkamıyorum. Onu 1 dakika yalnız bırakamıyorum. Çünkü bir seferinde şehir dışına çıktığım zaman iş yerinden başka bir lavukla yemeğe gitmişti. Ve bunu gizlice yaptı. İkisini yakaladım. Sonra baya özür diledi etti kendisini affettirdi ama 2 ay sonra tekrar o lavukla görüştüğünü gördüm. Sonra yine aynı şeyler oldu ben hastaneye kaldırıldım, fenalaştım.

Kız o kişiden uzaklaştı. Aramız düzeldi bir ara fakat sonra başka sorunlar yaşattı bana. Aslında şu anda iyiyiz ama bende sorun var. Her şeyi kafaya takıyorum ve o da bu halimi hiç sevmiyor. Gerçi bazı huyları devam ediyor. Mesela yolda gördüğü her erkeğe bakar sonra bakmadım der.

Düğün olayı beni mahvediyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Düğüne kızın erkek kuzeni de gidecek ve kuzeni biraz psikopat. Kuzenine göz diken tiplerden. Ve aynı araca bincekler. Düğünde dansa davet edeceğine adım gibi eminim. Biraz da bu yüzden kafaya takıyorum.
Kız arkadaşım psikolojimi bozdu hayattan zevk almıyorum?