Arkadaslar hic aldatildinizmi? aldatildiysaniz ogrendiginizde naptiniz nasil hissettiniz kendinizi?
Veya aldattinizmi, ve neden aldattiniz?
Veya aldattinizmi, ve neden aldattiniz?
malesef ama cok pismanim. Bi cocukla beraberken face
Arki. Listemde erkekler vardi. Onlarla yazisiyordum ve erkek ark.
Varmi diye sorduklarinda yok diyordum. Cünkü vijdanima
Yakistiramadm hem evet dicem hem erkek le yaziscm.
Ama benim niyetim aldatmak dgldi ben her konuda tartisip
Müzakere etmesini seven biriym. Insanlarin farkli düsüncelerini
tartip, snra isin aslini arastirip öyle fikir sahibi olurum.
Cogu kizlar belli seylerdn konusurlar sadece moda, sac vs.
Ben bu basit konulari sevmedgm icin erkeklerle konustum.
cünkü benimki benle hic konusmuyordu..
Bi gün beneden sifremi istedi. Hic düsunmdn verdim salak gbi
Keske silseydm mesajlari. Ama belki dobra dobra anlatmak istedm
Derdimi ki anlasin beni diye
Tek üzülmedgm sey ise benim hic bir erkekle cinsel icerekli
Konusmalarm olmamasiydi.
Ama neyazikki anlamadi beni ..cok pisman oldugumu söyledgm halde
Neyse ki beraber kaldik bir kac hir gürdn snra.
Ben de süphe duymaya basladim ve fake profil actm. Ve olanlar oldu
Cinsel icerkli sohbetler.. Hatta cam acip gogsumü göstermemi
Bile .istedi. Ben cami bir actim tas kesildi!
Bu kadar basit iste insan sogudugu zaman
Aldtdatmak kolay olurmus meger..
Aldatmadim , ama binlerce kez aldatildim okadar sasirdimki hic beklemiyodum böyle birsey ben bitirdim ama pesimi birakmadi okadar cok kostuki pesimden kendini kandirip bir sans daha verdim ne mi oldu ? Allah belami verseydide yeni bir sans vermeseydim aliskanlik yaptişu anhala birlikteyiz ama hala aldattigini biliyorum 4 senedir birlikteyiz kopamiyorum bitiremiyorum binlerce defa bitirmeyi denedim ama herseferinde pesimden geldi birakmadi .. hayatimda yasadigim en kötü duyguydu .. allah düsmanima yasatmasin cidden hergüne aldatildigini bilerek kalkmak kadar Pis birsey yok artik dolup dolup her gece agladigim günlere Planet ediyorum bukadar seye ragmen asla aklimdan gecirmedim aldatmayi asla yapmamda .. allah büyüktür kimsenin yanina kalmaz.
Aynen Allah dusmanimiza bile yasatmasin o duyguyu ya cok kotu birsey bende aldatildim. Dedigin gibi insan sevince ayrilamiyoda bende halen birlikteyim seviyorum cunku. Seninkide baya zor anliyabiliyorum duygularini aldatildigini bilipte bisey dememek veya diyememek cok kotu bisey ya.
Aynen öyle ..
demin internette birsürü kizla yazdigini ögrendim ve ayrildim dayanamadim artik ama onsuz nasil yasicam bilmiyorum.. :(
Aldatmadım ve galiba aldatılmadım ama şöyle bir şey oldu, geçen sene 3 kişi iş gezisi için Çin'e gittik arkadaşlardan biri ingilizce bilmiyordu ve bir asyalı hatunla ilişki yaşamak istiyordu yardım istedi bende tamam dedim ve kalktık bir bara gittik zaten lobideki adama sorunca böyle bir şey istediğimizi hemen adresi verdi. Neyse 1 kızı çevirdim dedim böle böle hatun tamam diyince hadi gidelim dedim ama arkadaş yok sende alacaksın falan dedi bende kıramadım, bir hatunda ben aldım ve otele döndük odalara çekildik, kız başladı soyunmaya hadi sende soyun diyince bende baktım olmuyor dedim sen yan odaya git, sonuç olarak arkadaş aynı gece 2 hatunla beraber oldu. Ne yapayım yapamadım olmadı :) içimde yok demek ki :D
5 aylık bir ilişkim oldu... Herşeyi o başlatmıştı aslında, hoşlandığını söylüyor, her an benle ilgileniyordu, bende bağlandım, öyle devam etti, 5 ay sonra yürütemeyeceğini söyledi, anlayışla karşıladım, 1 ay sonrasında ise itiraflarda bulundu, Meğer üniversitesi bittiğinde aslında üniversite zamanında birlikte oldugu kişiden tam ayrılmamıştı ve telefondan ara ara görüşüyordu, benle ilişkisini bitirmeye yakın onunla ilişkisini bitirmişti, birşey diyemedim, 5 ay sadece yalan gibi geldi bana, 5 ayda söylediğimiz sevgi sözcükleri buhar oldu uçtu gözümde, 5 ayda anlattığı şeyler bomboş geldi, 5 ay sanki 1 saat gibiydi hatta daha kısa, boş, anlıkmış...
Cevap
16Cevap
aldattım , köpek gibi pişman oldum, neden aldattım? psikolojim bozuktu, mazeret mi, tabi ki hayır, ama affetti ve affetmesi daha çok koydu... aslında sevdiğin ve tarafından sevildiğin bir insanın ağlamasını görmek kadar acı verici bişe olmadığını bir de adam olup kafayı toplamayı öretti... birlikteyiz bir daha söz konusu bile olamaz yakında evleneceğiz.. (aldatmak derken öyle cinsi münasebet olmadı ileri safhada tabisi)
Insallah bir omur mutlu olursunuz beraber :)
amin canım sağol :) darısı başına..
amin :)
aldatıldım benim gibi 4-4 lük birinin aldatılmasından sonra şunu anladım ki bir hülya avşar bir ben aldatılıyorsak bu dünyada aldatmayacak erkek yok :p Kati süretle aldatmadım aldatımsı aldatımsırak şeyler oldu neden yalnızdıktan tabi belki yeterince sevilmedim sevgiye açtım hiç ilgi görmedim belkide Allahım sabaha kadar yazacağım sanırım
Çıktığım bir kızı en yakın dıyebılcegım arkadaşımla sevişirken yakaladım sılah olsaydı yanımda bugun burda yazıyor olmazdım tokat attım birdahada kımseye kolay kolay guvenmedım
hayır aldatmadım. aldatmamda kimseyi. bana göre aldatmak karaktersiz insanın yapacağı bir eylemdir. aldatıldım evet. sinirlendim haliyle öğrendiğimde :)
Aldatıldım ama asla aldatmadım. O kadar saçma sebepten ki hemde anlatsam insanlar bir taraflarıyla güler.
Anlat desem merak ettimde ?
Peki. Yaşımız 17 o zaman. Benden onunla birlikte olmamı istedi bende kesin bir dille hayır dedim. İsteğim daha önce bir başkasının elini bile tutmadığına emin olduğum birini kirletmemekti. Sonra kavgalar başladı ve en son ikimizinde tanıdığı hatta beraber çok takıldığım arkadaşımla aldattı.
3 defa aldatıldım öğrendiğimdede hiç bişey yapmadım.
hic uzulmedinmi
düştüm öyle bir hataya bir kereden birşey olmaz derler ama alışkanlık olur alışkanlık oldu artık
ben aldattım aldatan aldansın sallaaaaa dedi aldattığım sevgilim
niye aldattin
sana ne alla allaaa
aldatmak diye bişe yok aslında birini arzularsın herkes bir başkasını arzulayabilir sadece bazıları cesaretlidir bazıları çekinir. cesaret ettim yani.etmezsen de kafanda zihninde aldatırsın adı buysa.
hiç aldatmadım. inşallh allah bana o şerefsizliği yapmayı nasip etmez.
ogrendiginde bir sicak ettes basiyor yuregini, bir yerde duramiyorsun, birkac gun icinde sovuyorsun, ve ondan sonra onu gormek bile istemiyorsun
hem aldatıldım hem aldattım
aldatılmak daha üzücü bir şey
Aldatmadım ama aldatıldım .Kendimi salak yerine koymuştum ,ambale oldum bilmiyorum
aldatıldım ama cezasını ağır çekti bı osmanlı tokatı attım omrumde byle tokat atmadım ilk ve sondu ztn ama haketmıstı
bn ne aldattım ne de altıldım cünkü aldatacak veya aldatılacak kadr uzun bir iliski yasamadm
Aldatmadım, hiçbirini. Bir kere aldatıldım, ona olan saygımı yerle bir etti. Bize yazık etti. Hatırladım bak yine sinirim bozuldu.
aldatmadım aldatılmadım bildiğim kadarıyla tabi aldatılmak istemem
aldatılmadım genelde aldatan taraftan oldum hep :D
hm ne desem bilemedim, gurursuz olan taraf hep sensin demek
Yinede aldatmaya gerek yok bence ayrilipda baskasiyla cikarsin, ama tabi benim karisabilcegim bisey degil bende aldatilmistim
Aldattıysam da haberim olmadı..
evet aldattı..duvarları yumrukladım sinirden
Aldattım maalesef..İlgisizlikten aldattım
Aldatmadım aldatmam
evet-evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar