Hiç aldatınızmı hangi sebepten insan bir ilişkisi varken aldatır yakalandınızmı affedildinizmi
aldatıldınızmı öğrendiyinizde ne yaptınız bitirdinizmi
aldatıldınızmı öğrendiyinizde ne yaptınız bitirdinizmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden aldatır insan kafası iyidir bir barda güzel bir kız kur yapar aldatır. . heyecan arar anlıktir aldatır.. ama bir çok erkek ilk gördüğü gece yattığı kadına aşık olamaz... basit bir insan olarak görür. .. Benim kendi düşüncem ise bekarim evlenirsem hayatta aldatmam diye düşünüyorum ama sevgili iken garanti veremiyorum. ..
İkiside olmadı
Aldatıldım hemde ilk ilişkimde ve ilk aşkımda ondan snra ne aşık olabildm nede güvenebildm affetmedim çok geldi peşimden ama gururum el vermedi :/ Bana yatılıya geç dedi geçtm eee tabi tel yok bişe yok yurtta nasl aldatmasın dmi amaaa :) Ondan snrada babam dışında kmse karışamadı karışamazda
aldatildim. ihanet bir ruh hali degil , karakterin dokulus bicimidir. Elbette ki ayrildim.
Cevap
12Cevap
Ben cok defa aldattim aslinda sevgilimi gercekten cok seviyodum ama yinede bir cok kadinla aldattim. O beni aldatmismi bilemem belkide aldatmistir. Ben neden aldatma geregi duydum onuda soyliyeyim sevgilimle cok sik gorusemiyoduk yani ayda bir anca bulusuyoduk he bazen 2 ayda bir iliskiye anca girebiliyoduk aslinda kendisi dul oldugundan evde pek rahat degildi yani ilgisiz kaliyodum. Bende dustumu hatun kacirmiyodum ama kimseyle duygusal iliskiye girmiyodum.
Hayir hic yakalanmadim. Ama iliskinin en basindaa eski sevgilimle yeni sevgilim ogrendiler birbirini yani yenisiyle cikali 2 ay felan olmustu ama eskisi bana yakindi diye surekli geliyodu iste o donem ogrendiler ikisini idare ettigimi ama inkar ettim eskisiyle tamamen bagimi kopardim. Yenisi sindirdi heralde olayi birakmadi beni
Sen aldattinmi ama durust ol :)
Kadin icin daha sikintili ya. Kacamak yapmak istediginde bazen adam bela oluyo basina :) sag sol derken bela oldu anlaminda dedin degilmi
4 yıl ve 5 yıl olmak üzere iki ilişkim oldu ikisindede aldatıldım :) ama sorun onlarda değil bendeydi ) çünkü değer verdim
Aldatmadım kendimi o denli düşürmedim şerefsiz karakter olmadım fakat aldatıldım.
Yok henüz 2'Side olmadı olmazda inşallah..
bir fikrim yok bu konuda ama modern ve medeniyet altında gavtlığın lüzumu yok affederek..
Bulsak aldatacagiz. ama kizlara kiran girmis sanki bize. gelen namus abidesi oluyor ag
aldatmadımda aldatılmadımda :D
aldattım kötü biriyim :D
İkiside olmadı çok şükür.
Aldattım da aldatıldım da. :(
Aldatmadim ama aldatildim mi emin değilim
Aldatmadım aldatılmadım
bilmiyorum yaşamadım...
Aldatmadım, inanıyorum ki aldatılmadım da...
İkisi de olmadı.
İkisi de olmadı
boynuz is coming :))
aldatmam
aldatıldım
Hiçbiri sanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar